Wisła - Pogoń 1
Arsenal - Middles. 1
Ajax - Arnhem 1
Fenerb. - Antalyas 1
River - Quilmes 1
Polska - Szwecja 1
Barca - Ossasuna 1
Chelsea - Charlton 1
Roma - Livorno 1
Levante - Real 2
Zlin - Vitkovice 1
Lyon - Troyes 1
Kurs w STS to 1,5, Chelsea jest faworytem i musi grac lepiej żeby Romek się nie zdenerwował. Werder ma mocny skład ale można chyba zaryzykowaćKarmelinho15 pisze:Chelsea FC - SV Werder Bremen 1
Mecz na podniesienie kursu - 1,15. O niespodziance nie może być mowyKarmelinho15 pisze:Barcelona-Levski 1
Może być ciężko i jeszcze się nie zdecydowałemKarmelinho15 pisze:Bayern-Spartak 1 lub 1x.
Tak raczej postawię, Inter podbudowany ostatnim Scudetto i SuperpucharemKarmelinho15 pisze:Sporting-Inter x2
Na 1X kurs 1,05 więc można zapomnieć, można też zaryzykować 1 - 1,5 i powinno się udać. Mam nadzieję że Roma potwierdzi dobrą dyspozycje z meczu z Livorno. Szachtar wygrał z kimś tam w lidze na wyjeździe 1:0, a jak się okazuje pokonanie Legii to no problem a wg mnie i tak nie są oni w najwyższej formie.Karmelinho15 pisze:Roma-Szachtar 1
Postawię X2, Valencia pokonała Atletico czego nawet jej najwierniejsi fani sie nie spodziewaliKarmelinho15 pisze:Olympiakos-Valencia x lub x2
Man wygrał bardzo łatwo niedawno w sparingu i teraz chyba potwierdzi że to nie był przypadekKarmelinho15 pisze:Manchester-Celtic 1
A może Arsenal jest teraz drużyną LM a nie Premiership jak to było niedawno. Wg mnie X2 powinno wejść bo HSV to nie Werder czy Bayern i mają stosunkowo młodą drużynę. Przyjdzie jeszcze na nich pora, o ile w ogóle przyjdzieKarmelinho15 pisze:Hamburger-Arsenal
Faworyt jak mało który, kurs 1,2. To też musi wejśćKarmelinho15 pisze:Milan-Ateny 1
Karmelinho15 pisze:Galatasaray-Bordeaux
Karmelinho15 pisze:PSV-Liverpool
Karmelinho15 pisze:Anderlecht-Lille
Karmelinho15 pisze:Kopenhaga-Benfica
Karmelinho15 pisze:Dynamo Kijów- Steau Bukareszt
Karmelinho15 pisze:Lyon-Real
Tego nie stawiam (uzbierało sie tego trochęKarmelinho15 pisze:Porto-CSKA
Ostatnio pisaliście o błędzie w ofercie z STSu i dziś znowu coś znalazłem (to nie to samo co pomyłka z kursem ale błąd to błąd). Pozycja 1357 wg nich mecz Deportivo - Villareal to liga niemiecka (Martinho powinien się ucieszyć