iceald pisze: Kaczy, kiepska napinka. Jakbyś wymyślił coś własnego, zamiast cytować słowa Eto'o (i to jeszcze z trzeciej ręki, bo po kibicach Sevilli), to może byłaby nawet całkiem przyzwoita Wink
To nie byla napinka nawet
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 26 sie 2006, 13:20
iceald pisze: Kaczy, kiepska napinka. Jakbyś wymyślił coś własnego, zamiast cytować słowa Eto'o (i to jeszcze z trzeciej ręki, bo po kibicach Sevilli), to może byłaby nawet całkiem przyzwoita Wink
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 26 sie 2006, 13:23
Ale tak zabrzmiałokaczy pisze:To nie byla napinka nawet
iceald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 26 sie 2006, 14:27
Jak juz tu ktorys z Was kiedys dowodzil - ten teks to nie byl wymysl Eto'o tylko tradycyjna przyspiewka w Hiszpanii w stosunku do przegranego/wroga. Wiec w koncu ustalcie jedna wersje, bedzie milutkoiceald pisze:to już problem ich małej pomysłowości
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 sie 2006, 14:32
To ja o tym pisałem i oczywiście potwierdzam, że tak właśnie jest. Przyśpiewka jest stara. Podmienia się tylko nazwy klubu przeważnie.Krzysztof Jarzyna pisze:Jak juz tu ktorys z Was kiedys dowodzil - ten teks to nie byl wymysl Eto'o tylko tradycyjna przyspiewka w Hiszpanii w stosunku do przegranego/wroga. Wiec w koncu ustalcie jedna wersje, bedzie milutko
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 26 sie 2006, 14:43
Moze i troche zawalil, ale bardziej inni dali dupy. Zauwaz, ze wszyscy zawodnicy przesuwajac sie do przodu zostawili totalnie pusty srodek. No i Motta powinien bez problemu wyprzedzic Kanoute.Ja tam bym Victora nie obwinial.Na tle innych zawodnikow wypadl celujacofieldy pisze:obejrzyj druga bramke dla Sevilli. Zwróć uwage gdzie stoi VV przy dośrodkowaniu.
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 sie 2006, 19:11
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 sie 2006, 20:02
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sie 2006, 20:05
bo teraz juz zgłupiałem - on w ogóle zdązył do piłki ? wybił ja i ona spadła Kanoute na głowę ?Niggaz pisze:Rozumiem, że można to było wybić jeszcze lepiej, ale generalnie jeżeli nawet to był błąd to niewielki.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 sie 2006, 20:08
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 lis 2016, 20:50
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 21 lis 2016, 20:55
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio