Mercato Nerrazzurich! - Strona 54

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 23 sie 2006, 13:25

Zaza pisze:Kompletnie nie rozumiem ?
no własnie zauwazyłem

Zaza pisze:to ja daje 100% że nie bedzie grało w serie A - wchodzisz ?
widze ze zupełnie nie zrozumiałes o co mi chodziło

Zaza pisze:To ja stawiam że Canna i Ibra wróca jak Juve pozostanie w Serie A

myslałem ze jestes bardziej inteligentniejszy

Zrób coś dla mnie- daruj sobie takie posty, bo już Ci niewiele brakuje ;) //maestro

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 sie 2006, 13:29

coco
Po prostu twój zakład był trochę dziwny. Bo wiesz, tego nigdy się nie dowiemy czy Buffon przeszedłby do Milanu, czy też nie. Trzeba wierzyć jego slowom, bo innego źródła nie mamy :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 sie 2006, 13:34

Coco w takim razie podbijam do 300 zł :P napisz czy wchodzisz. I przemyśl co napisałeś :roll: Słowa Buffona był jasne :!: i nie oznajmiały transferu ale przywiązanie do Juve - szkoda ze to powiedział :roll: Bo okazuje sie ze był bliżej Milanu niż myślisz. Ale za wiele mu Juve dało. Wiesz pikarze mówią jedno a drugie robią ale zazwyczaj szanuje co mówią. A słowa Buffona nie były z źródła a 'la wszystki wiedzacy portal mercato. Jak wchodzisz pisz prv by nie robić wody szeryfowi Maestro :P

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 24 sie 2006, 22:36

Wy tu gadu gadu o jakichs Buffonach - a tymczasem odszedl od nas Martins - to juz oficjalna wiadomosc - za 15 milionow euro - pewnie wielu zaluje tego posuniecia - ja tez zalowalem - ale dzis znalazlem ciekawe zestawienie - statystyki strzelecki i nie tylko Martinsa - i powiem tak - wyglada to bardzo cienko !! Moze i jest on zarąbiscie szybki - ale niestety nic pozatym .... :(

Season Club Division App.s Goals
2000/01 Reggiana C1 2 0
2001/02 Inter A 0 0
2002/03 Inter A 4 1
2003/04 Inter A 25 7
2004/05 Inter A 31 11
2005/06 Inter A 28 9

No i szczegolowe statsy z zeszlego sezonu :

Obafemi Martins 05/06

Competition Serie A Champions League
Appearances 28 8
Time Played 1,854 457
Goal Attempts
Goals 9 1
Shots On Target 26 5
Shots Off Target 32 4
Shooting Accuracy 45% 56%
Chance Conversion 16% 11%
Passing
Goal Assists 3 0
Total Passes 474 104
Pass Completion % 73% 66%
Dribbling
Dribbles & Runs 67 21
Dribble Completion % 40% 38%
Discipline
Fouls 33 5
Offsides 25 7
Yellow Cards 2 1
Red Cards 0 0

Wyglada to cieniutko ....

Forza INTERNAZIONALE !

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 24 sie 2006, 23:04

Juras_InterFan pisze: Wyglada to cieniutko ....
sam wyglądasz cieniutko :lol: Inter pozbył się najzdolniejszego gracza jakiego miał... jak dobrze że Milan nie jest tak głupi FORZA ROSSONERI!!!

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 25 sie 2006, 6:56

Tardelli pisze:
Juras_InterFan pisze: Wyglada to cieniutko ....
sam wyglądasz cieniutko :lol: Inter pozbył się najzdolniejszego gracza jakiego miał... jak dobrze że Milan nie jest tak głupi FORZA ROSSONERI!!!
INSEKTY sie obudzily widze ....

Skoro uwazasz za najzdolniejszego gracza gracza ktory co sezon strzela coraz to mniej goli - to gratulacje ...

"jak dobrze że Milan nie jest tak głupi" - BUHAHAHAHAHA

A mowi Ci cos nazwisko Shevchenko ???

I co gul skoczyl ?

