Bo ja bym sie nie kierował tym programem z C+

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2006, 11:08
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 sie 2006, 11:09
czeher pisze:ja mam jedynie nadzieje ze drugi raz z rzedu nie traficie do fuksiarskiej grupy
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 24 sie 2006, 11:09
czeher pisze:krzychu212 napisał:
Live leci transmisja na Eurosporcie 2.
skad masz takie info - to jest pewne
http://www.cyfraplus.pl/cgi-bin/cyf/index
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sie 2006, 11:12
ja teżRóżA pisze:ja mam jedynie nadzieje ze drugi raz z rzedu nie traficie do fuksiarskiej grupy
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 sie 2006, 11:19
fieldy pisze:stąd porażka Cześka na meczu z Realem
Zaza pisze:Czeher a w wiadomosciach Eurosport 2 News nie zapraszali na losowanie do siebie do stacji ?
no to bylaby solidna grupa, Werder zdaje sie mocneijszy - trudno byloby wskazac zwyciezce mimo wszytsko, a jezeli mecze na wyjezdzie z CSKA i Dynamo gralibyscie w listopadzie to juzfieldy pisze:Arsenal
Bayern / Werder
CSKA
Dynamo Kiev
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 24 sie 2006, 11:20
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sie 2006, 11:23
nie mogą być chyba 2 kluby z tego samego kraju w 1 grupieolson pisze:fieldy, Bayern jest w 2. koszyku, Werder w 3., wiec ew. Werder mozecie miec za CSKA
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 24 sie 2006, 11:25
fieldy pisze:i jeszcze HSV z 4 koszyka
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 sie 2006, 11:27
wlasnie jak to jest moga w tytm roku grac z tego samego kraju czy niefieldy pisze:nie mogą być chyba 2 kluby z tego samego kraju w 1 grupie Exclamation
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 24 sie 2006, 11:29
Nie moga. W tamtym roku byla taka sytuacja z Liverpoolem, bo go wkrecili na wate do CL i zeby nie bylo za latwo FA [5 zespolow w CL], dali mozliwosc spotkania sie L'poolu w grupie z angielskim zespolem.czeher pisze: wlasnie jak to jest moga w tytm roku grac z tego samego kraju czy nie
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 sie 2006, 11:34
nie wiem czy akurat przez to - no chyba ze tak wczesniej zarzadziliolson pisze:bo go wkrecili na wate do CL i zeby nie bylo za latwo FA [5 zespolow w CL], dali mozliwosc spotkania sie L'poolu w grupie z angielskim zespolem.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 24 sie 2006, 11:36
Ale to był precedens, ponieważ Liverpool dostał się do Ligi Mistrzów nie dzięki miejscu w tabeli ligowej na koniec sezonu, ale ponieważ był obrońcą tytułu - dlatego w wypadku tej drużyny nie brano pod uwagę klucza krajowego. W tym roku przepisy chyba już zmieniono i każdy triumfator LM ma zagwarantowane miejsce w kolejnej edycji bez względu na miejsce w tabeli.czeher pisze:Przeciez w ubieglym roku mogli - przyklad Liverpoolu i Chelsea
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 24 sie 2006, 11:57
Ale przeciez Everton odpadl w eliminacjach. Jakby awansowal, FA mieliby w CL 5 zespolow.czeher pisze:bo w lm wystartowaly 4teamy z Premiership - wiec akurat optymalna liczba
Tak bylo kiedys. Teraz juz tak nie ma. Nawet triumfator musi zapewnic sobie start w przyszlej edycji CL, zajmujac odpowiednie miejsce w lidze. Przeciez tak samo bylo w MS, ze zwyciezca nie musial brac udzialu w eliminacjach, ten przepis tez zniesiono juz jakis czas temu [calkiem dawnoiceald pisze:każdy triumfator LM ma zagwarantowane miejsce w kolejnej edycji bez względu na miejsce w tabeli.
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 sie 2006, 11:59
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 24 sie 2006, 12:20
A czasem po zwycięstwie Liverpoolu i przepychankach w UEFA o to, czy dopuścić Anglików czy nie, nie zmieniono przepisów na takie, które automatycznie gwarantowały zwycięzcy kwalifikację do następnej edycji? Bo mi się wydaje, że tak - właśnie po to, aby uniknąć sytuacji takiej jak ta z Liverpoolem.olson pisze:Tak bylo kiedys. Teraz juz tak nie ma. Nawet triumfator musi zapewnic sobie start w przyszlej edycji CL, zajmujac odpowiednie miejsce w lidze.
Info z tego dokumentu (pdf)uefa.com pisze:The UEFA Champions Legue title-holder is guaranteed a place in the group stage even if it does not qualify for the competition through its domestic championship.
iceald
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio