Liverpool (zbiorczy) - Strona 4

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Jip
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 15 maja 2004, 16:19

kostek pisze:z man utd wisła tez mogłaby sobie poradzić, ale nie mam zamiaru z wami dyskutowac, nie będę się wiecej zniżał do tego poziomu
co to ma wspulnego z historią Liverpoolu :roll: :roll: :roll: :roll: boże serio zmieniasz tematy....my z Moffem za wyskoi pozim jak dal ciebie .....więc popytaj sie w domu co napisać masz :roll: :roll: :roll:

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 15 maja 2004, 17:06

Jeszcze raz wnoszę o zaprzestanie tej bezsensownej kłótni. Silent !!! Moff wy z Kostkiem nie możecie się jak widać znieść. Trudno to się niestety powtarza na każdym forum. A co do Kostka.... nie obrażaj innych userów, bo tym samym obraziłeś mnie. Jesteś moderatorem w końcu !! :x
A wracając do Liverpoolu. "The Reds" jest bardziej utytuowanym klubem od ManU !!!! Osiągnięcia FCL:
Superpuchar Europy - 2 razy
Puchar Mistrzów - 4 razy
Puchar UEFA - 3 razy
Mistrz Anglii - 18 razy
Puchar Anglii - 6 razy
Puchar Ligi Angielskiej - 7 razy
I dla porównania osiągnięcia ManU:
Superpuchar Europy - 1 raz
Puchar Mistrzów - 2 razy
Puchar UEFA - 0 razy
Mistrz Anglii - 15 razy
Puchar Anglii - 10 razy
Puchar Ligi Angielskiej - 1 razy
To byłoby na tyle. Amen

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 15 maja 2004, 18:28

Mazurek dobrze ze to dałeś :wink: kostek uświadomi sobie że Man Utd jest mniej utytułowanym klubem od LFC 8) 8)

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 15 maja 2004, 18:35

Jip pisze:Mazurek dobrze ze to dałeś :wink: kostek uświadomi sobie że Man Utd jest mniej utytułowanym klubem od LFC 8) 8)
jednak musze odpowiedzieć...możesz mi Jip zacytować gdzie twierdziłem, że Mu jest bardziej od the Reds utytułowane ??
z góry thx

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 15 maja 2004, 19:56

kostek pisze:
Moff pisze:
Wisłą nie ma szans z LFC ... LFC to najbardziej zasłużony klub w UK , klub który ma spokojny byt jeżeli chodzi o finanse, dobrą baze treningową, stadion, kibiców .... Wisłą w porównaniu z LFC to klub z 2klasy niżej Jeżeli chodzi o kadre to LFC teżbije na głowe TS, tym bardziej jak LFC się jeszcze wzmocni to Wisła może pomarzyć o choć 1pkt
no i znowu zaczyna.....
poczytaj sobie historie europejskich pucharów...wtedy możemy porozmawiać
z tego wynika! i juz nie gadaj ze nie :roll: :roll: :roll:

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 16 maja 2004, 16:10

Może takie małe podsumowanie

Jip pisze: kostek może man utd jest najbardziej utytułowanym klubem na wyspach

:) a kto tak twierdzi ?
Jip pisze:
kostek pisze:
Moff pisze:
Wisłą nie ma szans z LFC ... LFC to najbardziej zasłużony klub w UK , klub który ma spokojny byt jeżeli chodzi o finanse, dobrą baze treningową, stadion, kibiców .... Wisłą w porównaniu z LFC to klub z 2klasy niżej Jeżeli chodzi o kadre to LFC teżbije na głowe TS, tym bardziej jak LFC się jeszcze wzmocni to Wisła może pomarzyć o choć 1pkt
no i znowu zaczyna.....
poczytaj sobie historie europejskich pucharów...wtedy możemy porozmawiać
z tego wynika! i juz nie gadaj ze nie :roll: :roll: :roll:
tutaj chodziło mi o to, że w historii eurpejskich pucharów była bardzo
wiele sensacji, takich jaką mogłaby być przgrana The Reds z Wisłą :D
Jip pisze: Mazurek dobrze ze to dałeś kostek uświadomi sobie że Man Utd jest mniej utytułowanym klubem od LFC
:D to, że klub z Anfield jest bardziej od MU utytułowany jest oczywiste, i nikt mi tego nie musi uświadamiać :?
Mazurek pisze: A wracając do Liverpoolu. "The Reds" jest bardziej utytuowanym klubem od ManU !!!! Osiągnięcia FCL:
:D tylko po co w dyskusji o szansach Wisły, piszesz o historii MU iLiverpoolu ? :P
kostek pisze: z man utd wisła tez mogłaby sobie poradzić
kostek pisze:Wisła by sobie poradziła
:D podtrzymuje swoje zdanie, że Wisła mogłaby sobie poradzić zarówno z Liverpoolem jak i z MU :P
Moff pisze: Wisłą nie ma szans z LFC ... LFC to najbardziej zasłużony klub w UK , klub który ma spokojny byt jeżeli chodzi o finanse, dobrą baze treningową, stadion, kibiców .... Wisłą w porównaniu z LFC to klub z 2klasy niżej Jeżeli chodzi o kadre to LFC teżbije na głowe TS, tym bardziej jak LFC się jeszcze wzmocni to Wisła może pomarzyć o choć 1pkt
to jest twoje zdanie, teoretycznie poprawne, lecz w praktyce wszystko się może zdarzyć :P
Moff pisze: To dobrze panie wszechwiedzący
thx za komplement :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 16 maja 2004, 16:28

kostek pisze: :D tylko po co w dyskusji o szansach Wisły, piszesz o historii MU iLiverpoolu ? :P
Kostek a jaki jest temat ??? Bo mi się cały czas wydaje, że "Liverpool".

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 16 maja 2004, 17:17

Kostek już mnie denerwujesz :roll: :roll: :roll: niewiem czy ty taki głupi jeseś czy tylko takiego udajesz :roll: :roll: :roll: zmieniasz temat że głowa boli :roll: :roll: najpier na Lfc najeżdzasz a teraz nagle że niby nic ..... :roll: :roll: :roll: Mój brat robi tak samo (6 lat) :roll: :roll: :roll:

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 16 maja 2004, 17:22

Jip pisze:Kostek już mnie denerwujesz :roll: :roll: :roll: niewiem czy ty taki głupi jeseś czy tylko takiego udajesz :roll: :roll: :roll: zmieniasz temat że głowa boli :roll: :roll: najpier na Lfc najeżdzasz a teraz nagle że niby nic ..... :roll: :roll: :roll: Mój brat robi tak samo (6 lat) :roll: :roll: :roll:
:D Nie interesuje mnie twój brat.
:D :lol: Znowu coś ci sie pomyliło...bo nigdzie nie najechałem na LFC, chyba, że uważasz :? , iż moje zdanie na temat pojedynku wisły z the reds jest najeżdzaniem na angielski klub, w takim razie najezdzam również na MU :shock: :shock:
Jip pisze: niewiem czy ty taki głupi jeseś czy tylko takiego udajesz
takimi uwagami tylko obrażasz sam siebie :lol:

i na koniec
PROPONUJE ZAKOŃCZYĆ TĄ BEZCELOWĄ DYSKUSJE

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 16 maja 2004, 17:41

Kostek to pisz z sensem , pisz na temat, nie nabijaj postów ... Pisz mniej ale lepiej :idea: :!: Bo podpadłeś kilku osobą na forum :x Teraz wracamy do tematu o LFC :!: :arrow:

KONIEC Z OT W TYM TEMACIE

---------
Jip pisze:Kostek już mnie denerwujesz niewiem czy ty taki głupi jeseś czy tylko takiego udajesz

za takie wypowiedzi nalezy się Warning

Moff ty też podpadłeś paru osobom na forum

napisałem to ponieważ ty napisałeś końcówkę tej dyskusji od siebie, to ja teraz napisałem swój punkt widzenia

koniec tego OFF-TOPICA[kostek]

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 27 maja 2004, 13:50

powracając po długiej przerwie do tego tematu, chciałbym poruszyć przyszłe transfery do Lfc.....teraz coś słyszałem że Aimar, Rosicky, Ayala mają jeszcze przejsc:) ci dwaj pierwsi ze wzglądu na to że benitez przechodzi do lfc na ławeczke i ich prosi o przejscie :D co twy myslicie o takiej pomocy

Kewell Gerrard Aimar Wrigh-Phillips
(Rosicky)

ja cos czue ze jak by tak było to miodzio może być :D jeszcze w ataku Cisse (bedzie :wink: ) z Owenem lub Barosem :wink: i w obornie Mexes :D albo ten Bombasonq (nie wiem jak to sie pisze ale to ten obrońca z Auxerre, czu jakos tak :lol: :lol: :lol: dzisisija jakis senny dzień :wink: ),

Pozdrawiam 8)

You'll never walk alone !!

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 27 maja 2004, 14:03

JiP ,a świstak siedzi.....bo sreberka były kradzione :lol:

Wątpie w te mocarne plany LFC :roll: Wątpie i to bardzo w powodzenie się tylu znakomitych transferów :roll: Lecz jak się uda im to będzie wiadomo kto wygra Premier :idea:

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 27 maja 2004, 14:52

Cisse to już wielkie wzmocnienie The Reds, takiego zawodnika potrzebowali...jeszcze jakiegoś szkrzydłowego i będą mieli silny skład :P

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 27 maja 2004, 15:11

Jip pisze:co twy myslicie o takiej pomocy

Kewell Gerrard Aimar Wrigh-Phillips
(Rosicky)

ja cos czue ze jak by tak było to miodzio może być :D jeszcze w ataku Cisse (bedzie :wink: ) z Owenem lub Barosem :wink: i w obornie Mexes :D albo ten Bombasonq (nie wiem jak to sie pisze ale to ten obrońca z Auxerre, czu jakos tak :lol: :lol: :lol: dzisisija jakis senny dzień :wink: ),
Z tego co slyszalem, chyba na C+, to Boumsong podpisal juz umowe z Glasgow Rangers, a Mexes pertraktuje ostro z Romą więc chyba nic z tego nie bedzie, ale w koncu czas pokaze. A wright-Philips to chyba ostatnio na prawej obronie gra choc to ofensywny skrzydlowy, nie wiem co ten trener Man.City kombinuje :shock: :wink:

A co do przyjscia Aimara i Ayali to troche w to watpie (mam nadzije ze do tego nie dojdzie bo jestem fanem Valencii :D ), ale musze przyznac, ze gdyby do tego jednak doszlo, to Liverpool mialby BARDZO ciekawa druzyne :!: :!:

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 27 maja 2004, 16:45

Ja coś słyszałem o transferze Barosa do Aston Villa, i zaznaczam, że manager Barosa to potwierdza :(:(:(. Na razie najlepszym posunięciem The Reds jest zwolnienie Houlliera.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”