Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 25 sie 2006, 12:26
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich@lG » 25 sie 2006, 12:29
Mich@lG
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 sie 2006, 12:35
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 25 sie 2006, 12:44
mistyk
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 25 sie 2006, 13:10
Coś mi w tym nie pasuje. Czemu niby ochraniaczy nie pozakładali?Niggaz pisze:Taka ciekawostka
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 25 sie 2006, 13:15
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 sie 2006, 13:18
Są tak zajebiści, że nie potrzebująbrylancik pisze:Coś mi w tym nie pasuje. Czemu niby ochraniaczy nie pozakładali?
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 25 sie 2006, 13:19
Czyżby ktoś z zawodników chciał zrobić karierę w branży filmowejTaka ciekawostka
iceald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 25 sie 2006, 14:02
Niggaz pisze:Być może ten filmik to otwarcie nowych szatni czy coś takiego.
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich@lG » 25 sie 2006, 14:19
Mich@lG

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 25 sie 2006, 14:40
fcb24.com pisze:Jeżeli chodzi o stadion, prezydent powiedział, że "wygląd stadionu nie zmieni się drastycznie. Myślę, że Francesc Mitjans (jeden z architektów stadiony) wyprzedził swoją epokę. Camp Nou jest cudowne, my chcemy je tylko zmodernizować. Między innymi, chcielibyśmy zwiększyć liczbę siedzeń o 20 tysięcy".
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 25 sie 2006, 14:45
Tylko czy to ma senskrzychu212 pisze:Blisko 120 tysięcy miejsc, to byłoby coś.
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 sie 2006, 16:12
Równie dobrze, Alves móze grać słabo w następnym sezoniekrzychu212 pisze:Sylvinho i Gio mogą już nie być w formie na następny sezon (troche wybiegam w przyszłość ale co tam) i transfer Alvesa byłby świetnym rozwiązaniem.
Mnie by zdziwiło, ale nic takiego się raczej nie stanie. Dlaczego miałby odchodzićiceald pisze:Chyba też nikogo nie zdziwi odejście Bellettiego
Komplet jest nie tylko na Gran Derby. Poza tym w orzypadku spotkań z lepszymi drużynami nie zawsze łatwo jest dostać bilety, ponieważ większość osób wchodzi na karnety i zaczyna brakować miejsce. Zwiększenie ilości miejsc to dobry pomysł. Jeśli chodzi o regulacje UEFA to chyba wiążą się one z ogólną ilością miejsc na stadionie a więc wraz z ich wzrostem wzrośnie też ilość miejsce dopuszczona przez UEFA. Tak mi się przynajmniej wydaje. Chodzi o to tylko, aby była jakaś tam wymagana liczba wolnej przestrzeni dla bezpieczeństwa.iceald pisze:Tylko czy to ma sens Question Przecież już teraz komplet jest chyba tylko na Gran Derby. Nawet w LM nie można osiągnąć tej mitycznej "100" przez regulacje UEFA.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 25 sie 2006, 19:05
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio