Juve czy Inter????????? - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 27 lis 2004, 22:23

najlepiej przeastac sie klocic bo to w tej chwili i tak nie ma sensu, rozsadniej bedzie sie spotkac jutro po meczu i wtenczas porozmawiac na temat tego co pokazaly obie druzyny :!:

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 28 lis 2004, 14:14

beckhs pisze:Agnieszka - moim zdaniem jestes slepo zapatrzona w Inter. nie przepadam za liga wloska, choc najbardziej z Serie A lubie AC Milan. Spojrz krytycznie na swoj zespol. Wygrywac to jest sztuka. Niewazne czy 1:0 czy 5:0 i tak zespol dostanie 3 pkt. Wiec fani Interu uznajcie wyzszosc Juve, bo jest nad wami w tabeli. Nawet jesli jutro wygracie to i tak duzo wam bedzie do juve brakowalo.
Beckhs nie rozumiem Twojej aluzji. Wyjasnij mi ją proszę?? Gdzie napisalam, że Inter wygra?? NIGDZIE..........po prostu stwiwerdzilam, że słowa Tomusiamc nie są do konca prawdą, bo Inter jednak wygral kilka spotkan...........Jesli szukasz dziury w całym albo masz do mnie o coś pretensje napisz do mnie na gg to sobie co nieco wyjasnimny, a nie czepiasz się mnie przy kazdej okazji............

Awatar użytkownika
doli
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 28 lis 2004, 16:44

Juve!!!!!! Inter cały czas remisuje a juve wygrywa 1:0: wynik może byt tylko taki 2:1, 3:2, 4:3 dla Juve :P

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lis 2004, 17:42

Agnieszka pisze:
beckhs pisze:Agnieszka - moim zdaniem jestes slepo zapatrzona w Inter. nie przepadam za liga wloska, choc najbardziej z Serie A lubie AC Milan. Spojrz krytycznie na swoj zespol. Wygrywac to jest sztuka. Niewazne czy 1:0 czy 5:0 i tak zespol dostanie 3 pkt. Wiec fani Interu uznajcie wyzszosc Juve, bo jest nad wami w tabeli. Nawet jesli jutro wygracie to i tak duzo wam bedzie do juve brakowalo.
Beckhs nie rozumiem Twojej aluzji. Wyjasnij mi ją proszę?? Gdzie napisalam, że Inter wygra?? NIGDZIE..........po prostu stwiwerdzilam, że słowa Tomusiamc nie są do konca prawdą, bo Inter jednak wygral kilka spotkan...........Jesli szukasz dziury w całym albo masz do mnie o coś pretensje napisz do mnie na gg to sobie co nieco wyjasnimny, a nie czepiasz się mnie przy kazdej okazji............
No wiadomo ze wygrywa, ale patrzac na LM i Serie A to Inter jest poprostu skazany na remis. O to mi chodzilo a jesli ktos pisze ze wygrywac 1:0 to zadna sztuka to raczej jest w bledzie :?

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 28 lis 2004, 20:24

Ale Capello jedzie do Mediolanu po zwycięstwo, a raczej jego słowa się sprawdzają.............................

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 28 lis 2004, 21:04

W mjej poprzedniej wypowiedzi odniosłem się do wszusykich Twoich postów Aga. Chciałem Ci pokazać, że poprostu czasmai nie umiesz obiektywnie na swoją ukochaną drużynę spojrzeć. Nic do Ciebie nie mam i proponuje zakonczyc ten spor.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 28 lis 2004, 22:00

2:1 Inter przegrywa :lol: :lol: :lol: :lol: Niespodzianka? Możliwe. Dla niektórych sensacja, lecz dla mnie niezbyt wielka. Cóż mecz się jeszcze nie skończył, ale zobaczymy za kilka minut.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lis 2004, 22:12

Nerwy biorą góre. 2:2 no i koniec meczu. Nie rozumiem jak Juventus mogl dac sobie wbic 2 bramki? chyba byli za pewni siebie. No ale coz piekna bramka Vieriego i gol Adriano i po wszystkim :? Mysle ze to sprawiedliwy wynik, tylko ze za duzo fauli i bodajże 5 zoltych kartek. FORZA JUVE!

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 28 lis 2004, 22:20

Inter klasycznie remis, szkoda bo juventus z capello to defensywny juventus, szkoda interu, ale mancini i jego taktyka zawodzą, dobrze że jest Adriano i Vieri troche strzela
FORZA INTER

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 29 lis 2004, 3:47

Najlepszy wynik jak mógł paść dla Rossonierich.
2 pnk odrobione

do boju Rossonieri 8)

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 29 lis 2004, 11:46

Sparweidliwie się skończyło.......przynajmniej nie będzie kłótni na forum, bo punktami się podzieliły oba kluby. Swoją drogą jak Juve objęło prowadzenie nie sądziłam, że Inter coś strzeli, ale widać myliłam się...........

Awatar użytkownika
PhoEniX
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PhoEniX » 29 lis 2004, 13:10

Szkoda bo kibicowalem Interowi, martwi mnie to ze ciagle remisuja. Obecny sezon chyba nie bedzie ciekawy, slaba Roma, Lazio, Parma. Inter tez nie ten sam...szkoda

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 29 lis 2004, 23:19

skloconych kibicow pogodzili pilkarze 8)

Awatar użytkownika
Di Canio
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Di Canio » 30 lis 2004, 14:21

Noo i padł bardzo dobry wynik. Remis napewno uspokoi zapędy zbufoniałych fanów obu drużyn. :twisted:

FORZA LAZIO

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 30 lis 2004, 16:24

Juve jak mogłeś już 2:0 prowadziłeś a tu 2:2 :( , ale za tydzień z LAzio wygrasz mam nadzieje:)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”