Cholercia
np. stworzylo by sie z tych 8 druzyn mini drabinke turniejową
Turniej idzie do przodu , mamy co raz wiecej graczy wiec warto zeby wladze zorganizowaly uatrakcyjnienie .....
Niech chętni podpisują sie pod tym pomyslem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 wrz 2006, 21:28
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 wrz 2006, 21:31
A gdyby było można to bym postawił na przegrana gospodarzyczeher pisze:Haugesund - Moss X (3,15)[0:4]
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 wrz 2006, 22:18
Wpisujcie miasta!Niech chętni podpisują sie pod tym pomyslem
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 wrz 2006, 22:27
Niggaz pisze: A tak na poważnie to było już na ten temat pisane. Nic z tego.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 wrz 2006, 22:30
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 03 wrz 2006, 22:36
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 wrz 2006, 22:37
no jasssssneeeeJuż mu działa- wczoraj na mnie testował
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 wrz 2006, 22:41
Właśnie tego też się obawiam, niektórzy po przegraniu 3 meczów mogą nawet już nie stawiać. Ja i tak będę typował do końca nawet jakbym przegrywał bo trzeba dbać o interesy firmykaczy pisze:przynajmniej walczyloby sie do konca , a tak to pod koniec moze zniechecac ludzi i beda oni olewac to dajac nieprzemyslane typy itd .
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 wrz 2006, 23:41
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 wrz 2006, 23:53
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 wrz 2006, 0:01
cloner pisze:Mnie tez nie zawsze sie udaje dobrze typowac, jesli dobrze pamietam, to w 2.edycji poczatek mialem conajmniej srednio udany, ale jakos udalo sie awansowac z grupy, choc tam spotkan do rozegrania bylo duzo mniej Twisted Evil
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 wrz 2006, 0:29
i co jeszczekaczy pisze:a moze nawet (przy wahaniu formy fieldego) zalapalbym sie na 2 .
pamietajcie puchar pocieszenia, to tylko mniejsze pieniądze i prestiż - frajda jest tak samo duża jak przy BPUkaczy pisze:fieldy i czecher wygrali 2 pierwsze mecze i oni są favorytami . wiec z mojej strony wali zniecheceniem
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 wrz 2006, 1:15
Ogarnij się chłopiekaczy pisze:u mnie wlasnie jest taka sytuacja ze fieldy i czecher wygrali 2 pierwsze mecze i oni są favorytami . wiec z mojej strony wali zniecheceniem
Zapomniałeś jeszcze dodać o udanym teleranku podczas lądowania, prawidłowym odżywianiu się i nie chodzeniu po knajpachkaczy pisze:nie myslec o tuernieju ani miejscu koncowym tylko o najbliższej pilce ... obchodzi mnie tylko to aby najlepiej zagrac nastepne spotkanie
Może ustanowić tabelę tych graczy z trzecich miejsc i potem pojechać wg klucza: 1-8, 2-7 itd itpfieldy pisze:zostaną dobrani w pary 1/4 finału [wg jakiego klucza ? jeszcze się wymyśli]
fieldy pisze:puchar pocieszenia poprowadzi .... dobrze kombinujecie ... fieldy
Phiiiifieldy pisze:pamietajcie puchar pocieszenia, to tylko mniejsze pieniądze i prestiż - frajda jest tak samo duża jak przy BPU wiec nie marudzić, tylko walczyc.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 wrz 2006, 1:43
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 wrz 2006, 1:52
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=3012Chlopaczek pisze:Sorry ze tak ni w piec ni w dziesiec ale chcialbym sie dowiedziec kto jest aktualnym mistrzem tej zabawy.
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio