Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 102

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 24 wrz 2006, 2:03

ossy pisze:To on ma brata, ktoremu nie dorasta do pięt?
W którym miejscu się Ossy zgubiłeś :>

No i dopisujemy kolejne 3pkt, ale nie wyobrażałem sobie tego inaczej :P Powolutku drużyna się stabilizuje :] Sądziłem, że jeszcze przez kilka meczy przyjdzie nam się pomęczyć, a tu proszę... Obrona zdaje się wreszcie nie popełniać kuriozalnych błędów, to cieszy. Alex 199. bramka, już w przyszły weekend czekamy na nr 200 :) Chociaż mógł ją zdobyć już w dzisiejszym meczu :P Aż łezka się w oku kręci, kiedy widzę, jak Alex z Trezegolem rozkładają na czynniki pierwsze obronę rywala :D Co prawda niezbyt wymagający ten rywal, ale wspomnienia same powracają i nic nie mogę na to poradzić :P ;) Cieszą 3pkt, cieszy gra i cieszy skuteczność :) Przynajmniej w dwóch ostatnich spotkaniach ;) Zobaczymy, co będzie dalej ale wiem, że powolutku będziemy się pięli w górę tabeli, bo nie ma innej możliwości :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Widać, że niektórym gra w Serie B również może sprawiać przyjemność ;)

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 24 wrz 2006, 8:16

maestro pisze:W którym miejscu się Ossy zgubiłeś
Oj chwila, chwila maestro. A Zanetti ma wogole brata?

rado_kibol_10
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rado_kibol_10 » 24 wrz 2006, 10:24

Na JUVE niema mocnych!!! Strach pomyslec co to bedzie jak drużyna bedzie w optymalnej formie bo narazie Alex i spółka wchodzą w sezon :D potem bedą gromic rywali i bez problemu wróca do serie A

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 24 wrz 2006, 14:19

ossy pisze:Oj chwila, chwila maestro. A Zanetti ma wogole brata?

Ma brata w Interze z innej matki i ojca. Narodowości też zresztą. Poza tym wszystko ich łączy. :P

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 24 wrz 2006, 18:33

Hmm w sumie obaj grali w Interze, więc nigdy mnie szczególnie nie interesowali. Przyznam szczerze, iż zawsze myślałem, że łączy ich coś więcej niż nazwisko ;) ( i klub :P ) Jeśli tak nie jest, to biję się w pierś i zwracam honor ;)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 wrz 2006, 18:37

Nie zapominajcie o Paolo Zanettim - zawodniku Empoli :lol: :P
rado_kibol_10 pisze:Na JUVE niema mocnych!!!

:o

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 26 wrz 2006, 13:04

:shock: :shock: :shock:

Pamiętacie jak Jonathan Zebina sprawiał problemy w Juve :?: jak narzekał i chciał odejsc ? został nawet ukarany grzywną 100 tys. Euro ten sam zawodnik był łączony z wieloma klubami i bylo niemal pewne, że po sezonie opusci Juventus, ale ........

Jonathan Zebina odrzucił ofertę Realu Madryt (Capello :lol: ) :!: i powiedział, że nadal chce geać w Juve i wrócić z tym klubem na szczyt :shock: ..... (Cannavaro,Emerson..... :? )

Jonathan Zebina pisze:Związałem się z tym projektem i z całą reszta. To dlatego powiedziałem 'nie' Realowi. Myślę podobnie jak Buffon - za rok będziemy grali znów w Serie A, za dwa w Lidze Mistrzów

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 26 wrz 2006, 14:00

I całe szczęście, że nie przeszedł do Realu, chociaż jeszcze kto wie co może się zdarzyć...

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 26 wrz 2006, 14:50

Bo Zebina mial awersje do Capello, a nie do samego klubu (no moze za Moggim tez nie przepadal), teraz przeciez nikogo z nich nie ma w Juve.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 26 wrz 2006, 15:00

Lakier pisze:Bo Zebina mial awersje do Capello, a nie do samego klubu (no moze za Moggim tez nie przepadal), teraz przeciez nikogo z nich nie ma w Juve
Hmm.. w takim wypadku to dziwne, że Capello chciał Zebinę w Realu - zazwyczaj takie awersje dzałają w obie strony, a tu zawodnik nie lubi trenera, który go ceni i chce zabrać ze sobą do innego zespołu.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 wrz 2006, 15:28

Lakier a to nie było inaczej ? Przeciesz wielu fanów Juve miał żal do Fabio że gra "pupil" Zebina ? Obaj sie rozumieli - Nawet sam transfer z Romy był dziwny :wink:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 26 wrz 2006, 16:23

Zaza pisze:Lakier a to nie było inaczej ? Przeciesz wielu fanów Juve miał żal do Fabio że gra "pupil" Zebina ? Obaj sie rozumieli - Nawet sam transfer z Romy był dziwny
Z tego co ja pamietam to on nie mail konflitku z Capello(tak jak piszesz), a z zarządem i Moggim... ta pamiętna kara 100tys. E za kłamstwo :lol: i niestawienie sie na treningu

Teraz zostaje i chwała mu za to .... na Serie B jest akurat :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 wrz 2006, 16:46

Sawyer własnie mi o to chodziło że Capello sie akurat z Zebina dogadywał :wink: Zreszta mało razy grał na kredyt ? Chyba Lakiera powinneś zacytować :wink:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 26 wrz 2006, 16:48

Zaza

Nie, wszystko ok :P zle zrozumiales i ja nie do konca zrozumiale napisalem :wink:
nie mial konflitku z Capello(tak jak piszesz),
:wink:

Pisales ze nie mial konfliktu i ja sie z tym zgodzilem :wink:

Zebina jak tylko nie mial kontuzji (rzadkosc) to zawsze gral :roll: nawet jak był w słabszej dyspozycji niz np. Giorgio... bo to był człowiek Don Fabio :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 wrz 2006, 16:59

No teraz to jest zgodność :P Bo Zebina to był człowiek Capello jak piszesz. Ba nawet były głosy że to Francuz bedzie miał bliżej do Madrytu niż "Cygan" ale jak sie okazało Fabio nie zawiódł :twisted: Co by nie mówić o Zebinie to pewnie teraz Capello znów by go wziął pod skrzydła jak nic. Ale widocznie nie jest to w kolorki Zebinie :P A i to całe prawo z którego zamierza skorzystać Real chyba nie pozwala na taki ruch - czytać transfer z innego kraju.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”