Zawodnik potwierdzal, ze jezeli transfer na Old Trafford nie wypali, bedzie gral na calego w Monachium.rebuzz pisze:tak, tylko ze z niewolnika marny pracownik ...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 28 sie 2006, 21:54
Zawodnik potwierdzal, ze jezeli transfer na Old Trafford nie wypali, bedzie gral na calego w Monachium.rebuzz pisze:tak, tylko ze z niewolnika marny pracownik ...
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 28 sie 2006, 22:26
z tego wlasnie slynie zarzad Bayernu...to mi sie podobaNie jesteśmy bankiem, tylko klubem piłkarskim. Bylibyśmy hojni, gdybyśmy sprowadzili van Bommela z powodu Hargreavesa. Chcemy 'uderzyć' w tym sezonie z van Bommelem i Hargreavesem
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 29 sie 2006, 18:41
robo-bvb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 29 sie 2006, 18:57
Ja szczerze mówiąc Demichelisa. Basti musi grać na skrzydle.robo-bvb pisze:Gomez-- masz racje,sklad wyglada ladnie.ja osobiscie widzialbym obok V.Bommela Bastiana
nierealne. W styczniu też raczej nie.robo-bvb pisze: a na lewej pomocy F.Maloude
to samo co z Maloudą. Zwłaszcza po wypowiedziach Hoenessarobo-bvb pisze:sprzedalbym Owena bo z niewolnika nie ma pracownika
Przykro mi, ale w 2010 25 mln nikt nie da. .robo-bvb pisze:a 25 mln euro droga nie chodzi
Demichelisrobo-bvb pisze:jest De Michelis
Jak dla mnie za słaby środek pola. Van Bommel to już nie ten Van Bommel z PSV. No chyba, że w Barcie przytłaczało go to, że już nie jest największą gwiazdą....ale myślę, że już za późno na powrót do wielkiej formy. A Demichelis i Hargreaves to dwaj raczej defensywni piłkarze. Chyba, że Bayern będzie grał z jednym napastnikiem, w co jednak wątpię.robo-bvb pisze:z takim skladem Bayern powinien powalczyc w LM i zajsc wysoko,a nawet pokusic sie o trofeum czego bym sobie zyczyl:)
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 29 sie 2006, 21:40
robo-bvb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 29 sie 2006, 21:51
tylko po prostu, daje zespolowi wiecej grajac po boku pomocy anizeli na srodku. Tyle.robo-bvb pisze:zaczal tam grac z koniecznosci
Oby Twoje slowa byly proroczerobo-bvb pisze:4.o Van Bommela bylbym spokojny.pokaze na co go stac
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 30 sie 2006, 8:18
Luber0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 30 sie 2006, 10:23

spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 30 sie 2006, 11:26
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 30 sie 2006, 12:30
Luber0
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 30 sie 2006, 14:36
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 30 sie 2006, 19:47
robo-bvb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 30 sie 2006, 22:12
Z pewnoscia z powodu ogromnych podatkow. Z reszta o nich juz pisalem na przykladzie pensji Ballackarobo-bvb pisze:a czy wiesz dlaczego w Niemczech nie ma takich ludzi jak np.Abramowicz lub Glazer
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 31 sie 2006, 20:01
robo-bvb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 31 sie 2006, 21:42
Bayern w Niemczech otrzymuje najwiecej pieniedzy ze sprzedazy praw telewizyjnych. Ale nie jest to jakas powalajaca suma, nawet w stosunku do Cottbus czy innego beniaminka. Ostatnio dostali cos ponad 10 mln euro [70-80 mln mniej niz inne europejskie potegi z Hiszpanii czy Anglii], czyli mniej wiecej tyle, ile w w/w krajach Portsmouth czy Racing Santanderrobo-bvb pisze:ktora z tych druzyn otrzyma wieksza kase za transmisje tv: Bayern z gwiazdami w skladzie czy Cottbus??
Tego nie napisalemrobo-bvb pisze:jak sadzisz wiesz duzo nt. spraw finansowych(podatki) w Niemczech i BL.
olson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio