Do matury mam jeszcze trochę czasu, ale mam mętlik w głowie jeśli chodzi o fizykę. Obawiam się, że mogę sobie nie poradzić.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 29 wrz 2006, 22:56
rymownik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 30 wrz 2006, 10:05
to masz szczescie, bo zdawalem jedno i drugierymownik pisze:Macie może pojęcie o stopniu tudności rozszerzonej fizyki ? Jeżeli wiecie coś o rozszerzonej matematyce to również proszę o jakieś informacje
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 30 wrz 2006, 12:37
poziom rozszerzony z matmy pisać będzie się teraz przez 180 minut, wcześniej 150.rymownik pisze:Macie może pojęcie o stopniu tudności rozszerzonej fizyki ?Jeżeli wiecie coś o rozszerzonej matematyce to również proszę o jakieś informacje
Do matury mam jeszcze trochę czasu, ale mam mętlik w głowie jeśli chodzi o fizykę. Obawiam się, że mogę sobie nie poradzić.
Loco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 wrz 2006, 21:06
Można na pewno.Berik pisze:Ostatnio mi cos wychowawczyni czytala, ze nie mozna jednak zmieniac Rolling Eyes
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 30 wrz 2006, 21:49
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 30 wrz 2006, 21:54
RóżA pisze:Ja na całe szczęście maturkę mam dopiero za rok Razz Ale już teraz wypadałoby się zacząć uczyć- przynajmniej z historii, bo później ciężko będzie ogarnąć cały materiał w ciągu miesiąca Rolling Eyes
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 30 wrz 2006, 22:00
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 30 wrz 2006, 22:03
RóżA pisze:Wiesz, opanowanie całego materiału z rozszerzonej historii wcale takie łatwe nie jest. Szczególnie że całą pierwszą klasę na historii niszczyłem lampiony kolegom z klasy i teraz nie mam pojęcia nawet co przerabialiśmy Laughing Do Polskiego zbytnio przygotowywać się chyba nie muszę, jedynie lektury przeczytać, a to góra miesiąc nauki Wink O angielski nie martwię się w ogóle- liczę na co najmniej 80% z rozszerzonego. Jak już pisałem na 4 przedmiot jeszcze się nie zdecydowałem Wink
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 30 wrz 2006, 22:04
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 05 lis 2006, 18:04
gianbuffon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 lis 2006, 18:29
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 05 lis 2006, 18:44
gianbuffon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 14 lis 2006, 16:38
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 14 lis 2006, 16:47
Moja dziewczyna tez jutro pisze mature, wiec to nie tylko w swietokrzyskim tak jestfutbolowa pisze:Czy w całej Polsce pisze się jutro, pojutrze i w piatek próbną maturę, czy tylko mój region jest tak głupi?
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 14 lis 2006, 16:53
Tak, o te ksiazki mi chodziłogianbuffon pisze:chodzi Ci o te ksiazki?? http://sklep.nowaera.com.pl/Default.aspx?seria=25 a moglbys cos napisac o tym repetytorium oxfordu?? tzn co jest w srodku, czy jest tam jezyk polski, czy wszystko po ang. itd.
Sawyer
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio