Oto roboczy skład na chwilę obecną:

W składznie może zajść jeszcze kilka zmian ale szkielet drużyny prawdopodobnie pozostanie ten sam. Choć niczego nie wykluczam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: McSuchy » 08 wrz 2006, 12:52

McSuchy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 wrz 2006, 12:57
słabe głowy mają w UEFAZaza pisze:wczoraj UEFA nie chciała terorystów na stronie ale dziś Fieldy pomógł w pokojowych negocjacjach
to jeszcze odnosnie zasad - jak którys z piłkarzy pierwszego skłądu nie będzie mógł wystąpić, to coś tam pisze, że chyba "komputer" automatycznie wylosuje na jego miejsce kogoś z ławki [na daną pozycję]Zaza pisze:musiałem tylko postawić na pierwszy skłąd ławke mam taka że lepiej niech nie wchodza
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 wrz 2006, 12:59
przeciez sam ustalasz, ktory z zawodnikow z lawki ma 1 wejsc na boiskofieldy pisze:jak którys z piłkarzy pierwszego skłądu nie będzie mógł wystąpić, to coś tam pisze, że chyba "komputer" automatycznie wylosuje na jego miejsce kogoś z ławki [na daną pozycję]
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 wrz 2006, 13:05
ale chodzi o to, ze nie musisz ich zmieniać ręcznie - tylkos ami wskocza na miejsce tego nieobecnego [nie musisz zmieniać ich przed kolejką]czeher pisze:przeciez sam ustalasz, ktory z zawodnikow z lawki ma 1 wejsc na boisko
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 wrz 2006, 13:12
wiem, ze sami wskocza - automatyczniefieldy pisze:ale chodzi o to, ze nie musisz ich zmieniać ręcznie - tylkos ami wskocza na miejsce tego nieobecnego [nie musisz zmieniać ich przed kolejką]

czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 wrz 2006, 13:15

fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 wrz 2006, 13:15
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 wrz 2006, 13:20
no zalezy, jakie masz ustawienie, bo np. u mnie nie ma rezerwowego napastnikafieldy pisze:a nie wstawi tego kto odpowiada pozycji tego co wypadł ? na kazdą pozycję jest 1 rezerwowy - wiec jak wypadnie bramkarz - to wskoczy bramkarz Razz
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 08 wrz 2006, 13:23
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 wrz 2006, 13:29
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 08 wrz 2006, 13:35
JAgringo7 pisze:Los_Blancos (marcin szmigiel) -
Tez mam taka łąwke za to zaufalem w całości mojemu pierwszemu skłądowi i na niego wydałem fortune, zmienników dobrałem z prześwidczeniem ze są nieistotniiZaza pisze:ławke mam taka że lepiej niech nie wchodza

vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 08 wrz 2006, 13:44
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 wrz 2006, 13:47
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 08 wrz 2006, 13:50
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 wrz 2006, 13:59
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin