Ja właśnie się ciesze, że do tego lania doszło właśnie w derbach bo niektórzy kibice LFC ostatnimi czasy strasznie działali mi na nerwach i nie mogłem znieść ich pewności siebie i dumy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 09 wrz 2006, 22:46
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 14 wrz 2006, 6:40
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 17 wrz 2006, 11:03
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 wrz 2006, 23:16
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 21 wrz 2006, 8:22
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 23 wrz 2006, 17:04
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 23 wrz 2006, 20:54
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 23 wrz 2006, 21:54
Mnie Tottenham wybitnie rozczarowuje. Maja dobry skład, ekipę z zeszłego sezonu gdzie otarli się o LM, doszli jeszcze Zokora i Berbatov i co? W pierwszych pięciu meczach, cztery porażki (jak sie mylę to poprzwcie). Nie wiem w czym twki problem.Berik pisze:Nie spodziewalem sie takiego pewnego zwyciestwa "The Reds"![]()
Liverpool zagral naprawde dobre spotkanie i jesli beda regularni to bedzie ciekawie. Swietny Kuyt, Sissoko, Xabi Alonso.Dziwi mnie na razie postawa Bellamy'ego, ktory niczym szczegolnym sie nie wyroznia, a w dodatku nie trafia z metra na pusta bramke.
Tottenham slabiutki.Para napastnikow Keane-Defoe nie stworzyla zadnej groznej sytuacji. Tainio, bezbarwny a Jenas wrecz sie skompromitowal.Nie wiem tylko czemu gral ten caly Ekotto a nie Lee Young-Piotej decyzji personalnej nie jestem w stanie zrozumiec.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 wrz 2006, 22:43
Doszedł Ekotto, Chimbonda i wlasnie Zokora i Berbatov. NAjgorsze jest to ze dwoch pierwszych gra w podstawowym skladzie i co najgorsze grja bardzo słabo. Do tego Jol kupowął Mido i Chimbonde pod koniec okienka nie wiedzac czemu i tak wszystko sie porąbało. Narazie gra raz Davidsem raz Jenasem ogolnie totalny chaos...Mnie Tottenham wybitnie rozczarowuje. Maja dobry skład, ekipę z zeszłego sezonu gdzie otarli się o LM, doszli jeszcze Zokora i Berbatov i co? W pierwszych pięciu meczach, cztery porażki (jak sie mylę to poprzwcie). Nie wiem w czym twki problem.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 wrz 2006, 23:14
W sumie to nie wiem jakie powiazanie mial Kuyt z ta zmiana... Bellamy zagral przecietnie i Rafa wpuscil Luisa, ktory jak napisales wiele ozywienia wniosl do gry no i przedweszystkim swietna asysta...Messi E2 Ronaldinho pisze:Oczywiscie znow błyszczał Kuyt, ale chyba najlepiej Benitez zrobił wprowadzajac Garcie, ktroy ozywił gre...
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 28 wrz 2006, 18:40
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pawko5 » 30 wrz 2006, 19:42
pawko5
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 01 paź 2006, 6:36
...i tracą punkty które oddalają ich od czołówki tabeli znaczniePoprzednik pisze: Grają w kratke
Ja też i w tym tkwi problem, Liverpool po prostu nie umie grać na wyjazdach, a trzeba umieć, bo takich gier czeka jeszcze kilkanaście, a beznadziejna strata punktów jest zbędna.Poprzednik pisze: po ostatniej zwyżce formy spodziewałem się , że LFC gładko ojedzie Kłusaków.
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 paź 2006, 0:13
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 02 paź 2006, 3:23
Czy Reina popelnil blad przy wykopie pilki, po ktorej został podyktowany wolny(zmieniony na bramke) czy sedzia, bo francuscy komentatorzy cos tam mowili, ale zbytnio ich nie rozumiem... Dziwne to było, bo tak naprawde ogladałem kilka razy powtorke i nie wiem o co chodzilo Arrow Reina wyrzucil pilke w polu karnym, a chyba został chodzilo o to, ze wyszedł z pilka za pole karne Question
Dlatego teraz Agger czesto gra na srodku obrony i wydaje sie byc najlepszym zawodnikiem LFC na tej pozycjiMessi E2 Ronaldinho pisze:Druga bramka to kolejny blad środka obrony, ktory zawala juz ktoras z kolei bramke w tym seoznie...Carra Arrow Funeral
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio