Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 25 sie 2006, 10:45

K u b a odłościć mogą nawet 3 września jeśli wszystko załatwia do 31 sierpnia :wink: ale ja napisałem dla tego 1 września bo jak wiadomo wtedy Berlusconi wraca w wakacji :P i zacznie oficjalnie być [znów] prezydentem Milanu. Może teraz nie wyląduje helikopterem z nowymi piłkarzami ale oby watykan wydał znów pismo :P Liczy się finalizacje umowy i podpisanie a nie ogłoszenie do publicznej informacji :roll:

RealFan jeśli poważnie myślą o Oliverze to MILAN LAB zrobi swoje - prześwietlą go jak ... - a ostatni sezon spędził w swojej ojczyznie :roll: Nawet strzelał w Copa Libertadores :P Ale teraz mnie troche rozbawiłeś bo zauważ ile w ostatnim czasie Ronaldo był składany ? mniejsze urazy ale ile ich było. Ale masz racje Olivera to też zagadka. I dziwny obiekt zainteresowania.

Łukasz Al - Zawahiri pisał do mnie na gadu gadu - wszystkiego Cie nie pokaże ale najwazniejsze :]

Zaza 9:20
Widziałeś ? i co pozwolisz na to ?

Ajman 9:21
NATO :> ? :evil:

Zaza 9:22
Nie NATO ! ale na to :P czy pozwlisz na to ?

Ajman 9:23
Galliani đã khẳng định thương vụ Ronaldo đã đổ vỡ do Milan và Real Madrid không thống !!! không thống !!!

Zaza 9:24
Nie nie !!! nie zabijać ! On nasz człowiek ! Byc dobry człowiek ! On jedynie bładzić jest nie grożny - zajmij się celem tym co musisz

Ajman 9:26
Ronaldo đã ? "Jan Kwinta đã ? và khả năng chi trả của :evil:

Zaza 9:28
A ile masz ludzi w europie ?

Ajman 9:30
Ông nói....

Zaza 9:34
To działaj :]

Ajman 9:39
cách lớn giữa yêu cầu của họ và...

Zaza 9:41
No właśnie nic dodać - jak muss to muss..
Nara Forza Milan :!:

Ajman 943
Mowa :]

:lol: Nie ma to jak przyjaciele Mudżachedini :P

Forza Milan :!:

Wróć do „Wracając Do Meritum”