W telewizji nadali - Strona 2

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 gru 2004, 19:19

No to czemu napisałes ze nie mamy porównywać skoro nie widziałes :roll:

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 09 gru 2004, 19:46

ja tam nie przepadam za tym..ale kilka numerow mi sie podobalo ;] jak stevo polknal rybke potwm wyzygal ;] albo jak sobie do tylka za przeproszeniam resoraka w kondonie wsadzil ;] no i glos stevo o podoba..

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 09 gru 2004, 20:48

Bo zobaczyłem Dirty Sanchez w filmie, nie? Wyszukałem sobie w necie i wskoczył mi jakiś trailer filmu, ale tam nic nie było z życia to film, więc filmu nie można porównywac do tego... ? ... ? "dokumentu"

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 09 gru 2004, 20:50

Sickness87 pisze:ja tam nie przepadam za tym..ale kilka numerow mi sie podobalo ;] jak stevo polknal rybke potwm wyzygal ;] albo jak sobie do tylka za przeproszeniam resoraka w kondonie wsadzil ;] no i glos stevo o podoba..
Co za.... Pierwsze słsyze aby Steve-O sobie wkładał autko w prezerwatywie w odbyt. On jedynie przmycał Marihuane przez granice państw (w condonie). A z utkiem to był numer RYana Dunna (tak?) w "...the move".

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 09 gru 2004, 21:27

Bunch nie pisz posta pod postem, od ego jest funkcja edytuj :)

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 gru 2004, 21:53

No nie powiem, niektóre numery w Jackass'ie są "rozbrajające" :lol: . Mnie się najbardziej podaobało jak Steve-O (chyba tak się on nazywa) i jeszcze jeden taki grubszy koleś pojechali na Safari i przebrali się za zebrę. O mały włos by ich lwy pożarły....To było dobre. :D

Chociaż już dość dawno nie oglądałem tego programu...On gdzieś jeszcze leci? Na MTV Polska jest, albo na niemieckim??

A "Dirty Sanchez" to jest po prostu zdrowe przegięcie..... :) Dziwni są ci kolesie..... :twisted:

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 10 gru 2004, 8:34

to mowie bunch ze nie jestem fanem tego probgramy...ogladalem kilka razy i z kad moge wiedziec ? dla mnie to 4,5 odcinkow bylo fajne ,..cos nowego..a potem ? monotonne. i nudne..latwe do przewidzenia...

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 10 gru 2004, 14:33

Ja nie oglądałem tego programu ani razu (no niech będzie że raz), i ten odcinek co ja oglądałem był niezły (nie chce mi sie opowiadać), moi koledzy go oglądają nagminnie i polecają ale ja to zabardzo nie mam na to czasu......

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 10 gru 2004, 15:55

STEVE !!!!!!!!

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 10 gru 2004, 16:03

Ja wlasnie poluje na solowe "wystepy" Steve-O na DVD tzn. "STEVE-O: OUT ON BAIL", "Steve-O: The Early Years"

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 10 gru 2004, 21:30

mam Out on Bail :-D I "The career ending"

Awatar użytkownika
roka
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: roka » 11 gru 2004, 13:23

Ja lubiłem "DS" do czasu jak Dainton i spółka wyznali, że to wszystko jest udawane, że po programie on, Pritchard, Pancho i Dan Joyce wcale nie są kumplami i rozchodzą się każdy w inną stronę; że każdy głupkowaty tekst Pancho jest wcześniej zapisywany w scenariuszu... Bez sensu...

A Jackass jest spoko, najbardziej lubię Bama. Bam ma też zajebisty program "Viva la Bam", w którym ostro wkurza swoich rodziców (np. przebudowuje wnętrze swojej chaty na skatepark itp.)

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 11 gru 2004, 13:33

Roka 2 WP za uzycie słowa ... Wszyscy wiedza o co chodzi :)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 gru 2004, 15:35

A własnie do Moderatorów słowo, które napisał Roka nie jest juz przekleństwem. Zostało to uznane w Języku Polskim jak najwyższa forma fajnie. Nawet w TV juz tego nie cenzurują.

Przy okazji Steve-O ostatnio w jakims programie tv pociął sobie język kawałkiem szkła :)

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 11 gru 2004, 16:14

Tomusmc pisze:A własnie do Moderatorów słowo, które napisał Roka nie jest juz przekleństwem. Zostało to uznane w Języku Polskim jak najwyższa forma fajnie. Nawet w TV juz tego nie cenzurują.
Cóż - pozostawię to bez komentarza :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”