Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 27 lis 2004, 22:23
creek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 28 lis 2004, 14:14
Beckhs nie rozumiem Twojej aluzji. Wyjasnij mi ją proszę?? Gdzie napisalam, że Inter wygra?? NIGDZIE..........po prostu stwiwerdzilam, że słowa Tomusiamc nie są do konca prawdą, bo Inter jednak wygral kilka spotkan...........Jesli szukasz dziury w całym albo masz do mnie o coś pretensje napisz do mnie na gg to sobie co nieco wyjasnimny, a nie czepiasz się mnie przy kazdej okazji............beckhs pisze:Agnieszka - moim zdaniem jestes slepo zapatrzona w Inter. nie przepadam za liga wloska, choc najbardziej z Serie A lubie AC Milan. Spojrz krytycznie na swoj zespol. Wygrywac to jest sztuka. Niewazne czy 1:0 czy 5:0 i tak zespol dostanie 3 pkt. Wiec fani Interu uznajcie wyzszosc Juve, bo jest nad wami w tabeli. Nawet jesli jutro wygracie to i tak duzo wam bedzie do juve brakowalo.
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 28 lis 2004, 16:44
doli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lis 2004, 17:42
No wiadomo ze wygrywa, ale patrzac na LM i Serie A to Inter jest poprostu skazany na remis. O to mi chodzilo a jesli ktos pisze ze wygrywac 1:0 to zadna sztuka to raczej jest w bledzieAgnieszka pisze:Beckhs nie rozumiem Twojej aluzji. Wyjasnij mi ją proszę?? Gdzie napisalam, że Inter wygra?? NIGDZIE..........po prostu stwiwerdzilam, że słowa Tomusiamc nie są do konca prawdą, bo Inter jednak wygral kilka spotkan...........Jesli szukasz dziury w całym albo masz do mnie o coś pretensje napisz do mnie na gg to sobie co nieco wyjasnimny, a nie czepiasz się mnie przy kazdej okazji............beckhs pisze:Agnieszka - moim zdaniem jestes slepo zapatrzona w Inter. nie przepadam za liga wloska, choc najbardziej z Serie A lubie AC Milan. Spojrz krytycznie na swoj zespol. Wygrywac to jest sztuka. Niewazne czy 1:0 czy 5:0 i tak zespol dostanie 3 pkt. Wiec fani Interu uznajcie wyzszosc Juve, bo jest nad wami w tabeli. Nawet jesli jutro wygracie to i tak duzo wam bedzie do juve brakowalo.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 28 lis 2004, 20:24
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 28 lis 2004, 21:04
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 28 lis 2004, 22:00
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lis 2004, 22:12
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 28 lis 2004, 22:20
RVN10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 29 lis 2004, 3:47