Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 wrz 2006, 19:11
Lakier
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 09 wrz 2006, 19:37
MaWiK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 wrz 2006, 19:39
Nam łache robia. Podadza nam tematy dopiero w polowie wrzesnia. Dzisiaj sobie sprawdze sam w internecie. Matka (polonistka) wybierze i opracujeUchi_ pisze:Lakier temat wybrany ?
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 09 wrz 2006, 19:45
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 wrz 2006, 19:49
No dobrze... sam opracuje... przepraszam...'Piotrek' pisze:Ej Lakier nie wolno oszukiwać.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mikos88 » 09 wrz 2006, 20:40
Możesz mi podać stronę gdzie znalazłeś te tematy do wyboru, bo jakośnie moge znaleśćLakier pisze:Nam łache robia. Podadza nam tematy dopiero w polowie wrzesnia. Dzisiaj sobie sprawdze sam w internecie. Matka (polonistka) wybierze i opracujeUchi_ pisze:Lakier temat wybrany ?
mikos88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 wrz 2006, 20:44
Jeszcze nie szukalem. Powinny byc na stronie kuratorium oswiaty. W ogole po co jest ta cala matura ustna. Giertych to jest kuwa, ale Łybacka jest jeszcze wieksza.mikos88 pisze:Możesz mi podać stronę gdzie znalazłeś te tematy do wyboru, bo jakośnie moge znaleśćLakier pisze:Nam łache robia. Podadza nam tematy dopiero w polowie wrzesnia. Dzisiaj sobie sprawdze sam w internecie. Matka (polonistka) wybierze i opracujeUchi_ pisze:Lakier temat wybrany ?
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: akacJowy » 10 wrz 2006, 17:39
akacJowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 10 wrz 2006, 18:21
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 10 wrz 2006, 18:25
Właściwie nic dodać, nic ując. Jeszcze jedno - zamartwianie i denerwowanie się w niczym wam nie pomoże, wiec zostawcie to w domu. Wchodzicie na sale egzaminacyjna jak po swoje.duch99 pisze:Nie ma co panikować ludzie. Matura nie taka straszna jak się może wydawać (a raczej jak to wydaję się nauczycielom). Ja zdawałem egazminy kilka miesięcy temu i na własnym przykładzie wiem, że nie ma się zupełnie czego obawiać (oczywiście jeśli nie jest się skończonym matołem, ale akurat o to nikogo tutaj nie posądzam Wink )
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 10 wrz 2006, 18:29
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 10 wrz 2006, 18:35
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 11 wrz 2006, 13:47
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 11 wrz 2006, 14:51
Na Polibude gdańska jest sie bardzo łatwo dostac, praktycznie na kazdy na kierunek. Jak sobie podliczylem to okazalo sie ze same moje punkty z matmy wystarczyly by zeby sie dostac na prawie kazdy kierunek.Ja mam zamiar zdac Polski podstawowy, ang podstawowy, matme rozszerzona, no i fize, tylko nie wiem jeszcze czy rozszerzona czy podstawowa, zalezy jakiej bede potrzebowal. Najbardziej zaniepokojony jestem fiza, bo wlasciwie nauke zaczynam od zera. Co do kierunku, to cos zwiazanego z telekomunikacja badz elektronika na polibudzie poznanskiej badz gdanskiej.
John Travolta
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio