Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 27 wrz 2006, 15:58
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 27 wrz 2006, 16:34
Jakby ktoś jeszcze niewidział pierwszego teledysku Molestykulekfcb pisze:NO i myliłem sie, 20 pazdziernika wychodzi płyta Pezet/Ajron, jednak to na co najbardziej czekam jest płyta "nigdy nie mów nigdy" MOlesty. Ukaże się ona w ostatnim tygodniu października.
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 wrz 2006, 16:43
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 27 wrz 2006, 16:52
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 27 wrz 2006, 17:15
MaWiK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 27 wrz 2006, 17:35
Narazie niewidać nigdzie, zeby się pojawiło.cloner pisze:t_JB - tak jest Molesta wraca na tron![]()
dzieki za video, a masz moze mp3ale na podkladzie z teledysku
bo mam promo Molesty [vocal i instrumental], ale calkiem inny podklad jest
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 27 wrz 2006, 20:03
Kapitalny kawałek. Gruba robota. Masz coś podobnego? Będę wdzięczny.limansky pisze:Jak tak wszyscy uploadują to ja też wrzucę kawałek Mos Def'a na podkładzie DJ Shadow'a z soundtracku do Tokyo Drift. Utwór jest naprawdę kozacki, nastawcie głośniki dosyć grubo, wsluchajcie się a naprawdę poczujecie ten klimat. Geniusz.
Click

Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 27 wrz 2006, 20:18
Rrrraczej.Loczek pisze:Kapitalny kawałek. Gruba robota.
Niestety... Nie spotkałem się z tak dobry kawałkiem Mos Def'a wcześniej, co prawda prześłuchiwałem jego utwory, ale nic specjalnego IMHO, ten bije je wszystkie na głowę.Loczek pisze:Masz coś podobnego?
Loczek pisze:NWA - Niggaz 4 Life '91
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 wrz 2006, 20:22
no to faktkawałek Mos Def'a na podkładzie DJ Shadow'a z soundtracku do Tokyo Drift
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 27 wrz 2006, 20:23
Zgłaszam się.cloner pisze:jakby ktos chcial to moge wrzucic jakas mp3
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 27 wrz 2006, 20:25
DMX przyznał w wywiadzie dla magazynu "Sister 2 Sister", że Monique Wayne, która dzięki testom DNA udowodniła, że ojcem dziecka, które urodziła jest znany raper, po prostu go zgwałciła.
"Naprawdę mnie zgwałciła. Może brzmi to jak bzdura ale gdybym uprawiał z nią seks to na pewno bym to pamiętał. To musiało się stać podczas snu. Wiem, że według przeprowadzonych testów jestem ojcem tego dziecka ale Monique zupełnie mi się nie podoba a nie jestem typem faceta, który pie**i się z kim popadnie".
Stanowsiko DMXa potwierdziła jego żona Tashera. "Wierzę mu bo go znam. Podczas rozprawy wyglądał jakby widział tę kobietę po raz pierwszy. Proces bardzo nas zbliżył".
To jest przestroga dla tych co mają mocny sen:)
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 wrz 2006, 20:32
Siwers - Chce tu dalej byclimansky pisze:Zgłaszam się.cloner pisze:jakby ktos chcial to moge wrzucic jakas mp3
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 27 wrz 2006, 20:42

Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 27 wrz 2006, 21:44
powiem Ci t_JB, że ten nowy materiał nie będize podobny do żadnej poprzedniej płyty MOlesty, będzie to moim zdaniem coś w stylu płyty WŁodka "W..." bardziej płyta miejska, ale mi to odpowiada. Czekam z niecierliwością na ta produkcje, mam nadizeje ze chłopaki pozamiatają. I oczywiście oryginalny krązek ląduje u mnie na półce jak reszta krązków spod szyldu MOLESTA EWENEMENTt_JB pisze:Jakby ktoś jeszcze niewidział pierwszego teledysku Molestykulekfcb pisze:NO i myliłem sie, 20 pazdziernika wychodzi płyta Pezet/Ajron, jednak to na co najbardziej czekam jest płyta "nigdy nie mów nigdy" MOlesty. Ukaże się ona w ostatnim tygodniu października.
http://rapidshare.de/files/33936455/Mol ... .xk.pl.AVI
Stary klimat i oto chodzi !
Z podziemia to nowy/stary kawałek Te Trisa
http://www.eventz.pl/ee/_av/a/Dj_Creon_ ... awo_do.mp3
kulekfcb

limansky
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio