Z tego co się orientuję, to cała historia urodziła się w głowie jakiegoś forumowicza i teraz przeprowadza "kampanię". Ja tego nie komentuję oczywiście, ale...TS borys IFC pisze:piwus nasza wiselka wydala jeszcze mniej ale nawte mi sie to podoba bo pozyskaliismy za darmo bdb pilkarzy tylko teraz jak zaoszczedzili trzeba kupic jakiegos dobrego zawodnika albo znowu za darmo i zwabic ich odpowiednim kontraktem ostatnio na wk.com bylo cos o marku heinzie i jakims rumusnikm napastniku
W sprawie nowego pomocnika, Godoia, to PS widze mocno dał po garach:
http://www.legia.net/news.php?id=22346
"Fantastico‚ magico‚ rapido‚ bonito"
"Nasz Messi "
Nawiasem mówiąc Wdowiec czytał wywiad z Petrescu dwa dni temu (też w PS-ie)
Petrescu 29.08.2006:
PS:W Polsce głośno było o wyczynach Brazylijczyków z Legii. Czy nie obawia się pan, że także Wisła może mieć problemy z obcokrajowcami, którzy będą spędzać czas w dyskotekach i pubach?
Petrescu: Nie sądzę, gdyż bardzo starannie dobieram zawodników. Stawiam na ludzi z charakterem, którzy prowadzą higieniczny tryb życia i dbają o własne ciało. Jeśli pozyskuję piłkarza, zwracam uwagę, czy to „family man”, czyli mężczyzna, który ma żonę i dzieci. Tak jest z Burnsem, Cleberem, Radovanoviciem... Oni wszyscy odwdzięczają się wzorowym zachowaniem, podobnie jest z Thwaite'm. Z takimi ludźmi lepiej się pracuje.
Wdowczyk 31.08.2006: Junior przyjechał do Warszawy z żoną i dzieckiem. – To „Family man”‚ a po ostatnich wydarzeniach to dla mnie bardzo ważne – dodaje Wdowczyk.