Celtic Glasgow - Dookoła Klubu - Strona 22

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 lip 2006, 21:14

cloner pisze:Przypomnijcie sobie np. sparingi z Man Utd [obydwa]
Niby ostatnio zagrał wielki mecz, ale jakos w mediach cicho było o tym, że puścił szmate przy 3 bramce. Nawet na poziomie juniorskim strzału głowa w środek nie wypuszczają przed siebie.
cloner pisze:Liga szkocka nie jest na wysokim poziomie, obecnie sa tam jedynie 3 mocne ekipy, z reszta Legia, Wisla czy Korona poradzilaby sobie bez problemow
Ale na mistrzostwo nie miały by szans. Środek tabeli to max, ale nasze polskiej drużyny musiały by dawac z siebie w kazdym meczu 100%. Tam w Szkocji nie odpuszczaja żadnej piłki.

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 06 sie 2006, 17:00

Celtic przegrał z Hearts 2:1. Głupi błąd Lennona zadecydował o porażce Celtów, ale sprawiedliwości stało się zadość, bo sędzia nie uznał prawidłowego gola strzelonego wcześniej przez Bednara i byłoby 2:0. Akcja Celticu, po której Petrov strzelił gola miodzio. Bardzo dobrze zagrał Boruc, który obronił kilka groznych strzałów, a przy tych 2 golach był bez szans. Dosyć przeciętnie Żurawski i tak samo Miller.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 06 sie 2006, 17:05

wlasnie ogladalem drugie 45min..i chyba ta wazniejsza polowe widzialem;)

Spalony?! :shock:

bardzo ladna akcja Celticu przy bramce Petrova!!! swieten rozegranie pilki i strzal:)...

niech mi ktos powie...za co wylecial Strachan na trybuny..?! bylem w WC :lol:

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 06 sie 2006, 18:04

dzieciol pisze:niech mi ktos powie...za co wylecial Strachan na trybuny..?! bylem w WC :lol:
Za kłótnię z jednym asystentów trenera Hearts. On też wyleciał :P

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 sie 2006, 20:10

Premo pisze: Akcja Celticu, po której Petrov strzelił gola miodzio.
Szkoda tylko, że to była jedyna(jedna z niewielu) udanych akcji Celticu. Poza tym drużyna Strachana grała beznadziejnie. Fatalne błędy Telfera w kryciu, przy pierwszej bramce i przy tej (niesłusznie) nieuznanej, zupełny brak komunikacji między Magiciem i Millerem,katastrofalny błąd Lennona, słaby Petrov do momentu strzelenia bramki. Mało kogo w barwach Celticu można pochwalić. W miarę przyzwoicie grali MgGready i Nakamura. Nie wiem czy brakuje zgrania, czy może zabrakło Strachanowi myśli taktycznej. Fakt, że obrona nie jest zupełnie poukładana, a sezon już rusza, nie napawa do optymizmu. Mogą mieć problemy z obroną tytułu. Rangersi grali wczoraj bardzo dobrze w ofenswie, ale nie ustrzegli się błędów w obronie i nie obronili się przed kontratakami. Dlatego przegrali. Ale sytuacji bramkowych stworzyli o wiele więcej. Nie wiem, czy to tylko zasługa słabszego rywala. Może po prostu Strachan nie nadaje się do tej roboty(nigdy nie przekonywały mnbie jego zdolności menedżerskie).

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 09 wrz 2006, 22:04

Dawno tu nikt nie pisał :roll:

Dzisiaj Celtic wygrał z Aberdeen 1:0. Drugiego gola z rzędu zdobył JVOH. Średnio zagrał Maciek i został zmieniony przez Millera. Jak się okazało to była dobra zmiana. Bardzo dobrze zagrał debiutujący w Celticu Shrek. Natomiast już w środę bardzo ważny mecz w LM z Manchesterem. Mam przeczucie, że niespodzianki nie będzie...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 wrz 2006, 23:20

Dzisiaj Celtic wygrał z Aberdeen 1:0. Drugiego gola z rzędu zdobył JVOH. Średnio zagrał Maciek i został zmieniony przez Millera. Jak się okazało to była dobra zmiana. Bardzo dobrze zagrał debiutujący w Celticu Shrek. Natomiast już w środę bardzo ważny mecz w LM z Manchesterem. Mam przeczucie, że niespodzianki nie będzie...
Miller zagrał w reprezentacjii kapitalny mecz, wczesniej w lidze takze dobrze sie prezentował. Mozliwe, ze Maciek zacznie czuc oddech Szkota na plecach...Raczej Hesselink jest nie do wydarcia z "11" meczowej po tym co prezentuje po przejsciu do Celticu...

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 25 lis 2006, 20:57

czy ktoś wie dlaczego Miller nie grał w meczu z MU?? (chociaż i tak wygrali :( )

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 25 lis 2006, 21:09

Meczetinho, twoja głupota mnie powala.

1) Nie spamuj
2) Nie pisz głupich postów
3) Nie podszywaj się pod innych userów (chodzi o nick)
4) Miller grał w tym meczu
5) Wszedł w 85. minucie za Nakamurę
6) Na przyszłość poszukaj sobie w necie, a nie piszesz bzdury

Pa ;*

EDIT

Przepraszam :cry: Przykro mi, że Cię wkurzam, może odejdę, zrobię sobie albo coś :cry: A jeżeli tego posta uważasz za spam to przykro mi po raz drugi. Wyjaśniłem Ci, dlaczego nie grał a ty mnie oskarżasz o spamowanie?;) No to Buziaczki
Ostatnio zmieniony 25 lis 2006, 21:57 przez Lisek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 25 lis 2006, 21:48

moge ci podac pare inny postów o podobnej treści do których sie nie przyczepiali moderatorzy, nie wiedziłem ze wszedl za nakamure bo po straceniu bramki przez MU przestałem czytać relacje nick został wymyślony przes mojego kumpla wieć nie wiem o co chodzi,
TO TY spamujesz(np tym postem)nie czepiaj sie mnie bo widocznie nie znasz zasad dobrego zachwania

ponawiam pytanie Dlaczego Miller nie grał od 1 minuty(bo miał grać)?

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 lis 2006, 21:56

Meczetinio pisze:moge ci podac pare inny postów o podobnej treści do których sie nie przyczepiali moderatorzy,
Moderatorzy juz nie maja zdrowia. Jeszcze dwa prezenty i jedziesz na darmowe trzytygodniowe wakacje :wink:
Meczetinio pisze:ponawiam pytanie Dlaczego Miller nie grał od 1 minuty(bo miał grać)?
Strachan wiedzial, ze na pilka.pl grasuje niejaki Maczetinio, wiec pomyslal... "Nie wystawie Miller'a od pierwszych minut" A dlaczego? Bo Maczetinio bedzie mial okazje nabic sobie kilka posotw :wink:
lisek_chz pisze:2) Nie pisz głupich postów... 4) Miller grał w tym meczu... 6) Na przyszłość poszukaj sobie w necie, a nie piszesz bzdury

No, lisek_chz dobrze Ci radzi, a Ty znowu swoje...

kazdy kolejny post niezwiazany z tematem zostanie odpowiednio nagrodzony // fieldy

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 08 gru 2006, 19:37

http://sport.onet.pl/0,1248703,1447316,wiadomosc.html

Przecież Voronin to pipa! Po co on im? :?

2 WP za pipe // fieldy

Awatar użytkownika
McLaren
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: McLaren » 08 gru 2006, 19:43

O ile się nie mylę, to Voroninowi w czerwcu wygasa kontrakt, więc mogliby go pozyskać za darmo. Może w tym właśnie tkwi szkopuł? :P Sam Ukrainiec prezentuje sobą solidny poziom, więc jeśli miałby przejść bez żadnej odpłaty, dla Celticu byłoby to korzystne. Zawsze mieliby kolejnego niezłego atakującego, wystarczającego na Scottish Premier League.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 08 gru 2006, 19:48

Jeśli mialibyśmy się czpiać Voronina, to trzeba zacząć że ma 4 bramki dla porównania nasz polski napastnik Artur Wichniarek maich 5.Celtic jakbywysłupiali troche kasy mogliby sprowadzić Klaasa Jana Huuntelaara, kiedyś jego ewentualny transfer był omawianyprzez prase.Ale polityka transferowa Celticu to nie moja broszka...na szczęście :wink:

KamAr
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KamAr » 17 gru 2006, 16:16

I dzisiaj Derby Glasgow na remis. Spotkanie stało na bardzo wysokim poziomie i (jak to w derbach.. sczególnie tych szkockich:wink:) emocji, nie tylko sportowych nie brakowało. Jak dla mnie wynik 1:1 jest jak najbardziej prawidłowy. Obie ekipy grały na dobrym poziomie, jednak żadna nie miała jakiejs wyraźnej przewagi. Wspaniale bronił Boruc- nie miał szans przy wyrównującej bramce dla Rangersów. Żurawski też nie grał źle, miał nawet udział przy bramce Gravesena.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”