Rozgrywki Ligue 1 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 18 wrz 2006, 9:44

No własnie OM nadal dotrzymuje kroku Lyonowi :] To dobrze :P ładna bramka Pagis'a ! Zawdziwiająco łatwo wygrała Marsylia z Bordeaux - może dla tego że na Velodome :twisted: Kolejna porażka piłkarzy Gomesa.

Lyon mimo ubytków w składzie grał swoje :] Znów mi zaimponował swoim zachowaniem Fredzio :P z 8 napastników na 10 strzeliło by głowa na wprosty i ...bramkarz by wybronił a ten w momencie wyskoku skontrolował bramkarza i w kozioł uderzyła :] To sa takie szczegóły jak walka o pozycje z Cannavaro a jednak jakie efekty daje.

Monaco PSG - zdziwiły mnie statystyki tech spotkań - PSG wygrało [teraz już] 2 mecze na stade Louisa II w Monaco - na 30 spotkań - ale oba kluby w tym sezonie znów :!: zawodzą :?

Auxerre wygrywa po pięknej ale przypadkowej bramce Akale :P na pewno chciał wrzucić ale wyszło inaczej :] Choc i tak wygrana Auxerre to mała niespodzinka bo "zieloni" z St. Etienne u siebie sa 3 razy groźniejszym zespołem - to może efekt tych fanatycznych fanów :P

Lille przegrywa ale trener rywala Milanu w grupie LM zdał sobie sprawe ze teraz Lyon na tapecie a potem Rossonerich :] Nie zagrali piłkarz na których oni tam musza polegać czyli Odemwingie, Kader Keita czy Bodmer , Makoun też chyba na ławce - czyli stracili z 50 % w grze i wynik to pokazuje...

I właśnie w nastepnej kolejce mecz dwóch klubów z LM Lyon - Lille :] A potem Lille goście Rossonerich :P

Wróć do „Piłka nożna na świecie”