Mercato Rossonerich - Strona 148

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto uzupełni atak Rossonerich?

Mirko Vucinić
7
9%
Carlos Tevez
14
18%
Fernando Torres
10
13%
Ronaldinho
3
4%
Ronaldo
9
11%
Rafaell Sobis
5
6%
Maris Verpakovskis
8
10%
Niespodzinka !
3
4%
Nikt z tej listy ...
8
10%
Nikt, bo zmieni się system gry na jednego napastnika ...
12
15%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 10:26

Z tym Oliveirą to spore ryzyko. Fakt, napastnik z niego nieprzeciętny, jednak ostatni sezon spędził...u lekarzy :roll: Doznał bardzo poważnej kontuzji i chłopak sobie nie pograł, dlatego ciężko prorokować jak będzie się spisywał tym razem. Czy szybko wróci do optymalnej formy, czy też może trochę potrwa zanim tą dyspozycję odzyska :roll: To jest taki "kot w worku" :P
Ostatnio zmieniony 25 sie 2006, 10:27 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 sie 2006, 10:26

No nic, zaś trzeba się podenerwować. Jak zwykle nie obyło się bez nowośi, nowości rzecz jasna pustych bo znów przewijają się puste nazwiska i nic więcej. Myślałem że po wylądowaniu w grupie śmierci :P pojawią się już jakieś naprawde konkrety, ale po meczu eliminacyjnym też tak myślałem więc teraz sobie pomyśle że konktety będą 1 września a wtedy mogą mnie w dupe pocałować.
Jaki Ronaldinho :?: Nam trzeba solidnego napastnika i solidnego obrońcy, to Mercato naprawde jest już męczoce i zapamiętam je na długo zwłaszcza że dni lecą.

Zaza dzwoń Ajmana Al - Zawahiri bo wydaje mi się że musss.

EDIT:

Zapomniałem dodac że Kaladze podobno jest niepewny swojej przyszłości :? Ale nie dziwie się wkońcu mamy 17 lewych obrońców i 11 stoperów więc konkurencje ma sporą :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2006, 10:45

K u b a odłościć mogą nawet 3 września jeśli wszystko załatwia do 31 sierpnia :wink: ale ja napisałem dla tego 1 września bo jak wiadomo wtedy Berlusconi wraca w wakacji :P i zacznie oficjalnie być [znów] prezydentem Milanu. Może teraz nie wyląduje helikopterem z nowymi piłkarzami ale oby watykan wydał znów pismo :P Liczy się finalizacje umowy i podpisanie a nie ogłoszenie do publicznej informacji :roll:

RealFan jeśli poważnie myślą o Oliverze to MILAN LAB zrobi swoje - prześwietlą go jak ... - a ostatni sezon spędził w swojej ojczyznie :roll: Nawet strzelał w Copa Libertadores :P Ale teraz mnie troche rozbawiłeś bo zauważ ile w ostatnim czasie Ronaldo był składany ? mniejsze urazy ale ile ich było. Ale masz racje Olivera to też zagadka. I dziwny obiekt zainteresowania.

Łukasz Al - Zawahiri pisał do mnie na gadu gadu - wszystkiego Cie nie pokaże ale najwazniejsze :]

Zaza 9:20
Widziałeś ? i co pozwolisz na to ?

Ajman 9:21
NATO :> ? :evil:

Zaza 9:22
Nie NATO ! ale na to :P czy pozwlisz na to ?

Ajman 9:23
Galliani đã khẳng định thương vụ Ronaldo đã đổ vỡ do Milan và Real Madrid không thống !!! không thống !!!

Zaza 9:24
Nie nie !!! nie zabijać ! On nasz człowiek ! Byc dobry człowiek ! On jedynie bładzić jest nie grożny - zajmij się celem tym co musisz

Ajman 9:26
Ronaldo đã ? "Jan Kwinta đã ? và khả năng chi trả của :evil:

Zaza 9:28
A ile masz ludzi w europie ?

Ajman 9:30
Ông nói....

Zaza 9:34
To działaj :]

Ajman 9:39
cách lớn giữa yêu cầu của họ và...

Zaza 9:41
No właśnie nic dodać - jak muss to muss..
Nara Forza Milan :!:

Ajman 943
Mowa :]

:lol: Nie ma to jak przyjaciele Mudżachedini :P

Forza Milan :!:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 10:54

Zaza - :lol: Ta rozmowa przez GG. Kłamczuch :P Przyznaj się, że gadałeś z Andrzejem L. w sprawie, by ten zaopatrzył w żywność grubaska :P Będziesz chciał go spaść, żeby się nie mógł się ruszyć w żaden sposób do Mediolanu :evil: I po co mi zawodnik, który nie da rady wyjść na murawę :?: :rozga: Zapomnij, dostawa zostanie zniszczona :P Ronaldo czeka dieta sałatkowa :P

A co do Oliveiry, to jego losy w Brazylii mnie tam szczególnie nie interesowały. Pamiętam tylko, że miał kłopoty ze zdrowiem :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2006, 11:03

Nie nie - nie ma Andzeja L. w opisie gadu gadu ma - "zmiana ordynacji ? zmiana gadu gadu" :P A uważaj na siebie bo Al - Zawahiri czyta forum :] Tak go poznałem - chciał zablokować je ze wzgledu na mały obiektywizm piszących news. Ale przekonałem to i teraz to ognisko zapalne Al Kaidy :P Tylko cicho bo modzi nie spią :P A wiesz po co dym odrazu.

Spaść Ronaldo ? wiesz chytry plan :twisted: ale napisałeś tak ja by teraz był chudy :roll: Bardzie tortury :P nakuwanie :] wtedy troche z niego zejdzie powietrze :P :wink:

A za ile Olivera zmienił Valeccia [?] na Betis pamietasz może ? To troche dziwne zainteresowanie ale bardzie prawdopodobne niż Ronaldinho - w sumie ciekawe czy brat Dinho reprezentuje też innych piłkarzy ? wiesz coś ?

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 25 sie 2006, 11:13

Zaza powaznie zastanawiam sie nad telefonem do Busha w sprawie Twoich ciekawych znajomych, moze jakas nagrode dostane :D :?:
A tak juz powazniej, chyba znam odpowiedz na to pytanie, ale kogo wolalbys w Milanie - Ronaldo czy Oliveire :?: :D Rozumiem, ze poszukujecie pilkarza w miejsce Shevy, wiec mowie tu o pierwszym skladzie.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 11:22

Zaza - Al - Zawahiri Groźny :?: Dla mnie :?: :lol: Moja forteca wytrzyma wszystko
:P A dlaczego Andrzej zmienia GG? Nagadałeś mu coś :> Że pupa z niego nie polityk albo jeszcze bardziej okrutnie :lol:

Ronaldo teraz też nie jest chudy, ale chodzi :P Nie biega, ale się człapie. To wystarczy, czasami nawet ma zrywy do sprintu :shock: Powietrze z niego nie zejdzie :P To nie balonik, bo by fruwał :P

Odnośnie Twoich pytań to szczerze mówiąc nie mam pojęcia :P Jednak gdyby jego agent miał pod swoimi skrzydłami także jakiegoś innego znanego zawodnika, to na pewno media by to podały :roll: Zatem Oliveira albo Ronaldinho (to nie nowa sprawa). Z Dinho jednak Milan nawet nie powinien kombinować, bo szkoda czasu :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2006, 11:24

Makis Bush to nie problem - mają go na łączach :P Nawet sam o tym nie wie - A tak na poważnie to jaka jest ta odpowiedz ? Kto ?

Tevez w Chelsea :!: ... przez Rennes :P
Oddamy Foggie za Oddo :? :roll: Delio Rossi wiec co robi Hunter już ma pewnie wode, ale na to się zanosi że wypozycza młodego do Lazio - moze to i dobrze ....
Olivera, Ronaldo, Robinho, Adriano, Ronaldinho - itd... [kolejnośc procentowa :?] Pewnie nie bylo by tematu dziś gdyby nie do spotkanie Lysego z bratem Dinho - tylko jak na złośc nie moge znaleść kogo jeszcze on reprezentuje :? Bo przeciesz co to za agent który ma dwóch piłkarzy w "stajni" ? chyba ze dorabia :wink:

P.S. Uważaj zaraz mu cos napisze :P bedzie miał do śmiechu :twisted:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 25 sie 2006, 11:41

Zaza pisze:Makis Bush to nie problem - mają go na łączach :P Nawet sam o tym nie wie
Le, to widze, ze nie docenialem potegi mocy :D
Zaza pisze: A tak na poważnie to jaka jest ta odpowiedz ? Kto ?
Sledzac Twoje posty o Ronaldo, bylbym skonny powiedziec, ze jednak Oliveira - wiecej biega, jest bardziej aktywny, nie wiem dokladnie, ale chyba mlodszy... :D W Hiszpanii swego czasu spisywal sie bardzo dobrze, nawet krazyly sluchy, ze Perez jest nim zainteresowany :) Swoja droga zastanawiam sie, dlaczego Milanowi tak zalezy na R9 :think: Z braku innych kandydatow do wyjecia, ktorzy spelniliby ich oczekiwania :?: A moze kaprys Berlusconiego :?: Widac, jeszcze w niego wierza. (nie tylko oni :) )
Zaza pisze: Pewnie nie bylo by tematu dziś gdyby nie do spotkanie Lysego z bratem Dinho
Tez tak uwazam
Zaza pisze: P.S. Uważaj zaraz mu cos napisze :P bedzie miał do śmiechu :twisted:
To umowmy sie, ze ja nie dzwonie, Ty nie piszesz :D

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 11:46

Ciekawe jak Milan zareaguje na te działania z Tevez'em :roll: Ruszą do ofensywy czy będą się tylko przyglądać jak Argentyńczyk trafia do Francji, a potem do Romka :roll: Kolejny napastnik się powoli oddala od Rossonerich i ciekawe jak teraz się wykażą. Oliveira? Sobis? (coś ucichło nieco na ten temat) Ronaldo? :lol: Pewnie skończy się na Iaquinta'cie :P Brak entuzjazmu w tych działaniach Gallianiego i spółki może spowodować właśnie taką sytuację.

Czekam na ich reakcję w sprawie Tevez'a :]

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2006, 12:03

Makis szczerze mówiąc i jeden i drugi mi nie pasuje za bardzo :roll: Ale jak muss to muss i wolał bym Olivere - nie dla tego ze młodszy [26 lat ?] ale gra tego ze Ancelotti nie zmieni systemu gry wiec kompletnie nie rozumiem czemu szukają [?] napastnika który gra w lini - na szpicy - to jest dla mnie nie pojęte.

Widziałem wczoraj program w którym zastanawiono się czy to naprawde Ronaldo jest celem rozmów ? Bo gościu podważał to mi. dla tego ze łysy jedzie do Madrytu wysiada z samolotu mówi "Chcemy Ronaldo i tylko jego" [tylko zagrywka" a prasa zaczyna swoje :lol: A co naprawde jest tematem rozmów ? a moze inaczej nie co a kto ? :roll: Robinho ? Cicinho ? :roll: za daleko idzące wnioski...

RealFan spokojnie on już był 4 razy w Milanie - 7 z MU i 12 w Chelsea - i po 2 z Kataloni i Madrycie - to tylko kolejna teoria bo chyba to ze opuści Corinthians jest tak pewne jak to że Al - Zawahiri będzie działał :P
RealFan pisze:Brak entuzjazmu w tych działaniach Gallianiego i spółki może spowodować właśnie taką sytuację.

:roll: no wiesz co czego jak czego ale tego nie możemy ocenić - sądzisz że lepiej by obiecywał na prawo i lewo jak prezydenci Real :roll: Ja zauważyłem że On nic nie mówi do puki nie załatwi :] a co ciekawe jak mówi otwarcie to sciemnia. Ostatni przypadek to Gilardino za 50 milionów :roll: ale taki najlepszy to Sandro Nesta - Sytuacje była podoba - Inter szalał na rynku - kupił mi. Cannaravo jednego z dwóch najlepszych obrońców w Itali - I każdy :? łysy ['] ale typy :? jak mogli pozwolić na to ? Prasa = Moratti król mercato :] W ostatniej chwili kapitan Lazio zasila barwy Milanu - a był nie do wyrwanie ... - co ciekawe do transferu przyczynił się ... syn Gallianiego :wink: kiedyś czytałem z nim wywiad w którym mówił że nie dawał staremu spać i jeśc a non stop Nesta :P On jest na każdym meczu Milanu z ojcem w loży :wink:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 724

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 sie 2006, 12:17

Milan ponoc uzgodnil warunki indywidualnego kontraktu z Ronaldo i ten ma zarabiac.....5 mln euro zaronki podobne do Szewy bo wkoncu jego nastepca....nie wiem czy Berlusconi nagle wygral jakas wieksza kwote w totka i mu nie szkoda pieniedzy????a Tevez chyba sie oddala coraz bardziej jak nie zaczna dzialac dzialacze to u nas bedzie Ronaldo a w Chelsea za rok Tevez

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 25 sie 2006, 12:23

Zaza pisze:kompletnie nie rozumiem czemu szukają [?] napastnika który gra w lini - na szpicy - to jest dla mnie nie pojęte.
No wlasnie. Macie Pippo i Gille wiec pilkarzy dobrze czujacych sie w polu karnym, nie wiem wiec po co wam Ronaldo ktory gra podobnie i po ktorym raczej wielu rajdow z glebi pola juz nie nalezy sie (niestety)spodziewac. Dziwi mnie kandydatura Brazylijczyka.
Zaza pisze: A co naprawde jest tematem rozmów ? a moze inaczej nie co a kto ? :roll: Robinho ? Cicinho ? :roll: za daleko idzące wnioski...
Dokladnie, nie rozpedzajmy sie :) Panowie 'inho" zostaja w Madrycie :D

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 25 sie 2006, 12:27

Zaza pisze:
W ostatniej chwili kapitan Lazio zasila barwy Milanu - a był nie do wyrwanie ... - co ciekawe do transferu przyczynił się ... syn Gallianiego :wink: kiedyś czytałem z nim wywiad w którym mówił że nie dawał staremu spać i jeśc a non stop Nesta :P On jest na każdym meczu Milanu z ojcem w loży :wink:

Młoże to właśnei młodszy Galliani - Umberto powinien szefowac Milanowi bo jak widac ma nosa do transferów i w przeciwieństwei do ojca bujną fryzure :)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 12:28

Zaza - Widzisz Galliani jeździ na prawo i lewo, szuka tego napastnika i nikogo nie może przekonać :roll: Bierze się do roboty, jednak jak dotychczas wszyscy go ładnie spławiają albo sam nie jest przekonany (Sobis i Tevez). Zobaczymy jak się zachowa. Jedne źródła podają, że temat Ronaldo jest zakończony, a inne że będzie kolejna przymiarka w celu pozyskania go :P Działa obecnie na wielu frontach, nazwisk coraz więcej, a konkretów brak :roll: To nie jest kwestja czy on te transfery jest w stanie dopiąć, tylko czy on zdąży to zrobić :roll:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”