Mercato Rossonerich - Strona 151

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto uzupełni atak Rossonerich?

Mirko Vucinić
7
9%
Carlos Tevez
14
18%
Fernando Torres
10
13%
Ronaldinho
3
4%
Ronaldo
9
11%
Rafaell Sobis
5
6%
Maris Verpakovskis
8
10%
Niespodzinka !
3
4%
Nikt z tej listy ...
8
10%
Nikt, bo zmieni się system gry na jednego napastnika ...
12
15%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 19:47

Chlopaczek pisze:Oliveira to przystawka prawda?
To danie głowne :P

K u b a - Oficjalne strony często podają komunikaty z lekkim opóźnieniem. Mediom zawsze się spieszy, a klub chce spokojnie zamknąć wszystko :wink: Nie napisaliby, że to informacja oficjalna, gdyby tak nie było. Tylko by się zbłaźnili i stracili wiarygodność. Dla mediów to jest równe z pogrzebem :P

K u b a
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K u b a » 25 sie 2006, 20:18

Calciomercato podało, że kosztował ok. 15 mln euro. I tak nie sądze, żeby był jedynym napastnikiem, który nas zasili. :roll: Przecież za samego Shevę mamy ok. 60 mln, poza tym nowy sponsor - kolejne kilkanaście dodatkowych mln no i coroczne fundusze na transfery. Liczę na to, że jeszcze przyjdzie ktoś na miarę pierwszego składu Milanu... :roll:

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 25 sie 2006, 20:22

Hehe
Tutaj taki potężny zakup sam Oliveira :wink: :P , a TVP1 podaje że uwzięliśmy się na Ronaldinho (odgrzewane kotlety :lol: ).
I śmiszno i straszno... :roll: :P

EDIT:
Według doniesień LGDS Oliveira kosztował 15 milionów, podpisał z nami 4 - letni kontrakt i będzie zarabiał ok 1,5 mln euro rocznie. Wkrótce przyleci do Mediolanu, Rozmowy o Ronaldo upadły całkowicie, bo bez przerwy towarzyszył im temat Kaki. :P

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 sie 2006, 22:42

Chłopaczek ja myśle że to danie zimne, bo mnie zmroziło. Ale napewno transfer jest/będzie/[nie będzie go wcale] lepszy niż Ronaldo. Napastnik szybki, przebojowy. Strzelał przed kontuzją dużo ładnych bramek i napewno nie dostawiał nogi, pytanie tylko jak będzie się prezentował po kontuzji ale narazie do tego transferu podchodze z daleka.

O Ronaldinho to nie chce już w ogóle słyszeć jak o Ronaldo. Nie gra nic więc może też już grać nie będzie :P Ale chociaż chudy jest.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2006, 10:01

Tuttomercato podało Oficjalnie: Oliveira w Milan ... - nie ma komunikatu z klubu - ale ten sam potral podał Joaquin na Mestalla - trzy dni temu ...

:shock: :roll:

hmmm sam nie wiem - mimo wszystko jestem zdziwiony - nie załamany bo aż tak źle nie jest ale zdziwiony - Ricardo faną piłki nie trzeba przedstawiać [zwłaszcza La ligowcą ] bo swoje pokazał w Betisie a nawet czasem [jak grał] w Valencji - ma paszport ! ? - po kontuzji odniesionej [wiązadła :?] w meczu z Chelsea w LM już nie ma śledu a najlepszych dowodem jest 12 [?] bramek na wypożyczniu - w lidze i Copa Libertadores - chyba 12 trzeba by dokładnie sprawdzić - operuje i lewa i prawa noga - świetnie gra głowa, co ważne biega :!: i jest szybki, lubi zejsc do boku ale no własnie ale ...

Mimo że gra dwoma nogami i nie jest a'la "dostaw noge" to i tak nie może go zaliczyć do napadów a'la "orkiestra". Choć przyznam się bez bicia że jak wczoraj zadzwionił ziomek z ta informacja wypiłem za jego zdrowie :twisted: "Bo w tym kraju pijesz gdy sie cieszysz - pijesz gdy jesteś smutny" :lol: Ciekawy napastnik i to bez dwóch zdań. Wiec nie jest źle, tym bardzie jak pomysle jak mogło być :roll:

Troche to śmieszna - cała świat szuka nam Mercedesa "locha" S klase - najlepiej full opcje z 5 litrów benzyna - raz ja jakiś czas pojawiaja się "ogłoszenia" Mercedesa E klasy i Vito [Ronaldo] ale królują ogłoszenia - Pilnie kupie - "Locha" S klasse najlepiej od AMG ... ile było takich ogłoszeń :roll: a tu prosze inny model wybrali.

Oliveira to napastnik z drugiej półki - ale bądzmi szczerzy chyba tylko z tych drugiej półki Chevanton i Vucinić ma wyższe notowanie :] Bo kto ? Jan Kwinta ? w sumie ten to Mercedes 126 long :P - z napadów z drugiej półki Oliveira odpowiada mi w 90%. A co najważniejsze kończy temat Ronaldo. Czy właśnie Jana Kwinty :!:

Ostatni ruch ? wątpie - ale kolejne mercato uczy że wiemy wszystko :!: że nic nie wiemy - gdy wcześniej byli łaczeni napastnicy - mówiło się ze odejdzie Marcio - teraz nawet Borriello wieć cos się może jeszcze wydarzyć. Teraz niech łysy wraca do kraju i konczy rozmowy z Lotito. Ewentulanie niech wraca przez Londyn albo Lyon :wink:

I jeszcze raz prosze nie piscie "nastepca Shevchenki" :!: :!: Bo każdy fan Milanu i nie tylko, wie że na ta chwile nikt nie zastąpi Andriya :!: Nikt :!: Już mnie serce bolało jak Kebab czy Agnieszka pisali newsy na strone główną i "Ronaldo następca Shevhcenki" Matko Boska przeciesz to jest grzech :? Mało tego tak pisał co 2 portal :? sami grzesznicy :wink: co się dzieje ...

Guido_Rossi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Guido_Rossi » 26 sie 2006, 10:10

Zaza pisze:Tuttomercato podało Oficjalnie: Oliveira w Milan ... - nie ma komunikatu z klubu - ale ten sam potral podał Joaquin na Mestalla - trzy dni temu ...

:shock: :roll:

hmmm sam nie wiem - mimo wszystko jestem zdziwiony - nie załamany bo aż tak źle nie jest ale zdziwiony - Ricardo faną piłki nie trzeba przedstawiać [zwłaszcza La ligowcą ] bo swoje pokazał w Betisie a nawet czasem [jak grał] w Valencji - ma paszport ! ? - po kontuzji odniesionej [wiązadła :?] w meczu z Chelsea w LM już nie ma śledu a najlepszych dowodem jest 12 [?] bramek na wypożyczniu - w lidze i Copa Libertadores - chyba 12 trzeba by dokładnie sprawdzić - operuje i lewa i prawa noga - świetnie gra głowa, co ważne biega :!: i jest szybki, lubi zejsc do boku ale no własnie ale ...

Mimo że gra dwoma nogami i nie jest a'la "dostaw noge" to i tak nie może go zaliczyć do napadów a'la "orkiestra". Choć przyznam się bez bicia że jak wczoraj zadzwionił ziomek z ta informacja wypiłem za jego zdrowie :twisted: "Bo w tym kraju pijesz gdy sie cieszysz - pijesz gdy jesteś smutny" :lol: Ciekawy napastnik i to bez dwóch zdań. Wiec nie jest źle, tym bardzie jak pomysle jak mogło być :roll:

Troche to śmieszna - cała świat szuka nam Mercedesa "locha" S klase - najlepiej full opcje z 5 litrów benzyna - raz ja jakiś czas pojawiaja się "ogłoszenia" Mercedesa E klasy i Vito [Ronaldo] ale królują ogłoszenia - Pilnie kupie - "Locha" S klasse najlepiej od AMG ... ile było takich ogłoszeń :roll: a tu prosze inny model wybrali.

Oliveira to napastnik z drugiej półki - ale bądzmi szczerzy chyba tylko z tych drugiej półki Chevanton i Vucinić ma wyższe notowanie :] Bo kto ? Jan Kwinta ? w sumie ten to Mercedes 126 long :P - z napadów z drugiej półki Oliveira odpowiada mi w 90%. A co najważniejsze kończy temat Ronaldo. Czy właśnie Jana Kwinty :!:

Ostatni ruch ? wątpie - ale kolejne mercato uczy że wiemy wszystko :!: że nic nie wiemy - gdy wcześniej byli łaczeni napastnicy - mówiło się ze odejdzie Marcio - teraz nawet Borriello wieć cos się może jeszcze wydarzyć. Teraz niech łysy wraca do kraju i konczy rozmowy z Lotito. Ewentulanie niech wraca przez Londyn albo Lyon :wink:

I jeszcze raz prosze nie piscie "nastepca Shevchenki" :!: :!: Bo każdy fan Milanu i nie tylko, wie że na ta chwile nikt nie zastąpi Andriya :!: Nikt :!: Już mnie serce bolało jak Kebab czy Agnieszka pisali newsy na strone główną i "Ronaldo następca Shevhcenki" Matko Boska przeciesz to jest grzech :? Mało tego tak pisał co 2 portal :? sami grzesznicy :wink: co się dzieje ...
No zamiana niezla - Oliveira za Sheve - no i jeszcze zaoszczedziliscie kasę - calkiem calkiem - zobaczymy jak sie sprawdzi ten nastepca Shevchenki w Serie A ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2006, 10:16

Guido_Rossi a Ty nie powineś apelacji klubów rozpatrywać ?

I po ciul ten cytat skoro napisałeś jedno zdanie ? :shock: A mój post jest nad Twoim ? co to za wieśnieckie zwyczaje ? Wstawaj chłopie to już miasto :!: :lol: Forza czereśniaki :?

Guido_Rossi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Guido_Rossi » 26 sie 2006, 10:33

Zaza pisze:Guido_Rossi a Ty nie powineś apelacji klubów rozpatrywać ?

I po ciul ten cytat skoro napisałeś jedno zdanie ? :shock: A mój post jest nad Twoim ? co to za wieśnieckie zwyczaje ? Wstawaj chłopie to już miasto :!: :lol: Forza czereśniaki :?
No co ty ZUZIA chcesz mnie sprowokowac ? :) Nie uda ci sie - powiedz mi tylko kto bedzie gra w tym sezonie z numerem Shevy ?

Forza Czyste Calcio !

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 724

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 sie 2006, 10:43

No co ty ZUZIA chcesz mnie sprowokowac ? Nie uda ci sie - powiedz mi tylko kto bedzie gra w tym sezonie z numerem Shevy ?
ej Rossi my tu nie jestesmy po to by sie przezywac Zaza ci zwrocil dobra uwage bo nie dawno temat byl zamkniety widac ze jestes nowy a za przekrecanie w chamski sposob nickow groza ostrzezenia(moze by modratorzy dali jedno to by sie nauczyl)

co do Oliveiry nastepca Szewy to on nie bedzie(nie ma takiego no moze Eto'o lub Henry ale sa nie do wyrwania) ale na lawke zamiast Amoroso i jeszcze jeden lepszy napastnik by sie przydal ale mysle ze o nastepnych transferach sie dowiemy 1 wrzesnia oby lepszych choc zeby Milan Lab go przywrocilo do zdrowia a Carlo do formy sprzed kontuzji to zmiennik jak sie patrzy!!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2006, 10:47

Guido_Rossi - Zuzia to dla kolegów Ty mozę jedzynie panie Zazo - Forza czeresniaki - sprowokowac ? hmm jak nie wiesz jaki tu panują zwyczaje to może wracaj na wioske ? Poprostu Ci zwróciłem uwage żejak nie masz co napisac to nie pisz o.k ? takie panuja tu zwyczaje = nie wiesz :?: Nie pisz :!: I gwarantuje Ci że jeśli nie przystosujesz sie długo nie po piszesz na tym forum - i znów trzeba bedzie nowe konto założyć :roll: hehe już Ci modzi przeswietlili :P

O 12 specjalne zebranie odnoście nowych insektów - tam poruszą Twoja kwestie :wink: masz to jak w banku.

I nie pisz tu juz nic :!: Prosze moderatorów o zwrócenie uwage ...

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 26 sie 2006, 10:53

Transfer Oliveiry przyjąłem bez żadnej euforii. Ten zawodnik podobał mnie się wcześniej około 1,5 rokuteu jak strzelał brame za brama w Betisie. Tak jak Chłopaczek licze że to tylko przystawka a danie główne będzie dopiero(dobrze że nie tłuste, bo może się to źle odbić). Po cichu marzę o Tevezie. Sytuacja jest taka: Brać i nie gadać! :D . NiechŁysy zagada jeszce z Lotito i będzie good.

Ronaldo to dopiero euforia. Został jeszce tylko jeden Iaquinta :? Błagam tylko nie on.

Guido_Rossi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Guido_Rossi » 26 sie 2006, 11:04

Zaza pisze:Guido_Rossi - Zuzia to dla kolegów Ty mozę jedzynie panie Zazo - Forza czeresniaki - sprowokowac ? hmm jak nie wiesz jaki tu panują zwyczaje to może wracaj na wioske ? Poprostu Ci zwróciłem uwage żejak nie masz co napisac to nie pisz o.k ? takie panuja tu zwyczaje = nie wiesz :?: Nie pisz :!: I gwarantuje Ci że jeśli nie przystosujesz sie długo nie po piszesz na tym forum - i znów trzeba bedzie nowe konto założyć :roll: hehe już Ci modzi przeswietlili :P

O 12 specjalne zebranie odnoście nowych insektów - tam poruszą Twoja kwestie :wink: masz to jak w banku.

I nie pisz tu juz nic :!: Prosze moderatorów o zwrócenie uwage ...

Uuuu - juz sie boje chociaz nie wiem o co Ci chodzi :) Ale luzik - a z wioski to moze ty jestes skoro masz jakis kompleks na tym punkcie - dla mnie ewentualne pochodzenie wiejskie nie stanowi problemu ? W czym taki czlowiek jest gorszy od takiego z miasta ? A co do transferow Milanu to są wypasione i niech tak pozostanie -kiedys ktos gadal - Silvio nie sprzedaje i nie bedzie sprzedawal dla kasy - tymczasem sprzedal Ikonę klubu za 50 baniek i wylozyl na transfery do tej pory z 10 czy 15 baniek ....
Cos tu nie gra !

Pozdro dla wszystkich wieśniaków :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2006, 11:20

Guido_Rossi Inter ? nie znam ! :roll:

Kendo "przystawka" czy danie główne to sie okaże - ploty sie nie końca ale trudno w nie uwierzyć. Tym bardzie po tym wszystkim - Teraz znów ogloszenie w stylu: pilnie kupie "loche" S klase najlepiej od AMG :lol: Ale nazwiska sa kosmiczne - a w zasadzie jedno :roll: Chyba Oliveira to nie szczyt marzeń Rossonerich ale nie na tym to polega bo ja wiem że są tylko dwaj napastnicy których z checia przywitają :wink: Teraz chyba ważniesze by zamkną operacje z obrońcami - Oddo i Gallas są tak bliko a jednak tak daleko - jak ten film "Blisko coraz bliżej" Ciekawi mnie tez kto odejdzie ewentualnie - czy Marcio czy Marco - bo jeśli teraz by sie pojawiło info ze odejdzie ich dwóch to mogli byśmy być pewni że to nie koniec uzupełniania ataku. A narazie to tylko mega kosmiczne ploty wynikające że spotkanie Galliani - brat Ronaldinho - i zarazem agent Oliveira jak i Dinho. Teraz trzeba zrobić operacje "defensywa" Cos mi mówi że nawet kosztem Pasquale Foggi :?

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 26 sie 2006, 11:53

Zaza a może taki układ :?:
Oliveira-Przystawka, Oddo,Gallas- danie główne i deser-n :?: iespodzianka :D . Mi by taki układ pasował. Na deser się zawsze czeka no i największa radocha z jedzenia. Szkoda by było oddać Foggie ja bym jedyie go wypożyczył ale ciekawe czy Lotito się na to zgodzi. Ograłby się w Lazio i wrócił by do Milanu z bagażem doświadczenia.Napastnik na ławkę? Na pewno Pippo będie siedział no i po przyjściu gwoździa programu pewnie Oliveira.Będziemy grać Kreatywny-Dostaw nogę i myślę że nie zobaczymy już pary Gila-Pippo chyba że (odpukać) jakieś kontuzje. No ale sfinalizujmy transfery obrońców i uzbrojmy się w tyłach. Zdjęcie baja diifrenze-różnica :twisted: . Dinho? to już chyba oklepany temat i dla mnie nieralny.

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 26 sie 2006, 12:04

Kendo pisze:Oddo,Gallas- danie główne i deser-n

A nie zauważacie ze jakos macie ciut za duzo tych obroncow :roll: ... : Cafu Simic Bonera Nesta Kaladze Bily Maldini Favalli Serginho Jankul :arrow: to juz jest 10 zawodnikow ... a przeciez ma jeszcze przysjsc Oddo i Gallas :roll: ... Jak na gre 4 oborncami to dosc sporo tych zmiennikow

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”