FORZA GRANDE INTERNAZIONALE !!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2006, 10:27

Tardelli :> ? Juras trudno mówić o Andriya młody zdolny - czy do oszlifowanie :roll:

Jedyna rzecz która Oba Oba straszył rywali była szybkość. To może być naprawde przydatne w Premiership. Jest skoczny szybki itd. Ale sami wiecie ze miał dar marnowanie 100% :roll: Mimo to nie rozumiem troche decyzji oddanie go zamiast Cruza ale to idzie wytłumaczyć tylko w jeden sposób... kasa :] Za Cruza nikt nie da 15 milionów euro - fani chcieli Crespo czy Ibre ale kosztem [jak sie okazało] Martinsa. Teraz moze gdybac że "Bedą załować" - "oddali taki talent" "pokaże jak Henry Juventusowi" itd a tak naprawde może po dwóch sezonach na St James Park zaginąć :roll: takie wróżenie - bo każdy fan Interu przyzna że tylko szybkośc była u niego na poziomie - szybkośc i skocznośc - brak zimnej krwi - sznuty snajperskiej - może okrzepnie z wielkiem ale to dopiero wtedy biedzie można załować.

Teraz Sroki maja a ataku [pod nie obecności Owen'a] "Czarne strzały" Oba Oba - Shola Ameobi - czyli dwa pociski z Nigeri - ale to może byc za mało bo żaden z nich nie zastąpi "Dziadka Shearer'a" który miał sznute snajperską że hoho. Mimo to tak szybki i nie przywidywalny atak może być ciekawy - jest też cały czas na St James Park - Hiszpan - Luque :twisted:

Emre Belozoglu - Początek sezonu na minus - nie mógł sie odnaleść w Premiership - ale druga czeście to już inna bajka - tego piłkarza może Inter narazie wiecej żałować - Ancelotti widziałe z nim takiego gracza jak Pirlo - tylko operującego lewa nogą która krawaty może wiązać. W Newcastle gra na lewej flance ale mógł by tez grac na środku :twisted:

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 25 sie 2006, 10:46

Zaza pisze:Tardelli :> ? Juras trudno mówić o Andriya młody zdolny - czy do oszlifowanie :roll:
No tak - ale pisoczyc ze stracilismy Obe ? Dostalismy za niego 15 baniek a ani Cruza ani Reconby nawet za darmo nie chcą :) Recobe chcialo wypozyczyc Torino pokrywając 40 % jego zarobkow ! Smiech na sali - a z tym sprzedaniem Shevy - to narazie nie macie nikogo na jego miejsce - a u nas nawet jak odszedl Oba to mamy Crespo i Ibre na jego miejsce - wiec nie jest zle - Cruz bedzie Jokerem znowu - nie bedzie marudzil bo swoje lata juz ma i sie na lawce juz nasiedzial - a Recoba to pol sezonu kontuzja i wielka milosc do Interu wiec wstyd by bylo go na sile oddawac gdzies i jeszcze pensje mu placic :)

Forza Internazionale !!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2006, 10:55

Troche nie rozumiem co ma jedno do drugiego :roll: Bo w tym momencie Milan i Sheva mają tyle do Martinsa co Legia do LM :roll: Chyba sam jesteś o tym pewień że po sprzedarzy Andriya - Milan i tak kupi napastnika - jakiego to już inna kwestia :? Ale napisałeś wyzej [wczoraj] tak jak by Milan oddał Chelsea młoda nie ograna i do końca nie sprawdzona gwiazde swojego zespołu ? widzisz sam że Tardelli chciał Cie pod siusiu załadować :wink: A wiec co jest ciekawe - teraz tego sie nie dowiemy ale na koniec sezonu ilośc gier Recoby bedzie bardzo ciekawa. Bo to że Cruz bedzie grał to pewka - może nie czesto ale to typ gracza jak Crespo typowa "9" grając w lini w defensywą rywala - zresztą sam wiesz co Cruz pokazał już w popszednim sezonie w czasie nie mocy innych.

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 25 sie 2006, 11:12

Zaza pisze:Troche nie rozumiem co ma jedno do drugiego :roll: Bo w tym momencie Milan i Sheva mają tyle do Martinsa co Legia do LM :roll: Chyba sam jesteś o tym pewień że po sprzedarzy Andriya - Milan i tak kupi napastnika - jakiego to już inna kwestia :? Ale napisałeś wyzej [wczoraj] tak jak by Milan oddał Chelsea młoda nie ograna i do końca nie sprawdzona gwiazde swojego zespołu ? widzisz sam że Tardelli chciał Cie pod siusiu załadować :wink: A wiec co jest ciekawe - teraz tego sie nie dowiemy ale na koniec sezonu ilośc gier Recoby bedzie bardzo ciekawa. Bo to że Cruz bedzie grał to pewka - może nie czesto ale to typ gracza jak Crespo typowa "9" grając w lini w defensywą rywala - zresztą sam wiesz co Cruz pokazał już w popszednim sezonie w czasie nie mocy innych.
No dobra ZAZA to zaczytuje jeszcze raz "sam wyglądasz cieniutko Laughing Inter pozbył się najzdolniejszego gracza jakiego miał... jak dobrze że Milan nie jest tak głupi FORZA ROSSONERI!!!"

Jakiego zdolnego napastnika ma Milan :) I sie go nie pozbyl bo maja dobrą politykę - tylko nie mow ze Maldini lub Costacurta bo to są mlode wypasione talenty ale obroncy :)

Aaaa no i jeszcze jedne duzy blad zrobilismy - oddalismy wam talent na lewą obronę - Favalliego :)

Tak wiec mi o to chodzilo bardziej ze sie wpierdziela ze talenty oddajamy a gdy jego druzyna zarąbiscie blado NARAZIE wyglada na rynku transferowym to tego nie widzi ?

Wiem ze kupicie kogos jeszcze do napadu i to bedzie niestey na 99 % Ronaldo - ale narazie nie ma nikogo zaklepanego wiec nie ma co cwaniakowac :)

Pozdro !

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 sie 2006, 11:27

Juras_InterFan pisze:Wiem ze kupicie kogos jeszcze do napadu i to bedzie niestey na 99 % Ronaldo

Już raczej nie po tym jak Real powiedział, że nie chce za niego kasy tylko Kake.

Trudno Oba Oba odchodzi. Liczyłem się z tym. Zresztą sam zapowiadał, że w przypadku przyjścia Zlatana i Crespo odejdzie. Tak zrobił, dziękujemy mu za te lata gry. Były głosy, że przestał się u nas rozwijać, że się nie nadaje na napastnika tylko sprintera, ale Obie brakowało wsprarcia - przedewszystkim w ostatnim sezonie, bo 2 lata temu był skutecznym strzelcem. Ciekawe czy Moratti zapisał w umowie aneks o odkupieniu Martinsa za jakąś kwote :)

POWODZENIA W NOWYM KLUBIE
FORZA OBA !!
DRZWI INTERU SĄ ZAWSZE DLA CIEBIE OTWARTE !
GRAZIE

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2006, 11:47

Juras Martins może Sheva buty czyścić ... w premiership bedzie miał okazje nie tylko Shevie.
Juras_InterFan pisze:I sie go nie pozbyl bo maja dobrą politykę - tylko nie mow ze Maldini lub Costacurta bo to są mlode wypasione talenty ale obroncy Smile

Chłopie taki pikłarze jak Maldini i Billy to dla Interu sa nie osiagalne progi :? Co Ty wogóle piszesz ? Inter o takich gracza teraz może jedyne marzyć :roll: "Wspaniały zespoł Argentyńczyków :roll: " ? Kompletnie nie rozumiem co masz na mysli ? Kaka stary ? Gila stary ? Pirlo ? Rino ? moze nowe nabytki Gourcuff ? Bonera ? Co ma wiek do umijetnoscie ? hmm 32 letni ? Pauleta ma wieksza sznute snajperską niż Matrins "jeździeć bez głowy"
Juras_InterFan pisze:Aaaa no i jeszcze jedne duzy blad zrobilismy - oddalismy wam talent na lewą obronę - Favalliego
Mówisz jak fani Lazio w kierunku Interu :roll: Ba Romy też patrz Dacourt - mega rozgrywajacy :lol: jak pisała prasa po Vierim - może Favalli też chce wygrywać ? :]

Juras_InterFan pisze:Tak wiec mi o to chodzilo bardziej ze sie wpierdziela ze talenty oddajamy a gdy jego druzyna zarąbiscie blado NARAZIE wyglada na rynku transferowym to tego nie widzi ?

:roll: wiesz oficjalnie fan Milanu powiedział by : "Mało razy tak było ? wy w mercato my w sezonie - kukjnij w dablote " :wink: ale spokojnie bo ja nie wiem tym chyba pijesz nie w tą strone ? :> Nie rozumiem do czego zmierzasz bo mojej wypowiedzi czy Tardelliego ? chyba troche sam się zamieszałeś Napisz jak cos konkretnie -

Sorry ale aż Twoje szczekanie mi sie udzialiło :?
Juras_InterFan pisze:Wiem ze kupicie kogos jeszcze do napadu i to bedzie niestey na 99 % Ronaldo

Wypluj te słowa ! prosze ! na szczescie jest coraz dalej - a może bliżej ale Interu :wink:

Koniec bo widze że chyba o czym innym rozmawiamy :roll:

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 25 sie 2006, 11:54

Zaza pisze:Juras Martins może Sheva buty czyścić ... w premiership bedzie miał okazje nie tylko Shevie.
Juras_InterFan pisze:I sie go nie pozbyl bo maja dobrą politykę - tylko nie mow ze Maldini lub Costacurta bo to są mlode wypasione talenty ale obroncy Smile

Chłopie taki pikłarze jak Maldini i Billy to dla Interu sa nie osiagalne progi :? Co Ty wogóle piszesz ? Inter o takich gracza teraz może jedyne marzyć :roll: "Wspaniały zespoł Argentyńczyków :roll: " ? Kompletnie nie rozumiem co masz na mysli ? Kaka stary ? Gila stary ? Pirlo ? Rino ? moze nowe nabytki Gourcuff ? Bonera ? Co ma wiek do umijetnoscie ? hmm 32 letni ? Pauleta ma wieksza sznute snajperską niż Matrins "jeździeć bez głowy"
Juras_InterFan pisze:Aaaa no i jeszcze jedne duzy blad zrobilismy - oddalismy wam talent na lewą obronę - Favalliego
Mówisz jak fani Lazio w kierunku Interu :roll: Ba Romy też patrz Dacourt - mega rozgrywajacy :lol: jak pisała prasa po Vierim - może Favalli też chce wygrywać ? :]

Juras_InterFan pisze:Tak wiec mi o to chodzilo bardziej ze sie wpierdziela ze talenty oddajamy a gdy jego druzyna zarąbiscie blado NARAZIE wyglada na rynku transferowym to tego nie widzi ?

:roll: wiesz oficjalnie fan Milanu powiedział by : "Mało razy tak było ? wy w mercato my w sezonie - kukjnij w dablote " :wink: ale spokojnie bo ja nie wiem tym chyba pijesz nie w tą strone ? :> Nie rozumiem do czego zmierzasz bo mojej wypowiedzi czy Tardelliego ? chyba troche sam się zamieszałeś Napisz jak cos konkretnie -

Sorry ale aż Twoje szczekanie mi sie udzialiło :?

Wypluj te słowa ! prosze ! na szczescie jest coraz dalej - a może bliżej ale Interu :wink:

Koniec bo widze że chyba o czym innym rozmawiamy :roll:
Heheh - po pierwsze primo - nie szczekanie
A po drugie bedziecie mieli grubasa w skladzie czy to Ci sie podoba czy nie - "Jeden z działaczy AC Milanu - Umberto Gandini zapewnił, że ekipa Rossonerich nie rezygnuje ze starań o napastnika Ronaldo. Reprezentant Canarinhos pozostaje celem numer jeden mercato Włochów, mimo iż pierwsze rozmowy z Realem Madryt zakończyły się fiaskiem.
"

Tak wiec nawet nie bede Ci proponowac zakaldu bo wiem ze lubisz je proponowac lecz pozniej ciezko byloby o zwrot naleznosci - tak wiec poczekajmy - w koncu jeszcze 6 dni Mercato :)

Inter - 0 pkt
Milan -8 pkt

Hmmmm - ciekawe ile by bylo gdyby nie były premier Włoch ??

Pozdro !

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2006, 12:18

Juras_InterFan pisze:A po drugie bedziecie mieli grubasa w skladzie czy to Ci sie podoba czy nie - "Jeden z działaczy AC Milanu - Umberto Gandini zapewnił,

Mówi mówi mówi - dużo mówi - np. Moratti mówi że Inter wielki :roll: i co z tego ? Działacze Juve że nie winni ? a klub oczukany - oczywiscie szanujemy ich :P

Juras_InterFan pisze:Tak wiec nawet nie bede Ci proponowac zakaldu[...]

Miesem nie handluje :roll: to zakazane obecnie - choroba BSE :? ale mam lepszy pomysł na zakłądzić :]

Juras_InterFan pisze:Hmmmm - ciekawe ile by bylo gdyby nie były premier Włoch ??
hmmm ciekawe rozumowanie - to piłkarze Inter są z gumy ? Pirelli ? ja jednak sądze ze było bym ich nawet wiecej - w końcu to Włosi mistrzowie świata :]
Juras_InterFan pisze:Inter - 0
Mowa :]

Przepraszam moderatorów że udzieliło mi się takie szczekanie jak jemu ale sami widzicie - pisz cos na prv jak chcesz pogadac i nie zmieniaj tak szybko tematu bo sie nie połapiemy :? Naprawde Tylko o to Ci chodzi by sobie popisać ? Zostałeś załadowany pod siusiu przez Tardelli a dymisz jak by Ci nie wiadomo co napisał :? Może ma racje kto wie jak napisałe w pierwszym poscie dzis do tego tematu gdybanie - za szybko temat zmieniłeś :?

Pozdrawiam i może zakończmy to jak masz ochote pogada zmień temat - po co tu smiecić :? Widac coś Cie boli jak tak szybko obrałeś inny temat - Tardelli trafił w sedno ...

Pozdro :wink:

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 25 sie 2006, 12:25

Zaza pisze:
Juras_InterFan pisze:A po drugie bedziecie mieli grubasa w skladzie czy to Ci sie podoba czy nie - "Jeden z działaczy AC Milanu - Umberto Gandini zapewnił,

Mówi mówi mówi - dużo mówi - np. Moratti mówi że Inter wielki :roll: i co z tego ? Działacze Juve że nie winni ? a klub oczukany - oczywiscie szanujemy ich :P

Juras_InterFan pisze:Tak wiec nawet nie bede Ci proponowac zakaldu[...]

Miesem nie handluje :roll: to zakazane obecnie - choroba BSE :? ale mam lepszy pomysł na zakłądzić :]

Juras_InterFan pisze:Hmmmm - ciekawe ile by bylo gdyby nie były premier Włoch ??
hmmm ciekawe rozumowanie - to piłkarze Inter są z gumy ? Pirelli ? ja jednak sądze ze było bym ich nawet wiecej - w końcu to Włosi mistrzowie świata :]
Juras_InterFan pisze:Inter - 0
Mowa :]

Przepraszam moderatorów że udzieliło mi się takie szczekanie jak jemu ale sami widzicie - pisz cos na prv jak chcesz pogadac i nie zmieniaj tak szybko tematu bo sie nie połapiemy :? Naprawde Tylko o to Ci chodzi by sobie popisać ? Zostałeś załadowany pod siusiu przez Tardelli a dymisz jak by Ci nie wiadomo co napisał :? Może ma racje kto wie jak napisałe w pierwszym poscie dzis do tego tematu gdybanie - za szybko temat zmieniłeś :?

Pozdrawiam i może zakończmy to jak masz ochote pogada zmień temat - po co tu smiecić :? Widac coś Cie boli jak tak szybko obrałeś inny temat - Tardelli trafił w sedno ...

Pozdro :wink:
No powiem tylko tak - smiecisz to mi Ty w moim dziale - a nie w Ac Milan - tak wiec jak sie nie znasz to si enie wypowiadaj ... Chyba ze chcesz ze mną prywatnie pogadac to zapraszam na Priv

Do tej pory Cie w miare szanowalem - a napewno tolerowalem - ale teraz pomalu przeginasz - wiec wiecej szacunku - a zaden tardeli nie trafdil w sedno - skoro to ja pierwszy napisalem ze ciesze sie z odejscia Oby - Sprintera - gdyby to byl Oba-Sprinter-Snajper to owszem bym plakal - ale takich pilkarzy jak on mozemy na peczki sciagnac - jak chociazby nalezacy do nas Obinha .....

Tak wiec wyluzuj i jak chcesz cwaniakowac to nie w moim kierunku bo jestem za stary na takie odzywki i mnie tym sposobem nie sprowokujesz

Pomimo wszystko Pozdro !

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”