Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 sie 2006, 11:27
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 sie 2006, 11:28
Po co zaraz tak dramatyzować.Paszti pisze:Mam ndzieję że Wenger coś z tym zrobi bo jak tak dalej pójdzie to...
Paszti pisze:akup napastnika ( ).. i to takiego jakiego u nas nie ma - takiego w stylu RvN co nie boi sie uderzyc na bramkę i nie wymienia na 16 metrze 20 podań...
Nie tylko Ty, ale do końca okna transferowego coraz bliżej a w sprawie wspomnianej wymiany nadal cisza.RóżA pisze:Środek defensywy Toure---Gallas wygląda bardzo imponujący i nie będę ukrywał, że liczę na ten transfer
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 27 sie 2006, 11:31
Gallas w Arsenalu musiałby pełnic role zapchajdziury w obronie, jesli sprzedalibyscie Cola to na lewą zostałby tylko Clichy który jest strasznie kontuzjogenny, a raczej absurdalne wtedy byłoby wystawiac na srodek Toure-Gallas, sadzac na ławe Senerosa i na lewej grac Hoytem.Skoro już piszecie o wzmocnieniach to jedyne czego nam teraz trzeba to pozyskanie obrońcy. Ze wszystkich obecnych opcji najbardziej przemawia do mnie wymiana Cole--->Gallas, ponieważ z Ashleya i tak zbyt dużego pożytku nie mamy, a William z całą pewnością rozwiązałby nasze problemy w obronie. Środek defensywy Toure---Gallas wygląda bardzo imponujący i nie będę ukrywał, że liczę na ten transfer
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 sie 2006, 11:33
Paszti pisze:Z tego co czytałem, to wczoraj po wejściu na boisko bardziej grał w pomocy niż w obronie... Z resztą w meczu z AV widziałem jak parę razy rozgrywał piłkę z pozycji Cesca
John Travolta pisze:Ale ogólnie wątpie by doszło do takiej wymiany. W Chelsea naprawde swietnie zaczął sezon Bridge, jest jednym z najlepszych graczy. Murinho dobrze wie jak ogromnym wzmocniem byłby dla was Gallas i go wam nie pusci, szybciej do Milanu.
RealFan pisze:Jeden zawodnik traci skuteczność i nagle cały zespół wygląda bezradnie pod bramką przeciwnika.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 sie 2006, 12:25
Dokladnie.RóżA pisze:Zespół nie wygląda bezradnie. Bezradnością można nazwać piątkową grę Barcelony która nie mogła nawet dostać się w pole karne Sevilli. My mamy dużo akcji, ale efektów żadnych
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 sie 2006, 12:33
nie działaPaszti pisze:jak ci sie cos nie podoba to kliknij na niebieski kwadracik...
widocznie na treningu nie zachwycaPaszti pisze:Dlaczego Wenger nie wystawi Flaminiego
a które to są te mecze ? Carling Cup ? FA CUP ? to kim mamy grać w lidze i w LM - jak młodsi nie mogą grać w emczach o pkt ? do tej pory nikomu nie przeszkadzało, zę grają młodzi. W minionym sezonie nie przeszkadzało ci, ze gra Diaby, czy Eboue - bo grali dobrze - teraz po 2 msąłbych meczach nagle twoim zdaniem Wenger powinien zmienić swoje metody i nakupować samych doświadcoznych graczy ?Paszti pisze:Niech młodzi dostają szansę ale nie w meczach o punkty...
ale czy to oznacza, ze trzeba szukać nowego napsatnika za kazdym razem jak sie ma problem ze skutecznoscią ? chyba nie.RealFan pisze:Tylko Adebayor jakoś ma problemy z trafianiem do siatki, zatem to nie jest najlepszy napastnik do dostawienia nogi. Jak już ma tak grać, to powinien swoje okazje wykorzystywać. Z resztą on nie czeka tylko na podanie. Henry nie może się przełamać i Arsenal ma problemy ze zdobywaniem bramek
guru nie ośmieszaj się - Tymon jest przynajmniej kilka lat starszy od ciebieguru pisze:Tymon Jagła (Deco_10)
Chlopcze milcz!
guru, rozśmiesyzły cię teksty Tymona to udowodnij mu to, a nie wyśmiewaj Barcy [przynajmniej nie w tym temacie]guru pisze:martw sie nad poczynaniem sowjej druzyny gdzie MVP przypominal mi troche mnie jak gram na boisku- tracil glupio pilke i ma do sedziego pretensje ze go ktos dotknal albo pociagnal lekko za koszulke Zemdlał Najlepszy obronca LM, wielce doswiadczony byl jechany jak dziecko Rolling Eyes a co powisz na to- cienki Silvinho w pierwszym skladzie a Zambrotta na lawie Shocked Skoro Sevilla wygrala 3-0 to pomysl co bedzie w meczu z Chelsea?? Juz nie wspomne o Realu co z Barcy zrobi w lidze
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 sie 2006, 12:39
Przecież to o to mi chodziło. Pisałem o skuteczności i tego efektach...brak bramekRóżA pisze:My mamy dużo akcji, ale efektów żadnych
Tego nowego napastnika to nie ja wymyśliłemfieldy pisze:ale czy to oznacza, ze trzeba szukać nowego napsatnika za kazdym razem jak sie ma problem ze skutecznoscią ? chyba nie.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 sie 2006, 12:39
w jaki sposob mi to udowodnisz??fieldy pisze: guru nie ośmieszaj się - Tymon jest przynajmniej kilka lat starszy od ciebie![]()
fieldy pisze:guru, rozśmiesyzły cię teksty Tymona to udowodnij mu to, a nie wyśmiewaj Barcy [przynajmniej nie w tym temacie]
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 sie 2006, 12:46
nawet próbowac nie będęguru pisze:w jaki sposob mi to udowodnisz??
bo skoro on jest chłopcem - to ty jesteś .... <guru_wybiera_sobie_odpowiedni_epitet>chłopcze milcz
sie zdenerwowałes to policz do 10 i weź kilka głebokich wdechów, może pomoże.guru pisze:Bo sie zdenerwowalem, a jak nie w tym temacie to ktorym?? moze mam isc do Barca (zbiorczy) i zrobic najazd na Tymona? Skoro pisal w tym temacie to w tym mu odpisuje...
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 27 sie 2006, 14:32
fieldy pisze:nie szkodzi, trzeba się czymś zająć jak własna drużyna baty dostaje
prosze bardzo: http://www.gunners.pl/index.php?subacti ... m=&ucat=2&fieldy pisze:nie widziałem wczoraj tych wypowiedzi - mógłbyś podać źródło ?
rozbawilo mnie przede wszystkim to, ze "nie zamierza zmieniac wlasnej polityki transferowej po JEDNYM NIEUDANYM MECZU" - w sytuacji kiedy Arsenal ma jeden punkt po dwoch pierwszych meczach Premiership i zanotowal najgorszy start w tych rozgrywkach od 15 lat, do tego po mowiac oglednie bardzo przecietnym poprzednim sezonie w Lidze Angielskiejfieldy pisze:nie wiem co ciebie tak tu rozbawiło ?
ja go na przyklad nie skreslam. uwazam po prostu, ze jest na dzien dzisiejszy za slaby na Arsenal i powinien sie ogrywac w jakims slabszym klubieduch99 pisze:To dopiero pierwsze mecze i nie ma co skreślać Hoyta.
zgadzam sie. tylko czy to byla aluzja do mnie i co w ten sposob zamierzales udowodnic? : )RóżA pisze:Bezradnością można nazwać piątkową grę Barcelony która nie mogła nawet dostać się w pole karne Sevilli
guru pisze:Chlopcze milcz! Bardzo malo wiesz o grze Arsenalu, wiec sie nie wypowiadaj jak nie jestes obczajony w temacie, niektore teksty mnie rozbawily juz nie wiedzialem czy mam sie smiac czy plakac nie chce mi sie ich juz cytowac. martw sie nad poczynaniem sowjej druzyny gdzie MVP przypominal mi troche mnie jak gram na boisku- tracil glupio pilke i ma do sedziego pretensje ze go ktos dotknal albo pociagnal lekko za koszulke Najlepszy obronca LM, wielce doswiadczony byl jechany jak dziecko a co powisz na to- cienki Silvinho w pierwszym skladzie a Zambrotta na lawie Skoro Sevilla wygrala 3-0 to pomysl co bedzie w meczu z Chelsea?? Juz nie wspomne o Realu co z Barcy zrobi w lidze. Co do wczorajszego meczu to ja jestem wciaz optymista i nie ma co dramatyzowac
guru pisze:Nie interesuje mnie ile on ma lat tylko oceniam go po jego postach w , ktorych nie wykazal sie najwiekasza wiedza o Arsenalu tylko jego glownym celem jest nabic sobie troche postow i podniesc cisnienie kibicom AFC
pewnie, mozna bylo stracic 6 pktguru pisze:ludzie zagralismy dopiero 2 mecze gdzie stracilismy 5 pkt. to duzo, ale nie jest najgorzej...
Nurni Flowenol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 sie 2006, 14:40
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:tylko czy to byla aluzja do mnie i co w ten sposob zamierzales udowodnic?
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:ja go na przyklad nie skreslam. uwazam po prostu, ze jest na dzien dzisiejszy za slaby na Arsenal i powinien sie ogrywac w jakims slabszym klubie
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 sie 2006, 16:12
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 sie 2006, 16:58
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 sie 2006, 17:06
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 28 sie 2006, 17:10
Osobiście nie widzę już dla niego miejsca w Arsenalu, ale niezbadane są wyroki WengeraRealFan pisze:Z resztą nawet jeśli Ashley zostanie to pewnie trochę nadszarpnął swoją reputację u niektórych kibiców Arsenalu
Pewnie sobie uświadomił, że Chelsea go jednak olała i jeśli nie wyrazi skruchy to będzie siedział przez pół sezonu na ławie, lub grał w rezerwach.RealFan pisze:Musiał być jakiś czynnik, który go przekonał, ale jaki...
Duch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio