Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 136

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 02 wrz 2006, 23:20

Pierwsza bramka to tylko błąd Dudka.
Żałosne, to w juniorach takich błędów bramkarze nie popełniają :lol:
Ta bramka to imo główna przyczyna porażki.
No, ale jak sie rok grzeje ławkę to jak się ma dobrze grać?
Tylko co on robi w reprezentacji, mając innych klasowych bramkarzy (Kuszczak, Fabiański, Kowalewski, Boruc) ?

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 02 wrz 2006, 23:22

RealFan pisze:Grę Polaków skomentuję w krótki, aczkolwiek wymowny sposób

:roftl3: :roftl3: :roftl3:

Aż się nie chce pisać więc przytoczę to, co było najlepsze...reakcję kibiców :D

Wynik 0:2

Na trybunach stare i lubiane: "PZPN PZPN j***ć j***ć PZPN..."

Wynik 0:3

Na trybunach: "jeszcze jeden, jeszcze jeden..." a następnie "dziękujemy, dziękujemy..."

:lol2: :lol2: :lol2:

Jedyny pozytyw to bramka Garguły i to ładna bramka, ale co z tego, jak wcześniej straciliśmy ich trzy i to po własnych błędach, a nie ładnych akcjach rywali. Ewentualnie ostatni gol Finów strzelony bez "udziału" naszych :roll:

Nic już nie piszę, bo nie mam do tego nastroju :P Chce mi się śmiać, tylko nie wiem czy się śmiać czy płakać :?
Było nas słychać w tv,czy też byłeś na meczu? :twisted: Cieszę się, że poszedłem na to żenujące widowisko, bo gdybym oglądał mecz w domu to zapewne bym się załamał. A tak można było wyładować swoją frustrację. I czułem wsparcie w ludziach wokół mnie. A ci dali naprawdę piękny występ. Okrzyki 'Edson na boisko','powołać Bełchatów' oraz 'gdzie jest Matusiak' dodawały mi chociaż trochę otuchy.

A teraz na chłodno. Nie zwałałbym całej winy na Beenhakera. Fakt, że polska piłka to bagno nie jest jego winą. Z gówna nie skręci się bata. A więc, jak piłkarze mają się szkolić, skoro wiedzą, że grają w ustawianych meczach?Jak mają wierzyć w swoje umiejętności, jeśli mają świadomość, że spotkanie w którym grają zostało już rozegrane w głowie jakiegoś pieprzonego działacza. Powiecie mi, że to przeszłość. tyle tylko, że ci właśnie piłkarze zostali wówczas wychowani. A ich następcy?Oni zmuszeni są kopać piłkę na boiskach, na których powstydziliby się grać francuscy 5-latkowie...Czy tylko francuscy?Cała Europa jest całe lata świetlne przed nami w szkoleniu młodzieży...

W jakiekolwiek zmiany w PZPN i w ogóle w polskim futbolu coraz mniej wierzę. Dlatego z radością będę przyjmował wszelkie informację o młodych chłopakach wyjeżdżających za granicę, aby podnosić swoje umiejętności. W każdym wieku. Bo to dla nich jedyna nadzieja.

PZPN!PZPN!JEBAĆ JEBAĆ PZPN![/i]

szparki
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szparki » 02 wrz 2006, 23:22

Już nie mogę się doczekać jak ktoś powie: "Z Danią też przegraliśmy u siebie 1:5, a przecież awansowaliśmy do mundialu". RIP dla polskiej "piłki" :roll:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 wrz 2006, 23:25

Cris7 pisze:A teraz na chłodno. Nie zwałałbym całej winy na Beenhakera
on ma tu najmniejsza wine akurat.
Miał mało czasu, zeby sie zapoznac z nasza piłką - tylko 1 mecz oficjalny - tak się nie zbuduje drużyny na eliminacje.

Zarówno piłkarze jak i trener zapowiadali przed meczem walke o każdy cm bosika - pressing i wolę walki - co pokazali ? wielkie nic.

I trenera nie można winc za to, że piłkarze nie podjęli walki, skoro sami byli zachwyceni treningami - znaczy wszytsko było OK.

Dopiero podczas meczu nasi pokazali na co ich stac i można winić tylko ich.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 wrz 2006, 23:28

Cris7 pisze:Było nas słychać w tv,czy też byłeś na meczu?
Było słychać w TV. Nie byłem na meczu i dobrze się stało i tak wyładowywałem swoją frustrację :lol:
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2006, 23:31 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8708
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 wrz 2006, 23:30

Ja dokladnie meczu nie ogladalem, gdyz ogladalem go w towarzystwie znajomych na rynku przy piwkach :wink:
Wiem jednak tyle, co wiedzialem przed meczem [niestety bylem niepoprawnym optymista] : Dudek, Glowacki, Frankowski = out z kadry :!:

Juz kiedys pisalem, ze ja chce ustawienie 4-3-1-2 i sklad :
Boruc, Szala [juz wraca po kontuzji], Jop, Lewandowski, Zewlakow - Jelen, Radomski, Krzynowek - Zurawski - Rasiak, Smolarek

O meczu wiecej pisac nie bede, po prostu kompromitacja :cry:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 wrz 2006, 23:31

Moim zdaniem zdecydownie za duz pilek przechodzi przez Krzynowka, a on sobie nie radzi. Przebiegnie 5 metrow i jakis pilkarz druzyny przeciwnej z latwoscia mu ja odbiera. Szymek nadal bez formy, wie ktos czy on gra w klubie? No i Zurawski, ktory cofnie sie troche za pole karne, i dostaje podanie gdy jest kryty przez 2 obroncow, na dodatek takie podanie ze pilka zwyczajnie sie od niego odbija.

Eh, Leo zrob cos.

Zgadzam sie ze na Leo narazie nie ma co sie wyrzywac. No chyba ze chodzi o obsade bramki :roll: eh, te uklady.

Pora zmienic ankiete, na kto zmieni Leo? Bo nie ma sie co oszukiwac, znajac mentalnosc PZPN nidlugo zostanie zmieniony.

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 02 wrz 2006, 23:34

cloner pisze:Dudek, Glowacki, Frankowski = out z kadry :!:
Zastanów się troche ;]
Głowacki out ? Najlepszy obrońca, spowodował karnego którego nie było, ciągnął za koszulke ale Fin takze odpłacał sie tym samym, czerwona kartka to już smiech na sali. A przy bramce na 1-0 Głowacki był faulowany, troche wydrukowany wynik ale co tam :lol:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 02 wrz 2006, 23:34

Lakier pisze:Moim zdaniem zdecydownie za duz pilek przechodzi przez Krzynowka, a on sobie nie radzi. Przebiegnie 5 metrow i jakis pilkarz druzyny przeciwnej z latwoscia mu ja odbiera. Szymek nadal bez formy, wie ktos czy on gra w klubie?
Trabzonspor sprowadził Marcelinho i chyba Szymek wyląduje na ławie.

Lakier pisze:Pora zmienic ankiete, na kto zmieni Leo? Bo nie ma sie co oszukiwac, znajac mentalnosc PZPN nidlugo zostanie zmieniony.
Szkoda by im było kasy :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 wrz 2006, 23:34

Lakier pisze:wie ktos czy on gra w klubie?
nie gra - stracił miejce na rzecz Marcelinho, który gola ostatnio zdobył.
nie gra zresztą jak większoąć naszych REPREZENTANTÓW :?
paku pisze:Zastanów się troche ;]
Głowacki out ? Najlepszy obrońca, spowodował karnego którego nie było, ciągnął za koszulke ale Fin takze odpłacał sie tym samym, czerwona kartka to już smiech na sali. A przy bramce na 1-0 Głowacki był faulowany, troche wydrukowany wynik ale co tam
głupoty pierdolisz - kolejny zaślepiony kibic swego klubu. Głowacki z Wisły to trzeba go bronić, tak ?
faulował i wyleciał - nie może się przełamac w kadrze - to niech lepiej w ogóle nie gra :!:
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2006, 23:36 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 wrz 2006, 23:35

paku - jakbys nie byl Wislakiem to bym sie zastanowil, ale widze Twoje barwy, i nawet nie ma sensu dyskutowac :wink:

Glowacki jak nie strzeli samoboja, to chociaz karnego musi spowodowac = dno

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 wrz 2006, 23:35

paku - Widać, że kibic Wisły :lol:

Karny jak najbardziej prawidłowy, a czerwona kartka również. Dlaczego? Bo był on ostatnim obroncą :P

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 02 wrz 2006, 23:36

cloner pisze:
cloner pisze: Juz kiedys pisalem, ze ja chce ustawienie 4-3-1-2 i sklad :
Boruc, Szala [juz wraca po kontuzji], Jop, Lewandowski, Zewlakow - Jelen, Radomski, Krzynowek - Zurawski - Rasiak, Smolarek
SZALA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nie za dużo browarów dzis ? :lol:
RealFan pisze:paku - Widać, że kibic Wisły :lol:

Karny jak najbardziej prawidłowy, a czerwona kartka również. Dlaczego? Bo był on ostatnim obroncą :P
A od kiedy dostaje się czerwoną kartke jeżeli jest się ostatnim obrońcą ?
Fin się sam powalił na ziemie, a ma miejscu Głowackiego jeszcze bym mu z korka pociągnął w morde :lol:
fieldy pisze:
paku pisze:Zastanów się troche ;]
Głowacki out ? Najlepszy obrońca, spowodował karnego którego nie było, ciągnął za koszulke ale Fin takze odpłacał sie tym samym, czerwona kartka to już smiech na sali. A przy bramce na 1-0 Głowacki był faulowany, troche wydrukowany wynik ale co tam
głupoty pierdolisz - kolejny zaślepiony kibic swego klubu. Głowacki z Wisły to trzeba go bronić, tak ?
faulował i wyleciał - nie może się przełamac w kadrze - to niech lepiej w ogóle nie gra :!:

fieldy, głupoty pierdolisz
Głowacki prezentuje najlepsza forme sposród naszych obrońców. I mówcie co chcecie, ja zdania nie zmienie ;]
:lol:
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2006, 23:42 przez No_Name, łącznie zmieniany 1 raz.

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 02 wrz 2006, 23:39

franek zacznie znowu strzelac zle mu zrobila przeprowadzka na wyspy po prostu on sie do tamtejszej ligi nie nadaje w przeciwienstwie do rasialda ktory w anglii potrafi grac dobrze al chocby tam strzelal 1000 goli na sezon to ja bym go do kadry nie bral.boazerio jzu wielokrotnie udowadnial ze w kadrze moze grac tylko przeciw takim potegom jak: izrael macedonia czy wyspy owcze

wybaczcie panowie ale dzisiejszego meczu nawet nie skomentuje

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 wrz 2006, 23:39

Nie za dużo browarów dzis ?
mozesz byc pewien, ze nie :twisted:
Szala jak zdrowy jest, to jest najlepszy w polskiej lidze, myslisz, ze niby czemu Legia teraz traci tyle goli :?: przez kontuzje w obronie :!:

Ale co tam, bron dalej swojego pilkarza :wink: Skoro Ci to przyjemnosc sprawia :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”