Martinho pisze:hm... a kto na niego najezdzal? Chyba tylko zazdrosni kibice Legii alo Petrescomanideltinho pisze:Mam nadzieje, że już nie będzie takiej jazdy po Okuce, bo jak widać można mieć lepsze wyniki niż Petrescu.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 28 wrz 2006, 22:59
Martinho pisze:hm... a kto na niego najezdzal? Chyba tylko zazdrosni kibice Legii alo Petrescomanideltinho pisze:Mam nadzieje, że już nie będzie takiej jazdy po Okuce, bo jak widać można mieć lepsze wyniki niż Petrescu.
deltinho
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 28 wrz 2006, 23:01
przez ostatni okres czasu rzadko co pojawiam sie na jakichbadz forach wiec nie mialem okazji poczytac sobie tych wypowiedzi. Przepraszam ze zyje, jestem zeremdeltinho pisze:ja mam ci mówić? nie wchodzisz na fora swojego klubu?
Dziekuje w imieniu pilkarzyNiggaz pisze:Gratulacje dla Wisły.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 wrz 2006, 23:01
Martinho pisze:tak tylko najpierw napisz o swoim zespole
Tak jestem fanatykiem Legii, chodzę na jej każdy mecz, a z miłości do mojego klubu z W-wy znalazłem także sposób aby wejść na stadion w Kielcach. Aha to ja byłem przywódca rozróby na Starowce tak wiec można powiedzieć że to ja ją rozwaliłemMartinho pisze:A kibice Legii po meczu z Austria zachwycaja sie nad flaga w swoim temacie....
Też mam nadzieję że insekty są wyjątkamideltinho pisze:Całe szczęśćie nie wszyscy kibice Wisły mają takie podejście.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 28 wrz 2006, 23:02
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 28 wrz 2006, 23:03
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 28 wrz 2006, 23:04
Jakos nie moge sobie wyobrazic wychudzonego chlopaka z pala w reku i dresach z napisem Yukasz.Yukasz pisze:Aha to ja byłem przywódca rozróby na Starowce tak wiec można powiedzieć że to ja ją rozwaliłem
Mam mi zmarla i mialem przerwe od kompa. Teraz juz wiesz?Yukasz pisze:Martinho a gdzie byłeś dwa tygodnie temu Tez miałeś orgazm, bo na forum Cie nie było i nie dałeś tego po sobie poznać
Martinho
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 28 wrz 2006, 23:07
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 wrz 2006, 23:09
Gratulacje dla Wisly
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 wrz 2006, 23:12
Jak idę na Legię to przebieram się za wychudzonego chopaka z bejsbolem w ręku i zakładam dres z dziurami pod pachamiMartinho pisze:Jakos nie moge sobie wyobrazic wychudzonego chlopaka z pala w reku i dresach z napisem Yukasz.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 28 wrz 2006, 23:25
Zgrywasz się Lukaz czy mówisz poważnie ?Yukasz pisze:a z miłości do mojego klubu z W-wy znalazłem także sposób aby wejść na stadion w Kielcach
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 28 wrz 2006, 23:32
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 wrz 2006, 23:32
Powaga - jak założyłem swój mega wypasiony dres z dziurami pod pachami i 15 paskami (jeden mi się odpruł) to nie mieli wyjścia - musieli mnie wpuścićMarco_Van_Basten pisze:Zgrywasz się Lukaz czy mówisz poważnie ?
Yukasz
Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio