Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 25 sie 2006, 12:03

Makis szczerze mówiąc i jeden i drugi mi nie pasuje za bardzo :roll: Ale jak muss to muss i wolał bym Olivere - nie dla tego ze młodszy [26 lat ?] ale gra tego ze Ancelotti nie zmieni systemu gry wiec kompletnie nie rozumiem czemu szukają [?] napastnika który gra w lini - na szpicy - to jest dla mnie nie pojęte.

Widziałem wczoraj program w którym zastanawiono się czy to naprawde Ronaldo jest celem rozmów ? Bo gościu podważał to mi. dla tego ze łysy jedzie do Madrytu wysiada z samolotu mówi "Chcemy Ronaldo i tylko jego" [tylko zagrywka" a prasa zaczyna swoje :lol: A co naprawde jest tematem rozmów ? a moze inaczej nie co a kto ? :roll: Robinho ? Cicinho ? :roll: za daleko idzące wnioski...

RealFan spokojnie on już był 4 razy w Milanie - 7 z MU i 12 w Chelsea - i po 2 z Kataloni i Madrycie - to tylko kolejna teoria bo chyba to ze opuści Corinthians jest tak pewne jak to że Al - Zawahiri będzie działał :P
RealFan pisze:Brak entuzjazmu w tych działaniach Gallianiego i spółki może spowodować właśnie taką sytuację.

:roll: no wiesz co czego jak czego ale tego nie możemy ocenić - sądzisz że lepiej by obiecywał na prawo i lewo jak prezydenci Real :roll: Ja zauważyłem że On nic nie mówi do puki nie załatwi :] a co ciekawe jak mówi otwarcie to sciemnia. Ostatni przypadek to Gilardino za 50 milionów :roll: ale taki najlepszy to Sandro Nesta - Sytuacje była podoba - Inter szalał na rynku - kupił mi. Cannaravo jednego z dwóch najlepszych obrońców w Itali - I każdy :? łysy ['] ale typy :? jak mogli pozwolić na to ? Prasa = Moratti król mercato :] W ostatniej chwili kapitan Lazio zasila barwy Milanu - a był nie do wyrwanie ... - co ciekawe do transferu przyczynił się ... syn Gallianiego :wink: kiedyś czytałem z nim wywiad w którym mówił że nie dawał staremu spać i jeśc a non stop Nesta :P On jest na każdym meczu Milanu z ojcem w loży :wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”