Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 wrz 2006, 1:56
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 04 wrz 2006, 7:45
Mysle, ze wygralem ale jeszcze nie mam pojecia jak typowal olsonLookAsh pisze:LookAsh - olson
Chicago - New York typ: 1. kurs 1.9
Boca Juniors - Estudiantes typ: 1, kurs 1.35
Club America - Toluca typ: X, kurs 3.05![]()
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 wrz 2006, 11:35
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 wrz 2006, 11:48
I LookAsh dostał trzy punkty, ale przecież znał już wyniki nienajlepszego typowania przez olsona więc czy nie powinno tu być remisuczeher pisze:LookAsh - olson 6:0
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 wrz 2006, 11:49
ale i tak w I kolejce nie typował - wiec tak przynajmniej ma jeszcze jakiekolwiek szanse na awansLukaz pisze:I LookAsh dostał trzy punkty, ale przecież znał już wyniki nienajlepszego typowania przez olsona więc czy nie powinno tu być remisu Czy też obowiązuje zasada 'nowego' ale jednak stawiająca przegranego olsona w tamtym pamietnym meczu na straconej pozycji jeszcze podczas trwania pojedynku
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 wrz 2006, 12:25
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 04 wrz 2006, 12:33
Lukaz pisze:I LookAsh dostał trzy punkty, ale przecież znał już wyniki nienajlepszego typowania przez olsona więc czy nie powinno tu być remisu Rolling Eyes Czy też obowiązuje zasada 'nowego' ale jednak stawiająca przegranego olsona w tamtym pamietnym meczu na straconej pozycji jeszcze podczas trwania pojedynku
Haha to nie dla mnie. Mnie interesuje tylko Liga Mistrzowfieldy pisze:choć ja zapraszam do pucharu pocieszenia
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 04 wrz 2006, 12:43
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 04 wrz 2006, 12:46
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 04 wrz 2006, 12:49
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 wrz 2006, 13:00
kaczy pisze:(wiktor) Róza - kaczy
Arka - Legia W. 2 [1.75]
Arka - Legia W. (1p.) 2 [2.45]
Arka - Legia W. (il.g) 2 [1.90]
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 wrz 2006, 13:06
hmmm, czy ktos pamieta jak "definiowalismy" w poprzednich edycjach takie cos Question bo ja niestety nie a nie chce mi sie szukac - swita mi tylko tyle, iz bylo dopuszczalne kombinowanie z soba polow czy Handicupow lub tez polow i il. goli Question
Takie typowanie raczej wydaje sie niedopuszczalne ale czekam na glos starej gwardii tego turnieju Exclamation bo moge sie mylic
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 wrz 2006, 13:23
no wiec takczeher pisze:Takie typowanie raczej wydaje sie niedopuszczalne ale czekam na glos starej gwardii tego turnieju bo moge sie mylic
skoro nie ma w regulamini - to kaczy wykorzystał lukę prawnąkaczy pisze:Hmm ja nawet regulamin przeczytalem i nie znalazlem nic co by mi zabranialo tak typowac
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 wrz 2006, 13:25
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 wrz 2006, 13:35
Akarin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio