Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kosiu-Juve » 04 gru 2004, 15:40
Kosiu-Juve
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 gru 2004, 17:02
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 gru 2004, 17:02
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 05 gru 2004, 17:16
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 05 gru 2004, 18:45
doli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 gru 2004, 19:32
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 gru 2004, 21:21
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 gru 2004, 22:55
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 12 gru 2004, 23:01
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 gru 2004, 0:13
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 13 gru 2004, 21:29
Ja stary wczoraj to ogladalem i nie moglem spac,moze uraze teraz paru kibicow juve(w szczegolnosci Tomusmc,peace z Toba,ale musze to powiedziec)-wszyscy arbitrzy faworyzuja juve,nie wiem czy ich przekupuja czy po prostu to jakas gleboka wiez w co nie wierze ale po wczorajszym meczu na miejscu dzialczy Bologni obudzil bym wladze federracji wloskiej i wszczal postepowanie,to byla istna paranoja co Pieri wyrabial.Caly mecz jude gralo srednio a Bologna jak na swoj potencjal(nie uwazam ze maly) poczynala sobie dosyc dobrze,miala pare sytuacji,i **** na prawie koniec meczu genialny sedzia zobaczyl ze jude nie moze wygrac to musi oczywiscie im pomoc!!!!!!Nie nawidze Jude,sorki Tomusmc ale musze to napisac.Chlopaczek pisze:Szczesliwie nie dlatego ze wygral Juve po golu w 86 minucie.Mieli optyczna przewage jednak Bologna dobrze sie bronila.Jednak od czego Juventus ma w swoich szeregach (nie pierwszy raz) sedziego.Dobrze ze ten mecz byl transmitowany to kazdy mogl zobaczyc co ten idiota (i tak delikatnie mowiac) wyrabial.Pieri o ile sie nie myle tak ma na nazwisko ten "wybitny" sedzia moze dzisiaj w domu spokojnie ubrac koszulke Juve i spojrzec na tabele.Uratowal 4 punkty przewagi i spokojny sen Juventusowi przed meczem sezonu.
Niech kibice Juve ktorzy tego meczu nie widzieli nawet sie nie wypowiadaja i nie najezdzaja na mnie tutaj.
Poziom sedziowania we Wloszech jest zalosny.
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 13 gru 2004, 21:36
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 13 gru 2004, 21:48
Ah stare dobre czasy,powiem szczerze ze jak pod moim nickiem nie widnialo-liczba ostrzezen" to mi az troszke lyso bylo:Pjak bez reki:)beckhs pisze:DORIAN - 2 WP za obrazanie klubu piłkarskiego
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 gru 2004, 21:58
Nie no luz tylko prosze nie mow na Juventus JudeDORIAN pisze:Ja stary wczoraj to ogladalem i nie moglem spac,moze uraze teraz paru kibicow juve(w szczegolnosci Tomusmc,peace z Toba,ale musze to powiedziec)-wszyscy arbitrzy faworyzuja juve,nie wiem czy ich przekupuja czy po prostu to jakas gleboka wiez w co nie wierze ale po wczorajszym meczu na miejscu dzialczy Bologni obudzil bym wladze federracji wloskiej i wszczal postepowanie,to byla istna paranoja co Pieri wyrabial.Caly mecz jude gralo srednio a Bologna jak na swoj potencjal(nie uwazam ze maly) poczynala sobie dosyc dobrze,miala pare sytuacji,i **** na prawie koniec meczu genialny sedzia zobaczyl ze jude nie moze wygrac to musi oczywiscie im pomoc!!!!!!Nie nawidze Jude,sorki Tomusmc ale musze to napisac.Chlopaczek pisze:Szczesliwie nie dlatego ze wygral Juve po golu w 86 minucie.Mieli optyczna przewage jednak Bologna dobrze sie bronila.Jednak od czego Juventus ma w swoich szeregach (nie pierwszy raz) sedziego.Dobrze ze ten mecz byl transmitowany to kazdy mogl zobaczyc co ten idiota (i tak delikatnie mowiac) wyrabial.Pieri o ile sie nie myle tak ma na nazwisko ten "wybitny" sedzia moze dzisiaj w domu spokojnie ubrac koszulke Juve i spojrzec na tabele.Uratowal 4 punkty przewagi i spokojny sen Juventusowi przed meczem sezonu.
Niech kibice Juve ktorzy tego meczu nie widzieli nawet sie nie wypowiadaja i nie najezdzaja na mnie tutaj.
Poziom sedziowania we Wloszech jest zalosny.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 13 gru 2004, 22:06
DORIAN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio