To danie głowneChlopaczek pisze:Oliveira to przystawka prawda?
K u b a - Oficjalne strony często podają komunikaty z lekkim opóźnieniem. Mediom zawsze się spieszy, a klub chce spokojnie zamknąć wszystko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2006, 19:47
To danie głowneChlopaczek pisze:Oliveira to przystawka prawda?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: K u b a » 25 sie 2006, 20:18
K u b a

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 25 sie 2006, 20:22
AgaM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 sie 2006, 22:42
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2006, 10:01
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Guido_Rossi » 26 sie 2006, 10:10
No zamiana niezla - Oliveira za Sheve - no i jeszcze zaoszczedziliscie kasę - calkiem calkiem - zobaczymy jak sie sprawdzi ten nastepca Shevchenki w Serie A ...Zaza pisze:Tuttomercato podało Oficjalnie: Oliveira w Milan ... - nie ma komunikatu z klubu - ale ten sam potral podał Joaquin na Mestalla - trzy dni temu ...
![]()
![]()
hmmm sam nie wiem - mimo wszystko jestem zdziwiony - nie załamany bo aż tak źle nie jest ale zdziwiony - Ricardo faną piłki nie trzeba przedstawiać [zwłaszcza La ligowcą ] bo swoje pokazał w Betisie a nawet czasem [jak grał] w Valencji - ma paszport ! ? - po kontuzji odniesionej [wiązadła] w meczu z Chelsea w LM już nie ma śledu a najlepszych dowodem jest 12 [?] bramek na wypożyczniu - w lidze i Copa Libertadores - chyba 12 trzeba by dokładnie sprawdzić - operuje i lewa i prawa noga - świetnie gra głowa, co ważne biega
i jest szybki, lubi zejsc do boku ale no własnie ale ...
Mimo że gra dwoma nogami i nie jest a'la "dostaw noge" to i tak nie może go zaliczyć do napadów a'la "orkiestra". Choć przyznam się bez bicia że jak wczoraj zadzwionił ziomek z ta informacja wypiłem za jego zdrowie"Bo w tym kraju pijesz gdy sie cieszysz - pijesz gdy jesteś smutny"
Ciekawy napastnik i to bez dwóch zdań. Wiec nie jest źle, tym bardzie jak pomysle jak mogło być
Troche to śmieszna - cała świat szuka nam Mercedesa "locha" S klase - najlepiej full opcje z 5 litrów benzyna - raz ja jakiś czas pojawiaja się "ogłoszenia" Mercedesa E klasy i Vito [Ronaldo] ale królują ogłoszenia - Pilnie kupie - "Locha" S klasse najlepiej od AMG ... ile było takich ogłoszeńa tu prosze inny model wybrali.
Oliveira to napastnik z drugiej półki - ale bądzmi szczerzy chyba tylko z tych drugiej półki Chevanton i Vucinić ma wyższe notowanieBo kto ? Jan Kwinta ? w sumie ten to Mercedes 126 long
- z napadów z drugiej półki Oliveira odpowiada mi w 90%. A co najważniejsze kończy temat Ronaldo. Czy właśnie Jana Kwinty
Ostatni ruch ? wątpie - ale kolejne mercato uczy że wiemy wszystkoże nic nie wiemy - gdy wcześniej byli łaczeni napastnicy - mówiło się ze odejdzie Marcio - teraz nawet Borriello wieć cos się może jeszcze wydarzyć. Teraz niech łysy wraca do kraju i konczy rozmowy z Lotito. Ewentulanie niech wraca przez Londyn albo Lyon
I jeszcze raz prosze nie piscie "nastepca Shevchenki"![]()
Bo każdy fan Milanu i nie tylko, wie że na ta chwile nikt nie zastąpi Andriya
Nikt
Już mnie serce bolało jak Kebab czy Agnieszka pisali newsy na strone główną i "Ronaldo następca Shevhcenki" Matko Boska przeciesz to jest grzech
Mało tego tak pisał co 2 portal
sami grzesznicy
co się dzieje ...
Guido_Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2006, 10:16
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Guido_Rossi » 26 sie 2006, 10:33
No co ty ZUZIA chcesz mnie sprowokowac ?Zaza pisze:Guido_Rossi a Ty nie powineś apelacji klubów rozpatrywać ?
I po ciul ten cytat skoro napisałeś jedno zdanie ?A mój post jest nad Twoim ? co to za wieśnieckie zwyczaje ? Wstawaj chłopie to już miasto
![]()
Forza czereśniaki
Guido_Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 sie 2006, 10:43
ej Rossi my tu nie jestesmy po to by sie przezywac Zaza ci zwrocil dobra uwage bo nie dawno temat byl zamkniety widac ze jestes nowy a za przekrecanie w chamski sposob nickow groza ostrzezenia(moze by modratorzy dali jedno to by sie nauczyl)No co ty ZUZIA chcesz mnie sprowokowac ? Nie uda ci sie - powiedz mi tylko kto bedzie gra w tym sezonie z numerem Shevy ?
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2006, 10:47
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 26 sie 2006, 10:53
Kendo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Guido_Rossi » 26 sie 2006, 11:04
Zaza pisze:Guido_Rossi - Zuzia to dla kolegów Ty mozę jedzynie panie Zazo - Forza czeresniaki - sprowokowac ? hmm jak nie wiesz jaki tu panują zwyczaje to może wracaj na wioske ? Poprostu Ci zwróciłem uwage żejak nie masz co napisac to nie pisz o.k ? takie panuja tu zwyczaje = nie wieszNie pisz
I gwarantuje Ci że jeśli nie przystosujesz sie długo nie po piszesz na tym forum - i znów trzeba bedzie nowe konto założyć
hehe już Ci modzi przeswietlili
![]()
O 12 specjalne zebranie odnoście nowych insektów - tam poruszą Twoja kwestiemasz to jak w banku.
I nie pisz tu juz nicProsze moderatorów o zwrócenie uwage ...
Guido_Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 sie 2006, 11:20
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 26 sie 2006, 11:53
Kendo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 26 sie 2006, 12:04
Kendo pisze:Oddo,Gallas- danie główne i deser-n
goofii
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio