Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 100

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
33%
2
5
24%
3
1
5%
4
4
19%
Poniżej 4
4
19%
Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 16 wrz 2006, 21:50

post pod postem ... rok temu tego nie bylo ... Rolling Eyes Confused
Wtedy było innaczej :roll:

Ja też meczu nie oglądałem, nie oglądałem tez zadnych skrtow ani bramek. Cieszą gole superbomberów :P

Może ktoś napisać kto zawalił brame? Jak grał Boumsong?

P.S. Sawyer=Ibrahimović? Możesz podać linki do bramek? z gory dzieki

Sero pisze:Prędzej z "Grande Alex" ...
No właśnie :wink:
Sero pisze:-30 pkt : "co to dla nas"
dokładnie :wink:

EDIT
Sawyer, właśnie ściagłem bramke Treze. W jego stylu, fajnie ją uderzył
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2006, 22:50 przez ossy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 16 wrz 2006, 22:40

ossy

Bramki sa juz w dziale Download na JP 8)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 17 wrz 2006, 9:31

Cieszy bardzo zwycięstwo, bo jakżeby inaczej :) trzeba szybko te minusowe punkty nadrobić. Meczu się nie oglądało bo tak jak Sawyer napisał "niby gdzie" ale słysząc i czytając tu i tam to właśnie Juve przeważał przez cały mecz i dopiero w końcówce brakło trochę sił i Vicenza strzeliła kontaktową bramkę.
Alex i Treze klasycznie w swoim stylu :) Dobrze, że David wrócił bo widać że jest w formie strzeleckiej i oby było tak dalej. Pewnie ta nagroda wręczona przed meczem dodatkowo go zmobilizowała.
Ale Alex... stadiony świata że tak powiem :) Dobrze jest widzieć znów takie bramki w jego wykonaniu wymierzył tak precyzyjnie w okienko, że bramkarz bez szans :) Klasa sama w sobie.
Te zwycięstwo było bardzo potrzebne szczególnie po remisie z Rimini. Jednak wciąż tracimy głupie bramki, po szkolnych błędach. Nie wiem czym to jest spowodowane, być może brakiem koncentracji, ale to się nie może zdażać tym bardziej, że w defensywie nie grają słabi piłkarze.
Dechamps ma jeszcze sporo pracy z tym zespołem, bo Serie B ma bardzo wyrównany poziom.

Teraz w środę wyjazd na mecz z Crotone które ma na koncie zwycięstwo (z Bari 3:2) i porażkę (z Ceseną 1:3). Łatwo nie będzie Juve jedzie znów w roli faworyta i każdy inny wynik niż zwycięstwo będzie dla nas więcej niż 3 punkty w tył.

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 17 wrz 2006, 10:21

Sawyer pisze:Del Piero - piękna bramka bezposrednio z rzutu roznego,
Z rzutu wolnego :wink:

Jakby ktoś chciał jeszcze gole:
Treze 1-0
DP 2-0
Raimondi 2-1

Cieszy historyczne pierwsze zwycięstwo w Serie B :) Odrabiamy punkty, i o to chodzi. Alex pięknie z wolnego strzelił , Treze jak Treze :P

Na JP również jest video z uhonorowania Treze za jego 125 bramek :
Trezeguet uhonorowany za 125 bramek

Obrazek
:D

Pzdr.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 17 wrz 2006, 10:22

Post pod postem piszesz Sawyer ;) , a ja sie pytam po co pisac o meczu, jesli sie go nie ogladalo, a zna sie go tylko z relacji, ktore nigdy nie byly obiektywne ;) ? Nonsens.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 wrz 2006, 23:37

bagg pisze:Post pod postem piszesz Sawyer , a ja sie pytam po co pisac o meczu, jesli sie go nie ogladalo
Tutaj nie o to chodzi.... chodzi mi o to, że nikt nic nie napisal np. przed meczem... a nie o samym meczu...

Jutro gramy z Crotone, wydawaloby sie ,ze powinnismy wygrac, ale moze byc ciezko... cale miasto juz od poczatku sezonu zyje tym meczem 8) Wielkie Juve przyjezdza na piłkarską prowincje :wink: Stadion pełny, specjalne koszulki itp.

Zawodnicy Crotone juz zapowiadaja, że łatwo skóry nie oddadza, mecz z takim Teamem mobilizuje dodatkowo no i ten pelny stadion :wink:

Niestety w meczu nie bedzie mógł zagrać Alex :? Zastąpi go na 99% Walery Bojinov - o ile sie nie myle bedzie to jego debiut w ataku w parze z Trezegolem :)

Gazzetta.it sugeruje, że tym razem od pierwszej minuty zagra Balzaretti zamiast Chielliniego, Legro i Zebina wrocili do zdrowia więc jest szansa na to ze ktoregos z nich zobaczymy jutro na murawie. Ten sam serwis wstawił do pierwszej "11" Mauro Camoranesiego :roll: Nie wiem czy tak będzie naprawde, ale wiekszej roznicy nie ma bo obaj panowie M są w tej chwili w nie najlepszej dyspozycji ... I na dodatek Mauro nie może liczyć na przychylność kibiców Juventusu :?

Nie bede ukrywał, że licze na zwyciestwo :wink: Nie ma poprostu innego wyjscia :!: Chcemy awansu :?: To trzeba ten mecz wygrac.

Mecz można będzie obejrzeć na kanale Eurosport 2 o godzinie 20.30

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3351

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 wrz 2006, 0:29

Stara Dama chce awansu to pewne ale Buffon chce mistrzostwa w koncu nie ma to jak zdobyc mistrzostwo swiata z reprezentacja a potem dolozyc do tego pierwsze miejsce na mecie sezonu w Serie B.Musicie sie wiec sprezyc i to mocno :P

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 wrz 2006, 21:19

O ja, dawno nie sluchalem takiego slodzenie Juve :lol:

Mecz nudny, bramki po przyspieszeniu Juve i rzucie roznym. Boumsong strzelil bramke :D No niezle, no to wychodzi mu praktycznie na 0, jedna strzelona, jedna zawalona ;]

PS. Wie ktos ile lat ma Minister Sportu we Wloszech ?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3351

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 wrz 2006, 22:53

bagg pisze: PS. Wie ktos ile lat ma Minister Sportu we Wloszech ?
Giovanna Melandri ma 44 lata.

Gratuluje zwyciestwa ale trudno powiedziec zebyscie pieli sie w gore tabeli :P
Widzialem tylko pierwsza polowe wiec za bardzo nie bede sie wypowiadal o meczu ale nie bylo to porywajace widowisko.Sama ambicja sie nie wygra o czym przekonalo sie Crotone.Kontuzja Del Piero wyszla zespolowi na dobre bo Bojinov zalatwil wam 3 punkty.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 19 wrz 2006, 23:44

No i bardzo ładnie!!!
Z meczu na mecz jest coraz Lepiej cieszy swietny mecz Bojinova bo ten chłopak ma wielką przyszłość (i oby byla ona w JUVE, bo chyba jeszcze nie jest w pełni grajkiem Bianconerich, co powinno sie jaknajszybciej zmienic) Coraz Lepiej gra Boumsong i jak tylko zyska pewnośc siebie, kóra troche zgóbił w Newcastle bedzie z niego sporo dobrego, no i ważne że JUVE wygrało bez Del Piero bo ostatnio zaczołem mieć wrażenie ze bez niego JUVE moglo by miec problemy....

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 20 wrz 2006, 10:12

Ciesze się, ze zwyciestwa, ale po co tyle bramek :roll: To jest zbędne :wink: W Serie B potrzeba dwa razy więcej siły niż w Serie A ,nie ma co się męczyć ,Widzialem niestety tylko pierwsza polowe :evil: , ale dobre i to, Boumsong niczym Cannavaro, oczywiscie jesli chodzi o ofensywe bo w denfensywie to różnica conajmniej jednej klasy między nimi.

Brawo Bojinov :) Wrazie odejscia w styczniu Davida bedzie miał kto strzelać dla Juve bramki :wink:

Mecz na plus bo są 3 punkty, oby tak dalej :!:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 wrz 2006, 23:14

W końcu i ja może się wypowiem hehe bo dawno tu nie byłem na dłużej. Juve sobie całkiem nieźle zaczyna radzić i to mi się podoba tylko, że niedosyt powodują te ujemne punkty :? Denerwowała mnie także defensywa, która dała sobie strzelić po jednym golu w dwóch meczach. Jeśli Juve chce wqalczyć o wejście do elity musi poukładać tak swoją grę żeby być do przodu bez straty w tyle, jednak wolę dać wolną rękę Didierowi :) Skład mamy naprawdę godny Serie A, a jednak coś jeszcze nie do końca działa

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 wrz 2006, 13:19

Tomusmc pisze:a jednak coś jeszcze nie do końca działa

Myśle ,ze nie do końca w tym rzecz :wink: W Serie B gra wyglada całkiem innaczej niż w Serie A - więcej biegania i walki o piłke niż techniki i pieknych akcji, liczy się przede wszystkim siła i twarda walka.... Muszą się przestawić :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 wrz 2006, 13:24

Sawyer a nie sądzisz ze psychicznie też muszą sie przestawić ? 3 mistrzów świata :roll: Kibica cieżko było sie przystosować - ba nadal jest a co dopiero piłkarza ? Bo Hammer Zanetti czy Gianichedda na wale są gotowi jak zawsze ale to nie to chyba. W głowach to musi być poukładane. Zreszta wiele też bedzie zależeć od 11 października :twisted: bo gdy oddadza Bianonerim punkty to i piłkarze inaczej na to popatrza. Teraz jak by nie grali na początku minus.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 wrz 2006, 14:14

Zaza no zupełna racja wiem o tym, ale nie wspomnialem :wink: Psychika w takich sprawach to jeden z najwazniejszych aspektow, Tu graja ,a tu mogą myśleć jak to fajnie było w Serie A.....

Graja ,graja i efektow nie widac :wink: "Odwru(ó)ć tabele Juve na czele" :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”