Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 227

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 wrz 2006, 18:15

Już jutro pierwsza kolejka :D
Viola z -19 pkt dorobkiem będzie umotywowana i już z nami bedą chcieli odrabiać pańszczyzne. Oby się nie udało. Jak wszyscy wiemy mecz będzie poprzedzony minutą ciszy.

Lista powołanych
Bramkarze: 1 Francesco Toldo, 22 Paolo Orlandoni, 79 Fabian Carini

Obrońcy: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli

Pomocnicy: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez

Napastnicy: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo

Nie ma J.Cesara tak więc napewno między słupkami stanie Toldo. Na prawej powinien zagrać Capitano, ale może zdarzyć się i tak, że Mancini postawi na będącego w świetnej formie Maicona. W środku jak dla mnie Samuel-Cordoba, na lewej Grosso (nie ma Maxwella :roll: ). Pomoc od prawej : Figo, Vieira, Cuchu, Stankovic lub Solari, choć mało prawdopodobne aby Santiago zagrał. W ataku Crespo-Ibrahimović mimo wszystko. Na ławce natomiast Adriano, który teraz swoją przydatność powinien udowodnić wchodząc tylko z ławki.

26 godzin ...

FORZA INTER
DO BOJU NERAZURRI :!: :!:

inter1908
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 08 wrz 2006, 18:29

kurde boje sie tego meczu na maxa...mam nadzieje ze ten sezon bedzie inny od poprzednich i od samego poczatku bedziemy pokazywac kto jest najlepszy we Włoszech! obyyyyy FORZA INTER! moj typ Jutro to 1-2 :)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 wrz 2006, 19:57

inter1908 pisze:kurde boje sie tego meczu na maxa
I masz stary powody bo mecz bedze moim zdaniem jedną z naszych najcięższych przepraw w tegorocznej lidze. Biorąć pod uwagę, że Fiorentina wzmocnila sie zawodnikami klasy Liveraniego czy Adriano Mutu, będzie trzeba włożyć maksimum serca, aby wywieźć z Florencji 3 punkty. Mam nadzieje ze nasi zmobilizują się i pokażą na co ich stać bo lekceważeniu przeciwnika (ze względu na jego klase) nie może być mowy. A zdarzały się w tamtym sezonie stracone punkty przez lekcewarzenie... :roll:

Nie bede bawil sie w obstawianie wyników bo może być i tak jak z AS Roma kiedy wybciagneli chłopaki z 3:0 na 3:4, ale moze sie i tak zdarzyc, że Fiorentina nie siadzie na laurach i w razie korzystnego wyniku podwoi wysilki.

Jestem jednak dobrej mysli. FORZA GRANDE INTER

POZDRO

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 09 wrz 2006, 13:17

Sero pisze:Nie ma J.Cesara
dziwne na fcinter.pl pisze ze jest ale nie bede od razu pisal ze sie pomyliles bo moze pomylili sie redaktorzy fci zreszta ty pewnie wziales ta liste z inter.it :P

ja tez boje sie tego spotkania ale badzmy dobrej mysli mam nadzieje ze chlopakow mowiac przewrotnie zmobilizuje mobilizacja violi i beda chcieli pokaav ze w tym sezonie po prostu oni sa najlepsi (choc oczywiscie nie mowie ze jestem pewien scudetto co to to nie)mam nadzieje ze druzyna bedzie juz bardziej zgrana bo nie mozemy sobie znow pozwolic na taki horror jak z roma

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 wrz 2006, 13:47

TS borys IFC pisze:dziwne na fcinter.pl pisze ze jest

Tam także nie pisze http://fcinter.pl/index.php?action=comment&newsid=246

Macie racje, że nie będzie łatwo. No, ale przynajmniej już na początku zobaczymy na co stać Inter, choć i to może być zgubne. W tamtym sezonie na inauguracje wygraliśmy z Treviso 3-0 po hattricku Adriano. Później bywało już różnie, a z Imperatorem jeszcze gorzej.
Ciekawe jak zagra obrona. Z Romą to była katastrofa. Matrix z Samuelem grali jak debiutanci, a po stronie Grosso działy się cuda i padały bramki. Być może dziś zagra Cordoba i będzie to lepiej wyglądało.

Rok temu na Franchi przegraliśmy po słabym meczu 2-1. Pamiętam, że Viola mogła wygrać nawet wyżej, ale zawodziła skuteczność.

Jeśli przegramy nie ma co robić tragedii. Ważne by nie dać się wyprzedzić reszcie na koniec sezonu. Mimo wszystko stawiam na zwycięstwo (w najgorszym razie remis)

TIAMO INTER

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 wrz 2006, 13:50

Sero
- a media dzisiaj nie podaja zadnych dziwnych informacji :lol: :lol: :lol: na temat wirusu czy tez innej grypy jak rok temu 8) 8) 8) :P :P :P

Przegracie :!: 2 klody z przodu nic nie strzla 8)
3-1 dla Fioletowych tak bedzie :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 wrz 2006, 13:56

Czeher
Faktycznie zapomniałem wkleić newsa
Kibice Violi bojkotują mecz, piłkarze chcą podwyżek, a Andrea Della Valle rzuca to wszystko w cholere ! tak podają dzisiejsze media przed meczem ACF z Interem
no to ładnie się porobiło :lol:

2 kłody powiadasz ? Prędzej bokser Rumun Mutu i niedoszły Interista (który ciągle myśli o odejściu do nas) L.T. potkną się o własne nogi :twisted: zresztą to ostatni sparing Interu przed sezonem :lol: :P

2-1 dla Nerazzurrich :]

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 wrz 2006, 16:18

Sero pisze:niedoszły Interista (który ciągle myśli o odejściu do nas)

To tak jak Moratti ufa bez granicznie i wierzy w moc Adriano i sam 3 razy chciał wymiany za Ronaldo w czasie jednego okna :P

A tak na poważnie to dziś bedzie sie działo - jestem o tym przekonany - ba wygrana Interu to bedzie ...niespodzinka ! Tak tak - bo gdyby ten mecz był na Giuseppe Meazza to spoko, inaczej byśmy to oceniali. I nie mówice mi o aspiracjach :roll: Ale na Artemio Franchi to inna bajka - Dwa lata temu Milan pokonał Viola 6:0 na San Srio by potem przegrać chyba 2:1 :P Viola tam gra na moje oko dwa razy lepiej - sytuacje taka jak z Saint Etienne w Ligue 1 - Zielony na wyjazdach ['] a u siebie nawet Lyon kąsają :P - statystyki mówią że Inter nie wygra - Wiele bedzie zależało od tego jak skuteczność bo pewnie okazje oba kluby stworzą. Oby mecz był szybki i ciekawy :] Luca bedzie miał okazje udowodnić co nie co - choć w sumie nic nikomu nie musi udowadniać :P, każdy wie na co go stać. Oby tylko mia swoje okazji i była ciekawie :twisted:

Ja stawiam remis :P

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 wrz 2006, 20:09

Oficjalne "11"

FIORENTINA: 1 Frey; 21 Ujfalusi, 3 Dainelli, 5 Gamberini, 23 Pasqual; 4 Donadel, 11 Liverani, 17 Blasi; 19 Gobbi, 10 Mutu, 30 Toni.

INTER: 1 Toldo; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 4 Zanetti; 14 Vieira, 19 Cambiasso, 15 Dacourt; 7 Figo, 8 Ibrahimovic, 18 Crespo.

Nie ma co Mancini wziął sobie do serca ostatnie błędy w obronie i wychodzi 3 defensywnych pomocników. Figo przeniesie się na pozycje rozgrywającego (jak w 2 połowie z Romą). Brakuje Grosso, za niego Maicon, który pozostawia po sobie świetne wrażenie. Na lewej Capitano. Niespodziewanie dla mnie Matrix z Cordobą w środku.

We Violi brakuje Duńczyka Jorgensena, który był awizowany w przedmeczowych składach.

Już tylko minuty do naszego pierwszego meczu.

FORZA INTER

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 wrz 2006, 22:16

3:1 po 75 minutach :roll: Dobrze że Toni strzelił bo wynik był złudny jak w meczu Everton Liverpoolu :P Ale zaskakująco łatwo Inter w tym meczu wypunktował Viole - bramka na 2:0 była kluczowa - kontra jak z podręcznika a Cambiasso nie pilnowany jak by sądzili ze on tylko bronić umnie - grzechem było nie trafić :P Inter jest lepszy w każdym aspekcje gry choć jestem w szoku ze Viola gra jakos tak bez "jaj" - pressing tylko przez chwile potem zaczeli grać piłką ale Inter na to czekał by mógł sobie po przechwytach kontrować - Crespo blisko - Ibra z wolnego - aż tu jedna akcja Mutu i Viola dostaje nadzieje - swoją drogą jak to sie mówi - tak gdzie nie jeden nie strzelił by nogą - Toni strzela głową :P ładnie sie złozył mimo że był faulowany :P Podonie Zlatan bo to nie było łatwe.

Co ciekawe Zanetti gra na lewej flance - Maicon na prawej a Figo jak by mediapunta - na starość jeszcze mu Mancio wynalazł ina pozycje :wink: Sądziłem że jak schodzi Liverani to już chyba atk rozpaczy a tym czasem Prandelli miał plan - Redinaldo zaczna spłacac dług zaufanie.

Aaaa 3;2 znów głowa Luca :P - no ciekawe czy wykraczą 3:3 jak przed nasza era :P hehe I ten na ineuguracje :P Ciekawe jak to sie skończy - za pierwszą połowa Viola nie zasługuje na remis - ale za drugą jak najbardzie. Może bedzie sie jeszcze działo :P Dziwne zmiani i Mancio i Prandelliago ale Reginaldo sie obronił a czemu sciągna Materazziego to nie wiem.

Sero pamietaj o naszych ustaleniach :wink: ja oddam głos telefonicznie :wink: :P

Pozdro.
Forza Mialn :!: :twisted:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 wrz 2006, 22:43

3-2 i naprawde dobry mecz 60 minut Interu i 30 minut Violi. Z 3-0 wyciagneli tylko na minimalna porazke i to ze slabego stylu jaki prezentowali przez godzine spotkania. Mancini nie wiem co chcial zrobic sciagajac Materaca, najgorsza decyzja w tym meczu, raczej powinien sciagnac Maicona, ktory po pierwszej dobrej czesci meczu w drugiej byl wg. mnie najgorszym zawodnikiem. Co innego zmiany Cesare Reginaldo odmienil Fiorentine, Montolivo cos wniosł w druga linie. Brakowalo w Violi walczaka takim jakim byl w poprzednim sezonie Brocchi, w drugiej zaczeli grac bardziej agresywnie Donadel i Blasi i to dało rezultaty.
Inter dobrze grał przez 60 minut, pozniej został zepcniety do defensywy, ale mi zaimponował ich napad z Crespo i Ibra w "11". Głownie Crespo grał dobrze, a Ibra o dziwo do swojego gola :arrow: zespolowo. pozniej sie ostro podpalil i tracil pilki... Ciekawe gdzie Mancio wepchnie Adriano.

I cos z komentarzy Lipinskiego "być kibicem Interu jest bardzo stresujące"

Ale mnie ciekawie do kogo pil tym tekstem(o przenosinach Hernana ponownie do włoch) :arrow:
"żona Crespo jest Włoszka, a jak wiemy zony maja duzy wpływ na kariery pilkarzy" :wink:

Awatar użytkownika
radzionek
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radzionek » 09 wrz 2006, 22:50

Krotka mowiac - brawo Inter

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 wrz 2006, 22:59

Messi E2 Ronaldinho pisze:Ciekawe gdzie Mancio wepchnie Adriano.
Adriano nie jest, aż tak duży żeby trzeba było go wpychac na ławke rezerowych. Obejdzie sie bez wazeliny.

Tutaj wielki plus dla Manciniego, bo obawiałem sie że dopiero po kilku kolejka zrezygnuje z Imperatore. O miejscu w skłądzie musi decydowac forma. Ustawienie z 3 defensywnymi pomocnikami, wydaje mi się byc specjalnym wybiegiem zastosowanym tylko na Viole. Całe szczescie udało się utrzymać ten wynik, bo chyba Mancini został by zjedzony. Wszyscy zapewne pamiętaja to słynne ustawienie specjalnie pod Milan w meczu LM. Ciekawe co zrobi Mancini z bokami obrony. Maicon wygląda zdecydowanie lepiej od Grosso, patrzac choćby na mecz w reprezentacji, jednak ten drugi takze nie ustrzegł sie błędów, a Zanetti jednak na pewno w pełni wartosciowym zawodnikiem bedzie na swojej pozycji.

Ale ogólnie nie ma co wybrzydzać, bo 3 punkty na tak trudnym terenie po niezłej grze jest to bardzo dobry rezultat.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 wrz 2006, 23:30

Ciekawe co zrobi Mancini z bokami obrony. Maicon wygląda zdecydowanie lepiej od Grosso
Jestes pewny dla mnie najgorszy zawodnik w drugiej polowie i nie tylko w Interze a i na boisku, a to jak został ograny przez Mutu :arrow: :P Zanetti dwa razy by mu ta pilke odebral...Grosso mial malo czasu.
Ja bym stwierdzil, ze Maicon w nastepnym meczu nie wyjdzie w podstawowym skladzie.

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 09 wrz 2006, 23:36

Moim zdaniem też Maicon zagrał dziś słabiutko. Przeciętnie w obronie, a w ofensywie zupełny piach - żadnej gry 1na1, bardzo duża ilość strat i to strat naprawdę juniorskich. Grał zupełnie bez głowy.

No ale pierwsze śliwki robaczywki :p

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”