Juras_InterFan pisze:Pomimo wszystko Pozdro !
hehe no mowa - mimo wszystko róznież pozdrawiam ... I życze dobrego samopoczucie - miłego dni i jeszcze milszej nocy
Forza Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2006, 12:45
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 25 sie 2006, 13:32
Nie no nie wytrzymamZaza pisze:Wiesz gdzie mam to czy Ty mnie tolerujesz czy szanujesz ? Czas umierać chybanaprawde
Nie daruje sobie tego - mówisz jak bym miał sie powiesić bo nasze zdanie się nie zgadzają
hehe no mowa - mimo wszystko róznież pozdrawiam ... I życze dobrego samopoczucie - miłego dni i jeszcze milszej nocy
Forza Milan
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 25 sie 2006, 19:06
Widze, że juras ostro się podnieciłeś, tylko nie zabrudź pościeliJuras_InterFan pisze:Do tej pory Cie w miare szanowalem - a napewno tolerowalem - ale teraz pomalu przeginasz - wiec wiecej szacunku - a zaden tardeli nie trafdil w sedno - skoro to ja pierwszy napisalem ze ciesze sie z odejscia Oby - Sprintera - gdyby to byl Oba-Sprinter-Snajper to owszem bym plakal - ale takich pilkarzy jak on mozemy na peczki sciagnac - jak chociazby nalezacy do nas Obinha .....
Tak wiec wyluzuj i jak chcesz cwaniakowac to nie w moim kierunku bo jestem za stary na takie odzywki i mnie tym sposobem nie sprowokujesz
Pomimo wszystko Pozdro !
Tardelli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 sie 2006, 20:29
Tardelli pisze:(tylko mi nie pisz, że jesteście mistrzami Włoch ).
Tardelli pisze:poczytaj sobie komentarze - już fani Interu plują sobie w brodę
Tardelli pisze:Choćby Zlatan. Zarówno matrix jak i Vieira szczerze go nienawidzą
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 25 sie 2006, 20:43
nie no wcaleSero pisze:Zlatan i Vieira grali razem w Juve i jakoś wielkich nieporozumień nie było.
Tardelli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 25 sie 2006, 22:02
Widze chłopcze ze nie ma sensu z tobą dyskutowac - nie znize sie do twojego poziomu bo jestem zbyt powaznym na to czlowiekiem .Tardelli pisze:Widze, że juras ostro się podnieciłeś, tylko nie zabrudź pościeliJuras_InterFan pisze:Do tej pory Cie w miare szanowalem - a napewno tolerowalem - ale teraz pomalu przeginasz - wiec wiecej szacunku - a zaden tardeli nie trafdil w sedno - skoro to ja pierwszy napisalem ze ciesze sie z odejscia Oby - Sprintera - gdyby to byl Oba-Sprinter-Snajper to owszem bym plakal - ale takich pilkarzy jak on mozemy na peczki sciagnac - jak chociazby nalezacy do nas Obinha .....
Tak wiec wyluzuj i jak chcesz cwaniakowac to nie w moim kierunku bo jestem za stary na takie odzywki i mnie tym sposobem nie sprowokujesz
Pomimo wszystko Pozdro !Wracając do całej sprawy, to polityka Interu mija się z logiką. Moratti wpakował w zespół kupe forsy, a nie zdobył żadnego znaczącego trofeum (tylko mi nie pisz, że jesteście mistrzami Włoch
). Co roku praktycznie wymieniają skład i nic im z tego nie przychodzi. Młodych graczy mają gdzieś, sprzedają ich a potem żałują. Przypomnieć Ci jak było z Adriano? Już był ich piłkarzem, a oni lekką rączką oddali go do Parmy, jak zdali sobie sprawę z błędu to trzeba było zabulić grube miliony. Jeśli niektórzy śmieją się z Abramowicza to nie wiem co powiedzieć o Morattim...
Milan pozbył się Szewy i to było głupie?? Tyle że ona ma już 30 lat, a dostaliśmy koło 50 milionów euro!
A wy oddaliście bardzo zdolnego i młodego piłkarza za bezcen i to jest puenta, poczytaj sobie komentarze - już fani Interu plują sobie w brodę, a co będzie za pare lat..
Obinha? Nieznam, jeżeli już to Victor Obinna, on nie jest już wasz, mieliście połowę jego karty, ale on jest w pełni graczem Chievo. Zresztą bardzo dobrze, bo tam ma szanse na rozwój i nie naraża się na towarzystwo rozkapryszonych i przepłacanych gwiazd.
Inter? Co to za dziwny twór? Choćby Zlatan. Zarówno matrix jak i Vieira szczerze go nienawidzą. I to ma tworzyć atmosferę? Inter to zlepek indywidualności i tyle. MILAN TO DRUŻYNA!
FORZA ROSSONERI!
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shevaa » 25 sie 2006, 22:10
Ale ty pojebany jestes !Tardelli pisze:nie no wcaleSero pisze:Zlatan i Vieira grali razem w Juve i jakoś wielkich nieporozumień nie było.oni się kochają jak bracia, tylko jak zaczęli bójkę na treningu to trudno było ich rozdzielić...
Shevaa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Guido_Rossi » 26 sie 2006, 10:04
Guido_Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2006, 10:10
Guido_Rossi pisze:Kolejne trofeum do zdobycia dla Interu
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Guido_Rossi » 26 sie 2006, 10:25
No niby klasyka - gol piekny - nie powiem - ale zauwaz ze ostatnie 2 finaly Pucharu Wloch wygrne przez Inter byly wlasnie z RomąZaza pisze: Oby mecz był ciekawy i dobra zapowiedzią sezonu - i daj Boże powtórke bramki Francesco Tottiego z Giuseppe Meazza 2:3klasyka ...
Guido_Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 26 sie 2006, 11:37
a w poprzednim sezonie bylo tak ze oba mecze Roma grala w zajebiscie rezerwowych skladach i nie byla w stanie nawiazac walki z Interem tak jak to czynila z powodzeniem w lidzeGuido_Rossi pisze:rok tamu juz nie pamietam
goofii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 sie 2006, 12:27
Pierwszy mecz w Rzymie (1-1) był raczej wyrównany, ze wskazaniem na Romę według mnie.goofii pisze:a w poprzednim sezonie bylo tak ze oba mecze Roma grala w zajebiscie rezerwowych skladach i nie byla w stanie nawiazac walki z Interem tak jak to czynila z powodzeniem w lidze
Więc już raczej nikt do Interu nie przyjdzie. A czy odejdzie ? Wydaje mi się, że także nikt z 18 nie odejdzie. Liczyłem, że sprowadzą kogoś na miejsce Pizarro ale raczej od początku było można się domyślić, że tego nie zrobią. Bo po co w takim razie byłoby go sprzedawać.Czy Twoja drużyna zostanie jeszcze wzmocniona przed zamknięciem okna transferowego?
"Nie. Uważam, że skład jest kompletny."
Dużo mówi się o ewentualnej wymianie Adriano na Ronaldo. Czy to możliwe?
"Nic o tym nie wiem. Myślę, że Ronaldo może przenieść się do Milanu lub nawet pozostać w Realu Madryt. Jednak my mamy Adriano i nie sądzę, aby to o czym mówicie mogło się wydarzyć."
Milan właśnie ogłosił, że nie kupi Ronaldo. Co o tym myślisz?
"Myślę, że Ronaldo może pozostać w Realu. To wspaniała drużyna, sądzę że Królewscy nie chcą się go pozbywać."
Pozostając przy temacie Ronaldo, Milan wyszedłby lepiej na jego pozyskaniu czy Real na jego zatrzymaniu?
"Moge jedynie wydać swoją opinię na temat Ronaldo. Uważam, że on wciąż jest jednym z najlepszych napastników.
Kolejne pytanie o rynek transferowy. Czy przejście Camoranesiego z Juventusu byłoby dla Ciebie użyteczne?
"Camoranesi jest mistrzem świata, jednak obsadziliśmy już wszystkie pozycje i mamy wielu wspaniałych piłkarzy."
Co zmieniło się w grupie napastników Interu po odejściu Obafemiego Martinsa?
"Przede wszystkim wysyłam wielki uścisk dla Martinsa. Rozmawiałem z nim wcześniej przez telefon i życzyłem mu wszystkiego najlepszego, ponieważ jest wspaniałym chłopakiem i na to zasłużył. On zdecydowanie ma odpowiednie umiejętności do gry na wysokim poziomie. Różnił się od naszych pozostałych napastników i w pewnym aspekcie coś straciliśmy, ale zakupiliśmy innych wspaniałych napastników i będziemy chcieli wykorzystać ich potencjał w pełni."
Tęsknisz za swoimi wymianami słów z Luciano Moggim?
"Nie odpowiem na to pytanie."
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 29 sie 2006, 14:11
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 sie 2006, 15:24
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baszczu_Inter » 30 sie 2006, 11:43
Baszczu_Inter
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio