Heheh - po pierwsze primo - nie szczekanieZaza pisze:Juras Martins może Sheva buty czyścić ... w premiership bedzie miał okazje nie tylko Shevie.
Juras_InterFan pisze:I sie go nie pozbyl bo maja dobrą politykę - tylko nie mow ze Maldini lub Costacurta bo to są mlode wypasione talenty ale obroncy Smile
Chłopie taki pikłarze jak Maldini i Billy to dla Interu sa nie osiagalne progiCo Ty wogóle piszesz ? Inter o takich gracza teraz może jedyne marzyć
"Wspaniały zespoł Argentyńczyków
" ? Kompletnie nie rozumiem co masz na mysli ? Kaka stary ? Gila stary ? Pirlo ? Rino ? moze nowe nabytki Gourcuff ? Bonera ? Co ma wiek do umijetnoscie ? hmm 32 letni ? Pauleta ma wieksza sznute snajperską niż Matrins "jeździeć bez głowy"
Mówisz jak fani Lazio w kierunku InteruJuras_InterFan pisze:Aaaa no i jeszcze jedne duzy blad zrobilismy - oddalismy wam talent na lewą obronę - FavalliegoBa Romy też patrz Dacourt - mega rozgrywajacy
jak pisała prasa po Vierim - może Favalli też chce wygrywać ?
Juras_InterFan pisze:Tak wiec mi o to chodzilo bardziej ze sie wpierdziela ze talenty oddajamy a gdy jego druzyna zarąbiscie blado NARAZIE wyglada na rynku transferowym to tego nie widzi ?
wiesz oficjalnie fan Milanu powiedział by : "Mało razy tak było ? wy w mercato my w sezonie - kukjnij w dablote "
ale spokojnie bo ja nie wiem tym chyba pijesz nie w tą strone ?
Nie rozumiem do czego zmierzasz bo mojej wypowiedzi czy Tardelliego ? chyba troche sam się zamieszałeś Napisz jak cos konkretnie -
Sorry ale aż Twoje szczekanie mi sie udzialiło
Juras_InterFan pisze:Wiem ze kupicie kogos jeszcze do napadu i to bedzie niestey na 99 % Ronaldo
Wypluj te słowa ! prosze ! na szczescie jest coraz dalej - a może bliżej ale Interu
Koniec bo widze że chyba o czym innym rozmawiamy
A po drugie bedziecie mieli grubasa w skladzie czy to Ci sie podoba czy nie - "Jeden z działaczy AC Milanu - Umberto Gandini zapewnił, że ekipa Rossonerich nie rezygnuje ze starań o napastnika Ronaldo. Reprezentant Canarinhos pozostaje celem numer jeden mercato Włochów, mimo iż pierwsze rozmowy z Realem Madryt zakończyły się fiaskiem.
"
Tak wiec nawet nie bede Ci proponowac zakaldu bo wiem ze lubisz je proponowac lecz pozniej ciezko byloby o zwrot naleznosci - tak wiec poczekajmy - w koncu jeszcze 6 dni Mercato
Inter - 0 pkt
Milan -8 pkt
Hmmmm - ciekawe ile by bylo gdyby nie były premier Włoch ??
Pozdro !