Nie wiesz nie pisz. Oglądałem do tej pory wszystkie 3 mecze z tego sezonu i widzialem w nich starego dobrego Ryana, gra naprawde swietnie, Ferguson nie bedzie go zbytnio eksploatował bo mamy dobrych zmienników wiec forme powinien utrzymac cały sezon.Ryanowi (pomimo mojej sympati do tego zawodnika), nieco brakuje do formy z dawnych lat, kiedy gral genialnie. Zachwyty nad C. Ronaldo i jego bezproduktywnymi dryblingami przemilcze. Vicente pokazal sie bardzo dobrej strony w pierwszym meczu Nietoperzy. Jezeli utrzyma forme bedzie bardzo niebezpieczny. O Joaquinie na razie nic nie bede pisal, oprocz tego iz jestem zdania, ze majac zdecydowanie lepszych partnerow niz w Betisie pokaze na co go stac.
Ronaldo w tym sezonie mnie zaskakuje. Gra bardzo pod druzyne, a jesli drybluje to ostatnio prawie zawsze podejmuje dobre decyzje kiedy dryblowac kiedy podac. Juz nawet przestał symulowac.
A utrzymanie przez Vicente formy przez cały sezon bedzie graniczyło z cudem. Joaquin pewnie sie odnajdzie i bedzie grał dobrze, ale ostatni sezon mial fatalny.
Skrzydła Valenci moga równie dobrze okazac sie swietne, a równie dobrze moga "nie latac".