Kuba Wojewodzki - Strona 6

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
imi.imka
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: imi.imka » 24 wrz 2006, 11:01

ciekawe co go sklonilo do przejscia do TVN-u!! pewnie lepiej mu zaplacili!!

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 24 wrz 2006, 12:18

imi.imka pisze:ciekawe co go sklonilo do przejscia do TVN-u!! pewnie lepiej mu zaplacili!!

Pozwolili mu zaprosić Giertycha do programu :lol:

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 24 wrz 2006, 12:27

Tak, pierwszy program i zaprosil swoją byłą narzeczoną Muchę :roll:

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 25 wrz 2006, 0:22

No i mamy już pierwszy odcinek Kuby na nowej antenie. Co się zmieniło? Hmm myślę że nie za wiele, ale z tego co zauważyłem to teraz o wiele krócej jest :( Niby godzina ale odliczyć pół godziny reklam i zostaje baaardzo mało. Wojewódzki dalej taki jak był, dalej jedzie po Kaczyńskich :) Mało zmian, ale to chyba dobrze. jak już pisałem Kuba Wojewódzki z nowym logiem w górnym rogu ekranu :P Nawet dzbanek mają podobny :lol:

lisek_chz pisze:zaprosil swoją byłą narzeczoną Muchę
yy chyba swoją wciąż obecną narzeczoną :wink:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 wrz 2006, 0:27

:/ Przegapiełem :? Jeżeli ktoś będzie miał link, albo torrenta do tego odcinka, to niech mi podeśle na priv. Będę bardzo wdzięczny :]

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 wrz 2006, 0:29

RóżA pisze:Przegapiełem
ni ebyło jakichs rewelacji - gadka jak zwykle ... trochę żartów, trochę beki z byłego prezydenta, Ola K. która chyba w stanach zyła długo bo naduzywała słowa "wiesz ?!"
Mucha - spodziewałem się wiecej po tym odcinku, tzn. myślałem, że bedzie ciekawszy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 wrz 2006, 0:31

Bobohawk pisze:Co się zmieniło? Hmm myślę że nie za wiele
Taa przełączyłem na 5 min i studio wyglądało tak samo - dwie kanapy a za nimi wielkie gęby Wojewódzkiego z ulizanymi włoskami (jeszcze wąsika mu brakowało i Hitler :cegła: jak się patrzy). Mogli się bardziej postarać :roll:
Bobohawk pisze:yy chyba swoją wciąż obecną narzeczoną
Ufff Wiedziałem :love:

Ktoś wie kiedy powtórka :?: :>
Bobohawk pisze:jak już pisałem Kuba Wojewódzki z nowym logiem w górnym rogu ekranu Nawet dzbanek mają podobny
NIedługo pewnie ściągną Lisa, a program będzie się nazywał 'Co z Polską?' :badziewie:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 25 wrz 2006, 10:12

Ale Ania to takie masywne muszysko :roll: ogladalem chwile , chyba w czasie przerwy meczu :think: albo tez w czasie przelaczylem na chwilke i zobaczylem zwaly tluszczu :heft: - przeciez nie bede tracil takiego meczu zebyzobaczyc jakiegos chudego pajaca i jego gruba przyjaciolke :badziewie:

Nie widzialem jak rozmawial z Ola - tylko pozniej jakies docinki ale ogolnie Ola :love:

Jakos mnie nie ruszaja ostatnio jego programy mozna powiedziec, ze zlaly sie w szara rzeczywistosc :roll: napoczatku bylo to jakies nowum, po jego wyglupach w Idolu ale teraz w kazdym odcinku gadka ma podobny scenariusz - cos tam o szyderczo polityce, gejach&lesbijkach, ulubionej czynnosci Protectora, seksie

Awatar użytkownika
Diablo_ASR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 25 wrz 2006, 10:49

Nie podobało mi się. Jakoś tak sztywnie wyszedł ten pierwszy program, jakby Wojewódzki miał tremę. Mucha to chyba po kilku głębszych tam wpadła, bo nie wierzę, że śmieje się jak głupia do sera co kilka sekund. Studio wygląda jak jakiś hangar. O ile u Majewskiego to tak nie bije po oczach, bo są ciekawe dekoracje, to tutaj tak jakoś puściutko i biedniutko wyglądało. No i formuła programu - nie zmieniło się praktycznie nic, bo akcja z Koterskim to chyba raczej jednorazowa. Dziwię się, bo po każdym sezonie zmiany są potrzebne, by nie zanudzić widza jednym i tym samym formatem. No i na dodatek zmieniła się stacja, więc można było liczyć na powiew świeżości, a tu nic z tych rzeczy. Oby w następnym odcinku było lepiej, bo kiepsko to widzę. Chociaż z drugiej strony program Wojewódzkiego jest w takim dobrym paśmie (niedziela, wieczór, "po tańcu z gwiazdami"), że co by nie robił, to i tak oglądalność powinna być wysoka. Tylko niech widz też coś z tego ma.

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 25 wrz 2006, 12:40

Diablo_ASR pisze:akcja z Koterskim to chyba raczej jednorazowa
Wydaje mi się, że nie jednorazowa, bo Kuba coś na początku mówił, że Koterski będzie miał swój kącić w jego programie.

Ogólnie nic nowego, Wojewódzki jak juz nas do tego przyzwyczaił jedzie po wszystkich i wszystkim w jego otoczeniu. Wczoraj jak ktoś już tu pisał sztucznie to wszystko wyglądało, może rzeczywiście trema,bo az mu ręce latały jak wodę trzymał. Ja jednak jestem stałym widzem tego programu i czekam na nast. odcinki.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 25 wrz 2006, 12:43

limansky pisze:Wydaje mi się, że nie jednorazowa, bo Kuba coś na początku mówił, że Koterski będzie miał swój kącić w jego programie.
gdyby to nie bylo jednorazowo, to przeciez na koncu nie byloby napisu:
Goscinnie: Koterski

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 25 wrz 2006, 12:45

czeher pisze:gdyby to nie bylo jednorazowo, to przeciez na koncu nie byloby napisu:
Goscinnie: Koterski
Widocznie ten napis przeoczyłem, bo przed zespołem muzycznym przełączyłem na c+sport.

No to już nie wiem jak to będzie z Koterskim, zobaczymy za tydzień, może mi się przesłyszało.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 25 wrz 2006, 12:48

Tak, czy tak nawet ta wstawka z Koterskim jakoś mnie nie powaliła na kolana.

Co do samych gości to jedynie Kwaśniewska trzymała jakiś poziom, bo jeśli chodzi o Muchę to lepiej przemilczeć jej zachowanie. Ogólnie trzeba przyznać, że ten pierwszy odcniken w TVN wypadł raczej blado, choć z odcinka na odcinek powinno być lepiej.

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 25 wrz 2006, 15:34

A mi sie jak zwykle podobalo... ;p Jedyny minus jaki widze jest to że prawie w ogole nie slychac reakcji publiczności, jakoś lepiej bylo wczesnie gdy slyszalem wybuchy smiechu :P

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 25 wrz 2006, 18:44

Ciekawe czy oni wogóle studio zmienili?? :? Wszystko tak samo - ja uważam, że powinni coś zmienić.... Fajnie se polewał z Oli i Muchy. <---- tej to już całkiem odwala, ale cóz :P

'Del Piero' pisze:Jedyny minus jaki widze jest to że prawie w ogole nie slychac reakcji publiczności,

Tak to prawda, a 2 minus to te głupie wstawki jakiegoś gościa co sie dorwał do mikrofonu, bez sensu :x

Ola wyrosła na totalną huligankę, ja na miejscu tatusia nie był bym zadowolony :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”