Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 226

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1490
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 04 wrz 2006, 17:06

Rest In Peace Giacinto dziekujemy za wszystko ... prawdziwy Interista PER SEMPRE !!

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 04 wrz 2006, 17:17

Brak mi słów...siedziałam sobie spokojnie w pracy i tylko na chwilkę zawitałam na stronie Lgds, a tu taka smutna wiadomość. Jest mi niezmiernie przykro :cry: Taki młody facet...
Wyrazy współczucia dla wszystkich Interistow.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 wrz 2006, 18:18

W takich momentach widać klase ... "święta wojna tylko na Giuseppe Meazza" - oficjalna strona - oficjalne stanowisko... - Młody ? ale to nie wiek a choroba była powodem śmierci :?

Pilka.pl też nie mogła tego tak pozostawić Fieldy w pore obudził Zaza ze znów popołudniowego i Pokój Jego Duszy...

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 04 wrz 2006, 18:22

Wow ostro... Był chory, ale kto by się spodziewał, że tak szybko :shock: Przecież nie tak dawno wykryli jego chorobe... Odeszła legenda, ikona Interu i włoskiej piłki... Wielka strata, szkoda :(

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 wrz 2006, 18:26

Wlasnie na co on chorowal :?: jakis nowotwor :?: czy cos innego :?:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1490
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 04 wrz 2006, 18:42

czeher pisze:Wlasnie na co on chorowal Question jakis nowotwor Question czy cos innego Question
miał raka trzustki ...

R.I.P Giacinto [*] Interista PER SEMPRE !!

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 04 wrz 2006, 19:46

Jak juz kiedys pisalem nie lubie swieczek i tego typu podobnych spraw, wiec po prostu powtorze slowa prezesa Juve, bo wlasnie z oficjalnej strony Juve sie o tym dowiedzialem.

“Giacinto Facchetti was a true sportsman and his death is a grave loss to the entire footballing world”

Dla swiata futbolu strata ogromna, ale ja szczerze powiedziawszy jakos specjalnie sie ja nie przejalem. Swoje przezyl, wspaniala kariera, szkoda ze odszedl w bolach bo rak z pewnoscia jest meczarnia, ale mna to nie wstrzasnelo. Moge zlozyc ciche kondolencje jego rodzinie, choc i tak tego nie przeczytaja.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 04 wrz 2006, 20:28

Już po meczu z Romą było wiadomo, że stan jego zdrowia bardzo się pogorszył. Po spotkaniu niemal wszyscy dedykowali zwycięstwo Facchettiemu. O jego chorobie dowiedziałem się jakoś na początku wakacji (lub trochę przed nimi) i już w tedy było gdzieś napisane, że nie wiele życia mu zostało. Oczywiście do końca w to nie wierzyłem … niestety to była prawda. :cry:

Obrazek

Symbol Wielkiego Interu i kapitan Wielkiej reprezentacji Włoch

Obrazek

Na zawsze Interista :roll:

Ciao Campione...

UltraInter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 04 wrz 2006, 20:45

pierwszy raz sie poplakalem....

Jezu......

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 79

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 04 wrz 2006, 22:13

UltraInter pisze:pierwszy raz sie poplakalem....

akurat... :P

GIACINTO to byl KTOS wielkim CIE zapamietaja nie tylko interisci
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2006, 14:45 przez TS borys IFC, łącznie zmieniany 1 raz.

kasiorek21
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 04 wrz 2006, 22:30

Może i jestem kibicem Juve, ale także jestem kibicem Italii i wielkich ludzi, więc ta śmierć mocno mną wstrząsnęła. Odpoczywaj w pokoju....[']

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 wrz 2006, 17:49

Nie wiem czy widzieliście ale TU :?

Galeria fotek :?

Dzis piłkarze Azzurich zagrają z czarnymi opaskami na ramieniu - a mecz zacznie minuta ciszy ...

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 wrz 2006, 18:40

Ostatnia droga Giancinto.

Nawet Moggi przeprosił za oskarżenia pod adresem naszego Prezydenta.

Dziś czarne opaski i minuta ciszy w meczu Italii z Francją (ciekawe jak zachowają się francuscy kibice), natomiast w sobote i niedziele minuta ciszy na wszystkich stadionach.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 wrz 2006, 8:35

Massimo Moratti poważnie zastanawia się nad wycofaniem numeru 3, z którym grywał w barwach naszej ekipy zmarły w poniedziałek prezydent naszego klubu - Giaconto Facchetti.

Moratti w ciągu ostatnich dni zastanawiał się nad wycofaniem numeru, z którym obecnie na plecach grywa Nicolas Burdisso, w geście szacunku dla Facchettiego. Dzisiaj włoskie media podały, iż właściciel naszego klubu jest już zdecydowany na wycofanie trójki z listy dostępnych dla piłkarzy numerów. Pomysł Morattiego zostanie w najbliższym czasie wprowadzony w życie, działacze naszego zespołu rozpoczęli już starania mające na celu zastrzeżenie numeru, z którym grał Facchetti. Gdy tylko przedstawiciele ekipy Nerazzurrich załatwią wszystkie sprawy prawne związane z tą operacją na oficjalnej stronie internetowej pojawi się komunikat o tym informujący.
Od zawsze Inter na zawsze Inter, należy Mu się.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 08 wrz 2006, 15:26

No i „trójka” została wycofana. Moim zdaniem takie zastrzeganie numerów to głupota jest. Rozumiem, że robi się tak w przypadku wielkich piłkarzy ale mimo wszystko nie popieram tego. Gdyby się uprzeć to można byłoby zastrzec numery Meazzy, Bergomiego czy Mazzoli. A w przyszłości Zanettiego. I w końcu zabrakłoby tych numerów aktualnie grającym piłkarzom.

A już juto czeka Inter pierwszy i zarazem jeden z trzech najtrudniejszych meczów w tym sezonie. Nigdy się Interowi łatwo nie grało we Florencji i w sobotę też zapowiada się ciężkie spotkanie. W zeszłym sezonie przegraliśmy dość pechowo 1-2 mimo iż stworzyliśmy zdecydowanie więcej sytuacji bramkowych i przez większość meczu byliśmy stroną przeważającą. Szczerze powiedziawszy to liczę na skromne zwycięstwo, jednak z remisu też będę w pewnym sensie usatysfakcjonowany. Już w trzeciej kolejce zagramy z Romą w Rzymie i liczę, że w tych dwóch meczach zdobędziemy 4 punkty.
fcinter.pl pisze:Viola-Inter
bwin.com: (1) 3,05 (x) 2,85 (2) 2,40
bet24.com: (1) 2,85 (x) 2,85 (2) 2,30
bet-at-home.com: (1) 3,10 (x) 2,90 (2) 2,35
Sts: (1) 2,70 (x) 2,90 (2) 2,50
Betako: (1) 2,90 (x) 2,70 (2) 2,53
Buki stawiają na Inter, a ja bym postawił na remis ale meczów Interu nie obstawiam :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”