Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 10:26
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 sie 2006, 10:26
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2006, 10:45
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 10:54
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2006, 11:03
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 25 sie 2006, 11:13
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 11:22
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2006, 11:24
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 25 sie 2006, 11:41
Le, to widze, ze nie docenialem potegi mocyZaza pisze:Makis Bush to nie problem - mają go na łączachNawet sam o tym nie wie
Sledzac Twoje posty o Ronaldo, bylbym skonny powiedziec, ze jednak Oliveira - wiecej biega, jest bardziej aktywny, nie wiem dokladnie, ale chyba mlodszy...Zaza pisze: A tak na poważnie to jaka jest ta odpowiedz ? Kto ?
Tez tak uwazamZaza pisze: Pewnie nie bylo by tematu dziś gdyby nie do spotkanie Lysego z bratem Dinho
To umowmy sie, ze ja nie dzwonie, Ty nie piszeszZaza pisze: P.S. Uważaj zaraz mu cos napiszebedzie miał do śmiechu
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 11:46
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2006, 12:03
RealFan pisze:Brak entuzjazmu w tych działaniach Gallianiego i spółki może spowodować właśnie taką sytuację.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 sie 2006, 12:17
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 25 sie 2006, 12:23
No wlasnie. Macie Pippo i Gille wiec pilkarzy dobrze czujacych sie w polu karnym, nie wiem wiec po co wam Ronaldo ktory gra podobnie i po ktorym raczej wielu rajdow z glebi pola juz nie nalezy sie (niestety)spodziewac. Dziwi mnie kandydatura Brazylijczyka.Zaza pisze:kompletnie nie rozumiem czemu szukają [?] napastnika który gra w lini - na szpicy - to jest dla mnie nie pojęte.
Dokladnie, nie rozpedzajmy sieZaza pisze: A co naprawde jest tematem rozmów ? a moze inaczej nie co a kto ?Robinho ? Cicinho ?
za daleko idzące wnioski...
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 25 sie 2006, 12:27
Zaza pisze:
W ostatniej chwili kapitan Lazio zasila barwy Milanu - a był nie do wyrwanie ... - co ciekawe do transferu przyczynił się ... syn Gallianiegokiedyś czytałem z nim wywiad w którym mówił że nie dawał staremu spać i jeśc a non stop Nesta
On jest na każdym meczu Milanu z ojcem w loży
peyter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 12:28
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio