Football videos [temat zbiorczy] - Strona 61

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 981
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 25 sie 2006, 21:10

mlody_10 pisze:
wloski pisze:Wszystko dziala jak nalezy i jest OK. Tylko jest jeden problem tego typu filmów nie będzie odczytywać Sony Vegas, a więc nie ma ktoś może jakieś programu do konwersji filmów z typu z .flv na .wma albo jakiś bliższy ziemi typ... 8)
Ja konwertuje te pliki tym programem : Xilisoft Video Converter, wszystko jest ok potem ;)
Masz może link do tego programu? Czy cuś?

FABIO NA MŚ / Jeśli możesz sciagnij i przekonwersuj na najlepszy typ jaki się da, jesli moge prosić, potrzeba mi do nowej kompilacji, parę elementów z filmu...

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 26 sie 2006, 19:59

Bramki z dzisiejszego meczyku MU poproszę ;)

archie
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 26 sie 2006, 23:31

Bramki z dzisiejszego meczu Inter-Roma :wink:

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 27 sie 2006, 12:48

Bramki z meczów Premiership, a zwłaszcza Tottenham - Everton (najlepiej skrót). Bardzo bym prosił :P
Z góry dzięki jakby co :wink:

Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 28 sie 2006, 21:31

Witam mam prośbe o materiały do zrobienia kompilacji(czyli krótkie filmiki, bramki, akcje) następujących piłkarzy : Messi, Xavi, Deco, Ronaldinho, Giovani dos Santos(lub jeżeli ów materiały były gdzie je można znaleźć :D

I do tego kompilacje o
:arrow: Zlatanie
:arrow: Henrym
(tylko w rapidshare)

POZDRO

Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 30 sie 2006, 12:04

Witam :P
am pytanie: jak przy robieniu zrbinieu zwojej kompilacji przy każdym ujęciu mieć swoje logo?(jak je dodać do filmiku?)

proszę o odpowiedź i pozdrawiam

PRIVATNY
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PRIVATNY » 30 sie 2006, 16:45

Ja mam takie pytanie skąd wy macie Sony Vegasa 6 bo ja swojego ściągnołem z neta :oops: i jak dodaje klipy to mi się dodaje tylko audo a videa nie ma :evil: a słyszałem że to przez to że sie ma pirata. prosze o pomoc :rotfl4:

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 30 sie 2006, 19:09

PRIVATNY pisze:Ja mam takie pytanie skąd wy macie Sony Vegasa 6 bo ja swojego ściągnołem z neta :oops: i jak dodaje klipy to mi się dodaje tylko audo a videa nie ma :evil: a słyszałem że to przez to że sie ma pirata. prosze o pomoc :rotfl4:
:lol: jak masz plik .avi to musisz go skonwertować na .wmv, bo jak dajesz .avi to jest tylko głos, nie jest to spowodowane tym że masz piracką wersję :P

PG
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PG » 30 sie 2006, 20:10

Ja mam taki problem,Wcześniej robiłem kompilacje.Ale musiałem wgrać na nowo Windowsa,wgrałem.Po 1
-windows mm mial inny wyglad
po 2
-gdy probowalem otworzyc wiekszy plik sie program wylaczal

a gdy chce sie pobawic w wmm na kompie siostry to u niej sie zacyna program :/

mozecie powiedziec jak to zrobic,albo polecic inny podobny Polski program i latwy w obsludze do robienia kompili ?

z góry dzieki

Pzdr.

PRIVATNY
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PRIVATNY » 30 sie 2006, 20:35

mlody_ pisze:
PRIVATNY pisze:Ja mam takie pytanie skąd wy macie Sony Vegasa 6 bo ja swojego ściągnołem z neta :oops: i jak dodaje klipy to mi się dodaje tylko audo a videa nie ma :evil: a słyszałem że to przez to że sie ma pirata. prosze o pomoc :rotfl4:
:lol: jak masz plik .avi to musisz go skonwertować na .wmv, bo jak dajesz .avi to jest tylko głos, nie jest to spowodowane tym że masz piracką wersję :P
A czym to moge zkonwertować bo za bardzo się na tym nie znam :roll:

I mam jeszczejeden problem. Jak już zrobie kompile(w Sony Vegasie 6) i ją zapisuje na sysku to ona ma AŻ 6 GB! :x A trwa 4 min. Dlaczego tak jest???? Prosze o pomoc!

Nie pisz posta pod postem, masz opcje edycji posta // mlody

PRIVATNY
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PRIVATNY » 30 sie 2006, 20:49

I mam jeszczejeden problem. Jak już zrobie kompile(w Sony Vegasie 6) i ją zapisuje na sysku to ona ma AŻ 6 GB! :x A trwa 4 min. Dlaczego tak jest???? Prosze o pomoc!

Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 30 sie 2006, 20:51

Dratinho pisze:Witam :P
am pytanie: jak przy robieniu zrbinieu zwojej kompilacji przy każdym ujęciu mieć swoje logo?(jak je dodać do filmiku?)

Ponawiam pytanie

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 30 sie 2006, 21:52

PRIVATNY pisze:

A czym to moge zkonwertować bo za bardzo się na tym nie znam :roll:

Do konwertacji dobry jest ten program (łatwy i prosty ;) ) : Xilisoft Video Converter.

Jak zapisujesz filmik w Vegasie masz do wyboru kilkanaście wersji jakości. Jak dajesz Render to bedziesz mial opcje Template i masz 3 Mbps - daj custom (po prawej) -> bit rate i zmien na 1 M. Wtedy bedziesz zapisywal filmik na 1 Mbps przez co bedzie troche gorsza jakosc, ale plik bedzie znacznie mniej wazyl. Mozesz tez dac 512 Kbps, ale to juz slaba jakosc raczej bedzie ;).

Dratinho pisze:
Dratinho pisze:Witam :P

Ponawiam pytanie
Ale w WMM ? Jeśli tak to spróbuj jakoś poprzez wstawienie obrazu (?)

PRIVATNY
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PRIVATNY » 31 sie 2006, 0:21

Nie wiem dlaczego ale nie mam takiego czegoś takiego jak bit rate :x Daje custom i tam mam zakładki "Project", "Video i Audio ale w żadnej nie ma takiego czegoś!!?? Nie wiem dlaczego??!! Możę ja coś źle robie! Pomocy!!

PRIVATNY
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PRIVATNY » 31 sie 2006, 10:25

Oto screeny z mojego Vegasa:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Prosze o pomoc i info co robie źle. Błagam!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”