GG 7.0 The last revelation - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 17 wrz 2005, 15:55

Ostatnie gg to jest najgorsze gg jakie do tej pory powstało... wiesza sie non stop, a przeslanie plikow to jest poprostu masakra... totalny debilizm.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 17 wrz 2005, 17:25

Kilka dni temu sobie zassałam nowe GG, kilka godzin temu dopiero zainstalowałam, wcześniej nie miałam czasu... ;)

Powiem szczerze, że się mi w ogóle nie podoba, zaistalowałam sobie poprzednią wersję. Co to za unowocześnienie, że jest nowa skórka, że jest więcej emotów? Mogę sobie z neta ściągnąć podobne, i wychodzi na to samo. Źle się szuka kontaktów, słabo jest podana lista użytkowników... Gg 6,1 rulez. ;)

Pozdrawiam.

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 18 wrz 2005, 17:29

E, tam, mi przesyłanie działą, prócz tych z fire[size=24]'[/size]wallem... i z poza sieci, próćz Chello!

Awatar użytkownika
Wchite Star
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wchite Star » 25 wrz 2005, 9:26

właśnie sobie je ściągnąlem i zainstalowałem i moge o nim powiedzieć tylko tyle szajz.

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 25 wrz 2005, 10:15

Wszystko Ok...tylko....wyglad jest z leksza skopany....nie podoba mi sie lista i wyglad....reszta moze byc

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 25 wrz 2005, 13:26

Ludzie - koniec z przymusem oglądania tego jakże monotonnego programiku :!: Zainstalujcie sobie KONNEKTA, a będziecie szczęśliwi :arrow: może trochę trudno na początku będzie go zrozumieć, ale polecam Wam, bo jest o 100 razy lepszy niż GG.Jedyną wadą jest troszkę wolne przesyłanie plików, ale co to za problem ?

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 05 paź 2005, 17:20

Panowie panowie..o czym wy tu gadacie...gg?? jako komunikator..ok...ale nie jako program do obsługiwania komunikatorów....jak to powiedział mój kolega:"gg to twór jedynie dla osób nie obeznanych z kompem tj. szalonych nastolatek, ryczących czterdziestek itp"...masę możliwości ma Konekt..,a jeszcze więcej prawdziwy kombajn wśród komunikatorów przez śmiertelników znanym jako Miranda..
Pozdrawiam

Łysol
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łysol » 04 wrz 2006, 11:25

Apropo GG! mam problem to zanczyjak wysyłam 2 wiadomość do jakieś osboby nagle wyskakuje mi komunikat (error22) i gg sie wyłacza. próbowałem instalowac jeszcze raz ale i to nie pomogło proszę o pomoc!

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 04 wrz 2006, 14:17

@up

Chyba powinieneś wysłać mejla do tych co zrobili gg, jak rozwiącać ten problem. Nie znam się na tym, ale jak tak bym zrobił. Pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”