Mercato Nerrazzurich! - Strona 55

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2006, 12:45

Wiesz gdzie mam to czy Ty mnie tolerujesz czy szanujesz ? Czas umierać chyba :? naprawde :? Nie daruje sobie tego - mówisz jak bym miał sie powiesić bo nasze zdanie się nie zgadzają :? Jeśli Ty próbujesz rozwinąc temat - zmieniając go jak w przypadku Twojej wypowiedz dziś to wybacz :P Chyba wyraźnie cos Cie boli bo ani z mojej strony nie było ataku jakiegoś ani jechania po Interze - zwróć uwage na jaki temat doczyła się rozmowa i jak wyglądała moje wypowiedz - i napisz potem co napisałeś Boli ? to chłopie do lekarza :P Jestem wyluzowany jak zawsze i troche mi wstyd że zaczełem szczekać cytatami jak Ty wczesniej - przepraszam moderatorów mój błąd - to się wiecej nie powtórzy - ale chyba w zła strone kijesz jeśli chodzi o sprowokowanie bo juz to Tardelli uczynił - jednym postem pod siusiu wiec albo Ci opanowanie brakuje albo lat :P A może poprostu masz zły dzień ?
Juras_InterFan pisze:Pomimo wszystko Pozdro !

hehe no mowa - mimo wszystko róznież pozdrawiam ... I życze dobrego samopoczucie - miłego dni i jeszcze milszej nocy :]

Forza Milan :!:

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 25 sie 2006, 13:32

Zaza pisze:Wiesz gdzie mam to czy Ty mnie tolerujesz czy szanujesz ? Czas umierać chyba :? naprawde :? Nie daruje sobie tego - mówisz jak bym miał sie powiesić bo nasze zdanie się nie zgadzają :?
Juras_InterFan pisze:Pomimo wszystko Pozdro !

hehe no mowa - mimo wszystko róznież pozdrawiam ... I życze dobrego samopoczucie - miłego dni i jeszcze milszej nocy :]

Forza Milan :!:
Nie no nie wytrzymam :) Nie obchodzisz mie ani Ty ani jakis Tardeli - bo powtazam Ci poraz kolejny - nie zgadzam sie z nim ze pozbylismy sie jakiegos niebywalego talentu - bo Oba byl talentem ale 4 lata temu - jako ze sie nie rozwinal to dobrze ze poszedl na Wyspy - moze tam sie rozwinie bo ma to cos w sobie - smykalke ale jeszcze sporo mu brakuje ....
Tak wiec zycze mu powodzenia i bez żalu go żegnam :)
To pierwsz sprawa tyczaca sie Oby - sprzedanego za rozsadne pieniadze czlowieka ktory bylby naszym 3 po Adriano, Crespo i Zlatanie napadziorze - wiec szkoda bylo chlopa ....

A co do tego czy mnie cos boli ???? Hmmm chyba raczej nie - moze poprostu nie moge sie doczekac weekendu :) jeszcze 2,5 godziny pracy i siesta :)

A co do Milanu to wybacz - ale chyba tak jak i Ty Interowi nie moge zyczyc mu dobrze - tak wiec cieszą mnie poki co - bo pewnie jeszcze cos kupicie nieudane roszdy w skladzie .
A Ciebie pewnie zloszczą udane - bynajmniej czesciowo i bynajmiej teoretycznie transfery Interu.

Tym wlasnie wątkiem zakonczy dyskusje na temat kto kogo osmieszyl luyb kto jest wyluzowany bo to zupelnie bezcelowe ....

Jesli chcesz rozmawiac o transferach Inter to prosze bardzo - bardzo chetnie z Tobą podyskutuje bo od TEGO jest ten dzial jesli zwrociles uwage :)

PZDR !

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 25 sie 2006, 19:06

Juras_InterFan pisze:Do tej pory Cie w miare szanowalem - a napewno tolerowalem - ale teraz pomalu przeginasz - wiec wiecej szacunku - a zaden tardeli nie trafdil w sedno - skoro to ja pierwszy napisalem ze ciesze sie z odejscia Oby - Sprintera - gdyby to byl Oba-Sprinter-Snajper to owszem bym plakal - ale takich pilkarzy jak on mozemy na peczki sciagnac - jak chociazby nalezacy do nas Obinha .....

Tak wiec wyluzuj i jak chcesz cwaniakowac to nie w moim kierunku bo jestem za stary na takie odzywki i mnie tym sposobem nie sprowokujesz

Pomimo wszystko Pozdro !
Widze, że juras ostro się podnieciłeś, tylko nie zabrudź pościeli :lol: Wracając do całej sprawy, to polityka Interu mija się z logiką. Moratti wpakował w zespół kupe forsy, a nie zdobył żadnego znaczącego trofeum (tylko mi nie pisz, że jesteście mistrzami Włoch :D ). Co roku praktycznie wymieniają skład i nic im z tego nie przychodzi. Młodych graczy mają gdzieś, sprzedają ich a potem żałują. Przypomnieć Ci jak było z Adriano? Już był ich piłkarzem, a oni lekką rączką oddali go do Parmy, jak zdali sobie sprawę z błędu to trzeba było zabulić grube miliony. Jeśli niektórzy śmieją się z Abramowicza to nie wiem co powiedzieć o Morattim...

Milan pozbył się Szewy i to było głupie?? Tyle że ona ma już 30 lat, a dostaliśmy koło 50 milionów euro!

A wy oddaliście bardzo zdolnego i młodego piłkarza za bezcen i to jest puenta, poczytaj sobie komentarze - już fani Interu plują sobie w brodę, a co będzie za pare lat..

Obinha? Nieznam, jeżeli już to Victor Obinna, on nie jest już wasz, mieliście połowę jego karty, ale on jest w pełni graczem Chievo. Zresztą bardzo dobrze, bo tam ma szanse na rozwój i nie naraża się na towarzystwo rozkapryszonych i przepłacanych gwiazd.

Inter? Co to za dziwny twór? Choćby Zlatan. Zarówno matrix jak i Vieira szczerze go nienawidzą. I to ma tworzyć atmosferę? Inter to zlepek indywidualności i tyle. MILAN TO DRUŻYNA!

FORZA ROSSONERI!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 sie 2006, 20:29

Tardelli pisze:(tylko mi nie pisz, że jesteście mistrzami Włoch ).

Czemu w sytuacji gdy Inter "zdobył" mistrza jest uznawany za głównego wroga publicznego nr1, a nie zamieszane w afere kluby ?

Tardelli pisze:poczytaj sobie komentarze - już fani Interu plują sobie w brodę

Lepiej poczytaj komentarze Milanistów na temat następcy Szewy.
Tardelli pisze:Choćby Zlatan. Zarówno matrix jak i Vieira szczerze go nienawidzą

A skąd to możesz wiedzieć ? byłeś tam, wiesz jakie relacje są między nimi ? tak ? to powiedz co planują jutro, może jakaś bójka na treningu ? Zlatan i Vieira grali razem w Juve i jakoś wielkich nieporozumień nie było. Ibra i Matrix ? to przeszłośc, a w przeciwieństwie do innych - szczególnie po stracie zawodnika - nie żyjemy nią, tylko patrzymy w przód. Bo to Grande Inter.

Zresztą nie odpisuj bo psujesz tylko dobre relacje pomiędzy fanami Interu, a Milanu.

Żeby nie było OT
Torino nie rezygnuje z Recoby

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 25 sie 2006, 20:43

Sero pisze:Zlatan i Vieira grali razem w Juve i jakoś wielkich nieporozumień nie było.
nie no wcale :lol: oni się kochają jak bracia, tylko jak zaczęli bójkę na treningu to trudno było ich rozdzielić...

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 25 sie 2006, 22:02

Tardelli pisze:
Juras_InterFan pisze:Do tej pory Cie w miare szanowalem - a napewno tolerowalem - ale teraz pomalu przeginasz - wiec wiecej szacunku - a zaden tardeli nie trafdil w sedno - skoro to ja pierwszy napisalem ze ciesze sie z odejscia Oby - Sprintera - gdyby to byl Oba-Sprinter-Snajper to owszem bym plakal - ale takich pilkarzy jak on mozemy na peczki sciagnac - jak chociazby nalezacy do nas Obinha .....

Tak wiec wyluzuj i jak chcesz cwaniakowac to nie w moim kierunku bo jestem za stary na takie odzywki i mnie tym sposobem nie sprowokujesz

Pomimo wszystko Pozdro !
Widze, że juras ostro się podnieciłeś, tylko nie zabrudź pościeli :lol: Wracając do całej sprawy, to polityka Interu mija się z logiką. Moratti wpakował w zespół kupe forsy, a nie zdobył żadnego znaczącego trofeum (tylko mi nie pisz, że jesteście mistrzami Włoch :D ). Co roku praktycznie wymieniają skład i nic im z tego nie przychodzi. Młodych graczy mają gdzieś, sprzedają ich a potem żałują. Przypomnieć Ci jak było z Adriano? Już był ich piłkarzem, a oni lekką rączką oddali go do Parmy, jak zdali sobie sprawę z błędu to trzeba było zabulić grube miliony. Jeśli niektórzy śmieją się z Abramowicza to nie wiem co powiedzieć o Morattim...

Milan pozbył się Szewy i to było głupie?? Tyle że ona ma już 30 lat, a dostaliśmy koło 50 milionów euro!

A wy oddaliście bardzo zdolnego i młodego piłkarza za bezcen i to jest puenta, poczytaj sobie komentarze - już fani Interu plują sobie w brodę, a co będzie za pare lat..

Obinha? Nieznam, jeżeli już to Victor Obinna, on nie jest już wasz, mieliście połowę jego karty, ale on jest w pełni graczem Chievo. Zresztą bardzo dobrze, bo tam ma szanse na rozwój i nie naraża się na towarzystwo rozkapryszonych i przepłacanych gwiazd.

Inter? Co to za dziwny twór? Choćby Zlatan. Zarówno matrix jak i Vieira szczerze go nienawidzą. I to ma tworzyć atmosferę? Inter to zlepek indywidualności i tyle. MILAN TO DRUŻYNA!

FORZA ROSSONERI!
Widze chłopcze ze nie ma sensu z tobą dyskutowac - nie znize sie do twojego poziomu bo jestem zbyt powaznym na to czlowiekiem .

Nie wiem co masz na celu twierdzac ze Inter pozbyl sie najzdolniejszego gracza - moim zdaniem pownni zostac najlepsi a nie najzdolniejsi - bo inaczej caly czas bedziemy po sezonie mowic ze mamy ekipa ktora sie ogra i za rok powalczy o scudetto .
Moim zdaniem lepiej sprzedac nawet najzdolniejszego gracza z ktorego nie wiadomo co bedzie niz NAJLEPSZEGO gracza - Sheve - po ktory pewnie wielu - i ty pewnie tez plakalo do poduszki i dlatego jestes tak zly ze Inter zrobil dobre transfery :)

A jako ze zal ci sciska nie powiem co to z checia co sobie wymyslisz - w temacie - TRANSFERY NERRAZURICH :)

Bo w dziale transfery Milanu mozna napisac same strzaly w 10 - rok temu Vieri, teraz Favalli ....
Jak cos to Mihajlovic jak przytrenuje to mozecie go brac :)

Forza Internazionale - Mistrz Wloch 2006 i przyszly Mistrz Wloch 2007 !!!

Shevaa
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shevaa » 25 sie 2006, 22:10

Tardelli pisze:
Sero pisze:Zlatan i Vieira grali razem w Juve i jakoś wielkich nieporozumień nie było.
nie no wcale :lol: oni się kochają jak bracia, tylko jak zaczęli bójkę na treningu to trudno było ich rozdzielić...
Ale ty pojebany jestes !

I ty sie smiesz nazywac kibicem Milanu ? Ja nimjestem od 7 lat i wstydzilbym sie gadac takie gluoty jak ty ...

Zobacz jakie prezenty zrobil nam Łysy z Silvio .....

Forza Milan i Forza Shevchenko !!

Tośmy się pośmiali, dzięki Jurasowi, który założył to zacne konto.

Guido_Rossi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Guido_Rossi » 26 sie 2006, 10:04

Juz dzisiaj mecz o Superpuchar Wloch ! Kolejne trofeum do zdobycia dla Interu - jak sie zaprezentują nowe nabytki Interu ?
Moim zdaniem na pewno zagra Vieira i Grosso - no i duze szanse dla Zlatana bym dawal na wystep w 1 jedenstce - raczej bez szans Maxwell Dacourt i Crespo na wystep w 1 jedenastce ...
Ale poczekamy to zobaczymy
W koncu Mancini jest nieobliczalny :)

Forza Inter !

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2006, 10:10

Guido_Rossi pisze:Kolejne trofeum do zdobycia dla Interu

Piszesz tak jak by zdobywał jak jak Barca w popszednim sezonie :roll: Ale fakt do bedzie ewentualnie na boisku...

Widze że tu się działo troche :roll: Ale Juras pozwól że Ci nie odpisze - dobrze ? bo musiał bym coś napisać w stosunku do Ciebie i Interu a nie chce - bo nie obraże tylko Ciebie ale innych fanów Inter a nie na tym to polega wiec - pozdrawiam :!: życze dziś udanego meczu :!: Ja nie kibic Real :roll: nawet "wrogom" dobrze życze... Oby mecz był ciekawy i dobra zapowiedzią sezonu - i daj Boże powtórke bramki Francesco Tottiego z Giuseppe Meazza 2:3 :twisted: klasyka ...

Tardelli a Ty też wyluzuj na cholere zaczynasz jakieś psioczenia ? Jak masz kłopot czy trudny dzień w życiu do dawaj może Ci pomoge :!: A jak masz ochote sie wypisać do tez odezwij się założymy ciekawy tematy pisac bedzie do oporu :] Pomysły sa zawsze

Guido_Rossi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Guido_Rossi » 26 sie 2006, 10:25

Zaza pisze: Oby mecz był ciekawy i dobra zapowiedzią sezonu - i daj Boże powtórke bramki Francesco Tottiego z Giuseppe Meazza 2:3 :twisted: klasyka ...
No niby klasyka - gol piekny - nie powiem - ale zauwaz ze ostatnie 2 finaly Pucharu Wloch wygrne przez Inter byly wlasnie z Romą :) I gdzie byl ten wspanialy Totti :) 2 lata temu wygral to Adriano nam rok tamu juz nie pamietam - ale pamietam za to mecz rok temu o superpucharf - rowniez wygrany przez Inter - pamietam jak plakali fani Juve ze sedzia ich skrecil :) W kazdym badz razie zapowiada sie emocjonujacy i ciekawy mecz - ciekawy dla mnie ze wzgledu na to ze duzo wzmocnien w Interze i jestem bardzo ciekawy jak sie one zaprezentują :) Wygrana oznaczala by kontynuacje dobrej pracy przez Mancio - gdy przegramy bedziemy sie pewnie tlumaczyc jak fan Barcy wczoraj :) Ale ja raczej nie ....

Mam nadziej wiec ze Inter wygra i pokazą cos ciekawego nowe nabytki -mam nadzieje na wystep duetu - Zlatan- Adriano w napadzie - i dobrą gre Grosso ( w koncu dobry czlowiek na lewą obrone ?) Noi na to ze Vieira pokaze ze caly czas trzyma klasę ...

Forza Inter !!

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 26 sie 2006, 11:37

Guido_Rossi pisze:rok tamu juz nie pamietam
a w poprzednim sezonie bylo tak ze oba mecze Roma grala w zajebiscie rezerwowych skladach i nie byla w stanie nawiazac walki z Interem tak jak to czynila z powodzeniem w lidze :twisted:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 sie 2006, 12:27

goofii pisze:a w poprzednim sezonie bylo tak ze oba mecze Roma grala w zajebiscie rezerwowych skladach i nie byla w stanie nawiazac walki z Interem tak jak to czynila z powodzeniem w lidze
Pierwszy mecz w Rzymie (1-1) był raczej wyrównany, ze wskazaniem na Romę według mnie. :wink:

Ale panie i panowie to jest temat „Mercato Nerrazzurich!” więc nie walcie takich offtopów.

Tu fragment wywiadu z Mancini odnośnie mercato:
Czy Twoja drużyna zostanie jeszcze wzmocniona przed zamknięciem okna transferowego?
"Nie. Uważam, że skład jest kompletny."

Dużo mówi się o ewentualnej wymianie Adriano na Ronaldo. Czy to możliwe?
"Nic o tym nie wiem. Myślę, że Ronaldo może przenieść się do Milanu lub nawet pozostać w Realu Madryt. Jednak my mamy Adriano i nie sądzę, aby to o czym mówicie mogło się wydarzyć."

Milan właśnie ogłosił, że nie kupi Ronaldo. Co o tym myślisz?
"Myślę, że Ronaldo może pozostać w Realu. To wspaniała drużyna, sądzę że Królewscy nie chcą się go pozbywać."

Pozostając przy temacie Ronaldo, Milan wyszedłby lepiej na jego pozyskaniu czy Real na jego zatrzymaniu?
"Moge jedynie wydać swoją opinię na temat Ronaldo. Uważam, że on wciąż jest jednym z najlepszych napastników.

Kolejne pytanie o rynek transferowy. Czy przejście Camoranesiego z Juventusu byłoby dla Ciebie użyteczne?
"Camoranesi jest mistrzem świata, jednak obsadziliśmy już wszystkie pozycje i mamy wielu wspaniałych piłkarzy."

Co zmieniło się w grupie napastników Interu po odejściu Obafemiego Martinsa?
"Przede wszystkim wysyłam wielki uścisk dla Martinsa. Rozmawiałem z nim wcześniej przez telefon i życzyłem mu wszystkiego najlepszego, ponieważ jest wspaniałym chłopakiem i na to zasłużył. On zdecydowanie ma odpowiednie umiejętności do gry na wysokim poziomie. Różnił się od naszych pozostałych napastników i w pewnym aspekcie coś straciliśmy, ale zakupiliśmy innych wspaniałych napastników i będziemy chcieli wykorzystać ich potencjał w pełni."

Tęsknisz za swoimi wymianami słów z Luciano Moggim?
"Nie odpowiem na to pytanie. :wink: "
Więc już raczej nikt do Interu nie przyjdzie. A czy odejdzie ? Wydaje mi się, że także nikt z 18 nie odejdzie. Liczyłem, że sprowadzą kogoś na miejsce Pizarro ale raczej od początku było można się domyślić, że tego nie zrobią. Bo po co w takim razie byłoby go sprzedawać.

http://www.corriere.it/Media/Foto/2006/ ... 25/OBA.jpg :roll:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 29 sie 2006, 14:11

Ostatnie wieści głoszą, że Inter ma opuścić ostatni nadworny pupilek Mancio –Cesar. Jest to dla mnie wspaniała wiadomość, na którą czekałem już od dawna. Nowym pracodawcą Brazylijczyka ma być Livorno. Wydaje się, że jeśli tak się stanie to do Interu trafi Camoranesi. Nie byłem entuzjastą przyjścia Mauro na San Siro ale jeżeli odejdzie Cesar, to będzie to bardzo dobry ruch. Mimo iż mistrz świata nie zachwyca to i tak jest o klasę lepszy od Cesara. :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 sie 2006, 15:24

No ciekawe, Mancini zabiegał o niego przez półtora roku, a teraz po pół chce zrezygnować :lol: Oczywiście nie to żebym był przeciw, ale to pokazuje jak kończą się transfery na siłę. Teraz żeby podtrzymać równowagę ktoś miałby przyjść i także nie byłem entuzjastą przyjścia do nas Camora, ale jeśli Rodrigues ma odejść to jestem jak najbardziej za. Będzie dobrą alternatywą dla Figo, pozatym w razie czego zagra w środku.

Awatar użytkownika
Baszczu_Inter
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baszczu_Inter » 30 sie 2006, 11:43

Ja bym wolał zainwestować w młodzież. Quaresma jest dla mnie idealnym rozwiązaniem. :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”