co to ma wspulnego z historią Liverpoolukostek pisze:z man utd wisła tez mogłaby sobie poradzić, ale nie mam zamiaru z wami dyskutowac, nie będę się wiecej zniżał do tego poziomu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 15 maja 2004, 16:19
co to ma wspulnego z historią Liverpoolukostek pisze:z man utd wisła tez mogłaby sobie poradzić, ale nie mam zamiaru z wami dyskutowac, nie będę się wiecej zniżał do tego poziomu
Jip

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 15 maja 2004, 17:06
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 15 maja 2004, 18:28
Jip
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 15 maja 2004, 18:35
jednak musze odpowiedzieć...możesz mi Jip zacytować gdzie twierdziłem, że Mu jest bardziej od the Reds utytułowane ??Jip pisze:Mazurek dobrze ze to dałeśkostek uświadomi sobie że Man Utd jest mniej utytułowanym klubem od LFC
![]()
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 15 maja 2004, 19:56
z tego wynika! i juz nie gadaj ze niekostek pisze:no i znowu zaczyna.....Moff pisze:
Wisłą nie ma szans z LFC ... LFC to najbardziej zasłużony klub w UK , klub który ma spokojny byt jeżeli chodzi o finanse, dobrą baze treningową, stadion, kibiców .... Wisłą w porównaniu z LFC to klub z 2klasy niżej Jeżeli chodzi o kadre to LFC teżbije na głowe TS, tym bardziej jak LFC się jeszcze wzmocni to Wisła może pomarzyć o choć 1pkt
poczytaj sobie historie europejskich pucharów...wtedy możemy porozmawiać
Jip
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 16 maja 2004, 16:10
Jip pisze: kostek może man utd jest najbardziej utytułowanym klubem na wyspach
tutaj chodziło mi o to, że w historii eurpejskich pucharów była bardzoJip pisze:z tego wynika! i juz nie gadaj ze niekostek pisze:no i znowu zaczyna.....Moff pisze:
Wisłą nie ma szans z LFC ... LFC to najbardziej zasłużony klub w UK , klub który ma spokojny byt jeżeli chodzi o finanse, dobrą baze treningową, stadion, kibiców .... Wisłą w porównaniu z LFC to klub z 2klasy niżej Jeżeli chodzi o kadre to LFC teżbije na głowe TS, tym bardziej jak LFC się jeszcze wzmocni to Wisła może pomarzyć o choć 1pkt
poczytaj sobie historie europejskich pucharów...wtedy możemy porozmawiać![]()
![]()
Jip pisze: Mazurek dobrze ze to dałeś kostek uświadomi sobie że Man Utd jest mniej utytułowanym klubem od LFC
Mazurek pisze: A wracając do Liverpoolu. "The Reds" jest bardziej utytuowanym klubem od ManU !!!! Osiągnięcia FCL:
kostek pisze: z man utd wisła tez mogłaby sobie poradzić
kostek pisze:Wisła by sobie poradziła
to jest twoje zdanie, teoretycznie poprawne, lecz w praktyce wszystko się może zdarzyćMoff pisze: Wisłą nie ma szans z LFC ... LFC to najbardziej zasłużony klub w UK , klub który ma spokojny byt jeżeli chodzi o finanse, dobrą baze treningową, stadion, kibiców .... Wisłą w porównaniu z LFC to klub z 2klasy niżej Jeżeli chodzi o kadre to LFC teżbije na głowe TS, tym bardziej jak LFC się jeszcze wzmocni to Wisła może pomarzyć o choć 1pkt
thx za komplementMoff pisze: To dobrze panie wszechwiedzący
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 16 maja 2004, 16:28
Kostek a jaki jest temat ??? Bo mi się cały czas wydaje, że "Liverpool".kostek pisze:tylko po co w dyskusji o szansach Wisły, piszesz o historii MU iLiverpoolu ?
![]()
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 16 maja 2004, 17:17
Jip
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 16 maja 2004, 17:22
Jip pisze:Kostek już mnie denerwujesz![]()
![]()
niewiem czy ty taki głupi jeseś czy tylko takiego udajesz
![]()
![]()
zmieniasz temat że głowa boli
![]()
najpier na Lfc najeżdzasz a teraz nagle że niby nic .....
![]()
![]()
Mój brat robi tak samo (6 lat)
![]()
![]()
takimi uwagami tylko obrażasz sam siebieJip pisze: niewiem czy ty taki głupi jeseś czy tylko takiego udajesz
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 16 maja 2004, 17:41
Jip pisze:Kostek już mnie denerwujesz niewiem czy ty taki głupi jeseś czy tylko takiego udajesz
Moff
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 27 maja 2004, 13:50
Jip

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 27 maja 2004, 14:03
Moff
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 27 maja 2004, 14:52
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 27 maja 2004, 15:11
Z tego co slyszalem, chyba na C+, to Boumsong podpisal juz umowe z Glasgow Rangers, a Mexes pertraktuje ostro z Romą więc chyba nic z tego nie bedzie, ale w koncu czas pokaze. A wright-Philips to chyba ostatnio na prawej obronie gra choc to ofensywny skrzydlowy, nie wiem co ten trener Man.City kombinujeJip pisze:co twy myslicie o takiej pomocy
Kewell Gerrard Aimar Wrigh-Phillips
(Rosicky)
ja cos czue ze jak by tak było to miodzio może byćjeszcze w ataku Cisse (bedzie
) z Owenem lub Barosem
i w obornie Mexes
albo ten Bombasonq (nie wiem jak to sie pisze ale to ten obrońca z Auxerre, czu jakos tak
![]()
![]()
dzisisija jakis senny dzień
),
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 27 maja 2004, 16:45
Mazurek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio