to marna ta twoja nadziejaJuve jak mogłeś już 2:0 prowadziłeś a tu 2:2 , ale za tydzień z LAzio wygrasz mam nadzieje:)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Di Canio » 30 lis 2004, 17:33
to marna ta twoja nadziejaJuve jak mogłeś już 2:0 prowadziłeś a tu 2:2 , ale za tydzień z LAzio wygrasz mam nadzieje:)
Di Canio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Di Canio » 30 lis 2004, 19:54
Di Canio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 30 lis 2004, 20:28
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 30 lis 2004, 21:13
Mogłbyś nie mowić na Juve "jude"LAZIO pisze:ehehe ci fanie jude sa naprawde smieszniScyzoryk pisze:Juve jak mogłeś już 2:0 prowadziłeś a tu 2:2, ale za tydzień z LAzio wygrasz mam nadzieje:)
ja bym sie nei zdziwił jak by pal remis chcociaz to mało prawdo podobne bo to co LAZIO pokazyje to masakra:(
caso FUCK OFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
'Del Piero'
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 01 gru 2004, 12:28
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Di Canio » 01 gru 2004, 12:36
Di Canio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 01 gru 2004, 12:40
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Di Canio » 01 gru 2004, 12:45
Di Canio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: sheep » 01 gru 2004, 13:23
sheep
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 01 gru 2004, 18:23
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 01 gru 2004, 20:39
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Di Canio » 01 gru 2004, 20:50
Di Canio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 gru 2004, 20:59
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Di Canio » 01 gru 2004, 21:01
Di Canio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 gru 2004, 21:47
No niech zobaczymy co tam sie dzialo...Di Canio pisze:Tomusmc alez mozesz mnie ingorowac ale pamietaj ze to nie ja wyrazilem sie pogardliwe przed chwila pierwszy na temat innego klubu
Ooo jestesmy zbufoniali? hmm nie znam znaczenia tego słowa wiec sie nie bede wypowiadał.Di Canio pisze:Noo i padł bardzo dobry wynik. Remis napewno uspokoi zapędy zbufoniałych fanów obu drużyn.![]()
FORZA LAZIO
Hmm zobaczymy jak Lazio sobie poradzi. Oczywiscie zycze im wygranej zeby w koncu Inter przegrał. I co chciałes wstawic za literke w miejsce kropki (Ju.e)? bo napewno nie "v".Di Canio pisze:13 miejsce powiadasz! tylko zobacz ile punktów straty ma Lazio do miejsca 4 miejsca, dokladnie 3. A wracajac do meczu to twoje rozgwiaździone Ju.e pokazało na San Siro jak się wygrywa z mistrzami remisu w tym sezonie.
Nie wspominając juz o tym. Duzo osob tak pisze i sie juz przyzwyczaiłem.Di Canio pisze:I bardzo dobrze, bowiem wszelkie objawy koksowania trzeba należycie srogo karać ku pzrestrodze innych.![]()
![]()
![]()
A tutaj przegiąłeś pałe juz konkretnie. I ty nie czujesz sie winny? w kazdym poscie najezdzasz na Juve przy czym nie ma bluzgania na Lazio. Stary bez ciebie tu było naprawde fajnie bo moderatorzy zajeli sie "niepotrzebnymi smieciami" i je poprostu wyrzucili (nie mowie tu oczywyscie o tobie pod zadnym wzgledem). Nagle pojawiasz sie ty i krytykujesz bo tak cie mamusia rozpiesciła i kupiła ci komputer, nie wspominajac o necie...wiec jak mozesz to przymknij sie łaskawie chociaz trocheDi Canio pisze:Co nazywasz chamstwem bo nie rozumiem.
ja chamstwem nazywam to ze banda koskiarzy gra jeszcze w serie A.
O kim mówię sam sobie skojarz.
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio