Grupa E 2006/07 (Champions League)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 25 sie 2006, 12:18

Ufffff, nie mam ostatnio czasu na nic, wiec chociaz w tej kwestii cos napisze :P

Pewniakow do awansu chyba nie trzeba wskazywac. Mozna sie raczej zajac "rozlozeniem" miejsc. Wielu pisze, ze Lyon wygra grupe, ja oczywiscie uwazam inaczej. Dlaczego? Bo w porownaniu do poprzedniego sezonu, Real wzmocnil defensywe, a w zasadzie - cala "gre defensywana". Emerson, Momo, Canna, czy Sergio powinni zadbac o to, zeby nie powtorzyla sie sytuacja sprzed kilkunastu miesiecy kiedy Lyon mial lotnisko przez srodek boiska (dla porownania wtedy byli o ile sie nie myle: Garcia, Ogr, Sergio i Helguera :roll: ). Poza tym w tamtych spotkaniach dobrze gral Diarra, ktory teraz tez zagra dobrze :P
Oczywiscie na tym rozkladzie miejsc odbilo sie nieco to, ze kibicuje Realowi, ale jakby sie nie skonczylo to na pewno bedzie bardziej wyrownana walka o pierwsze miejsce niz rok temu ;)
Rumunow i Ukraincow nie mozna lekcewazyc, ale nie mozna tez przeceniac. Bo jakich by postepow nie zrozbili to z calym szacunkiem przy Lyonie i Realu powinni zadowolic sie walka o PUEFA. I niech tak bedzie :P
Mich@lG pisze:Drugi powinien byc Real Madryt, który znów jak rok temu powinein dostac baty od Żabojadów.
Uwielbiam takie stwierdzenia poparte argumentami nie do podwazenia :]
j1mmy pisze:Nikt tu hop nie mowi ja zwyczajnie uważam że don Fabio ma po prostu kiepską reke do LM
Ale jak pewnie wiesz - ostatnio ta kiepska reka uwidacznia sie dopiero w fazie pucharowej i to blizej finalu niz fazy grupowej :]

Wróć do „Puchary Europejskie”