Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 14

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
Kosiu-Juve
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kosiu-Juve » 04 gru 2004, 15:40

Juve , Juve i jeszcze raz juve !!!

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 gru 2004, 17:02

Kosiu - 1 WP za bezsensowne nabijanie postów

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 gru 2004, 17:02

No i Juventus wygrał 2:1 chociaz to Lazio objeło prowadzenie. Juve wygrało po bramkach Olivery i Ibrahimovica :D

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 05 gru 2004, 17:16

no nie stety LAZIO przegrało ale nie liczyłem na inny wynik chociaz w sercu bardzo ale to bardzo marzyłem ze chociaz LAZIO to zremisuje.
dla LAZIO strzelił nie młodziutki Pandev bedzie z niego pozytek w przyszłosci

Awatar użytkownika
doli
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 05 gru 2004, 18:45

Podziwiam Cię Tomusmc, masz 624 posty, kapitan marynarki i 0 ostrzeżeń!! Ty chyba masz nerwy ze stali czy coś w tym stylu... A co do tego że Juve wyrało z Lazio to ciesze sie (bo od 5 roku zycia jestem kibicem Juve) ale denerwuje mnie to że grają mało przekonywująco, jezeli myslą o scudetto to maja wygrywać każdy mecz conajmniej 3:1 no a z takimi klubami jak Inter czy Milan to wygrywać 2:1 albo po prostu remisować...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 gru 2004, 19:32

Dzieki doli :) tutaj nie trzeba miec nerwow ze stali, wystrczy tylko cicho siedziec :) Jak sie ludzie kłócą to poprostu nie wchodze w to, a jak na mnie ktos bluzga lub na Juve to wiem ze dostanie ostrzezenie lub bana i tez jestem cicho :) A co do Lazio to gratuluje im walki i determinacji jakiej włożyli w ten mecz!

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 gru 2004, 21:21

ej czy według was JUVE w ostatnich meczach zaczął grać zbyt defensywnie czy tylko mam takie dziwne wrażenie bo niemogłem oglądzać maczów i tylko czytałem opisy meczów z netu
POZDRO wszystkim

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 gru 2004, 22:55

Juventus pokonał dzisiaj Bologne 1:0, a gola na wagę 3 pkt strzelił niezawodny Nedved w 86 minucie. Szczerze to mielismy szczescie wygrywając ten mecz, ale liczą sie punkty :D

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 12 gru 2004, 23:01

I Bardzo Ładnie i dobrze ze Juve wygral 8) szkoda tylko ze tak szczesliwie to wszystko nastapilo .. bo zlosliwi ludzie znowu beda pisac rozne komentarze ..... Ale i Tak Juve bedzie na szczycie na koncu rozgrywek :) ( tak mysle )

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 gru 2004, 0:13

Szczesliwie nie dlatego ze wygral Juve po golu w 86 minucie.Mieli optyczna przewage jednak Bologna dobrze sie bronila.Jednak od czego Juventus ma w swoich szeregach (nie pierwszy raz) sedziego.Dobrze ze ten mecz byl transmitowany to kazdy mogl zobaczyc co ten idiota (i tak delikatnie mowiac) wyrabial.Pieri o ile sie nie myle tak ma na nazwisko ten "wybitny" sedzia moze dzisiaj w domu spokojnie ubrac koszulke Juve i spojrzec na tabele.Uratowal 4 punkty przewagi i spokojny sen Juventusowi przed meczem sezonu.

Niech kibice Juve ktorzy tego meczu nie widzieli nawet sie nie wypowiadaja i nie najezdzaja na mnie tutaj.

Poziom sedziowania we Wloszech jest zalosny.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 13 gru 2004, 21:29

Chlopaczek pisze:Szczesliwie nie dlatego ze wygral Juve po golu w 86 minucie.Mieli optyczna przewage jednak Bologna dobrze sie bronila.Jednak od czego Juventus ma w swoich szeregach (nie pierwszy raz) sedziego.Dobrze ze ten mecz byl transmitowany to kazdy mogl zobaczyc co ten idiota (i tak delikatnie mowiac) wyrabial.Pieri o ile sie nie myle tak ma na nazwisko ten "wybitny" sedzia moze dzisiaj w domu spokojnie ubrac koszulke Juve i spojrzec na tabele.Uratowal 4 punkty przewagi i spokojny sen Juventusowi przed meczem sezonu.

Niech kibice Juve ktorzy tego meczu nie widzieli nawet sie nie wypowiadaja i nie najezdzaja na mnie tutaj.

Ja stary wczoraj to ogladalem i nie moglem spac,moze uraze teraz paru kibicow juve(w szczegolnosci Tomusmc,peace z Toba,ale musze to powiedziec)-wszyscy arbitrzy faworyzuja juve,nie wiem czy ich przekupuja czy po prostu to jakas gleboka wiez w co nie wierze ale po wczorajszym meczu na miejscu dzialczy Bologni obudzil bym wladze federracji wloskiej i wszczal postepowanie,to byla istna paranoja co Pieri wyrabial.Caly mecz jude gralo srednio a Bologna jak na swoj potencjal(nie uwazam ze maly) poczynala sobie dosyc dobrze,miala pare sytuacji,i **** na prawie koniec meczu genialny sedzia zobaczyl ze jude nie moze wygrac to musi oczywiscie im pomoc!!!!!!Nie nawidze Jude,sorki Tomusmc ale musze to napisac.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 13 gru 2004, 21:36

DORIAN - 2 WP za obrazanie klubu piłkarskiego

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 13 gru 2004, 21:48

beckhs pisze:DORIAN - 2 WP za obrazanie klubu piłkarskiego
Ah stare dobre czasy,powiem szczerze ze jak pod moim nickiem nie widnialo-liczba ostrzezen" to mi az troszke lyso bylo:Pjak bez reki:)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 gru 2004, 21:58

DORIAN pisze:
Chlopaczek pisze:Szczesliwie nie dlatego ze wygral Juve po golu w 86 minucie.Mieli optyczna przewage jednak Bologna dobrze sie bronila.Jednak od czego Juventus ma w swoich szeregach (nie pierwszy raz) sedziego.Dobrze ze ten mecz byl transmitowany to kazdy mogl zobaczyc co ten idiota (i tak delikatnie mowiac) wyrabial.Pieri o ile sie nie myle tak ma na nazwisko ten "wybitny" sedzia moze dzisiaj w domu spokojnie ubrac koszulke Juve i spojrzec na tabele.Uratowal 4 punkty przewagi i spokojny sen Juventusowi przed meczem sezonu.

Ja stary wczoraj to ogladalem i nie moglem spac,moze uraze teraz paru kibicow juve(w szczegolnosci Tomusmc,peace z Toba,ale musze to powiedziec)-wszyscy arbitrzy faworyzuja juve,nie wiem czy ich przekupuja czy po prostu to jakas gleboka wiez w co nie wierze ale po wczorajszym meczu na miejscu dzialczy Bologni obudzil bym wladze federracji wloskiej i wszczal postepowanie,to byla istna paranoja co Pieri wyrabial.Caly mecz jude gralo srednio a Bologna jak na swoj potencjal(nie uwazam ze maly) poczynala sobie dosyc dobrze,miala pare sytuacji,i **** na prawie koniec meczu genialny sedzia zobaczyl ze jude nie moze wygrac to musi oczywiscie im pomoc!!!!!!Nie nawidze Jude,sorki Tomusmc ale musze to napisac.
Nie no luz tylko prosze nie mow na Juventus Jude :) Kazdy mowi to co mysli. Ja widze ze duzo kibiców stara sie nawrzucac na Juve bo ten jest na początku tabeli. Dobra jeden mecz wyglądał jakby przekupili sedziego...ale jakie mieli podstawy? przeciez Bologna nie jest swietnym zespołem :? ale dobra koniec tej gadki bo i tak nikt tu juz nic nie zmieni. Teraz niech kazdy sie martwi o swoj klub w szlagierowym spotkaniu w sobote czyli Juventus - Milan :!: :!:

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 13 gru 2004, 22:06

No przepraszam:)Emocje stary:)Bologna zasluzyla na co najmniej remis a tu sedzia psul cale widowisko,komentatorzy smiali sie ze kartek zapomnial,lol.:P
Pozdro 4 U

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”