ligi świata

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
kalitek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

ligi świata

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kalitek » 11 gru 2004, 21:48

Uważam że ta strona jest bardzo dobra 8) ale dlaczego nie ma takich tabel lig jak holenderskiej, tureckiej, rosyjskiej czy austriackiej ???? :?: :roll:

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Re: ligi świata

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 11 gru 2004, 21:51

kalitek pisze:Uważam że ta strona jest bardzo dobra 8) ale dlaczego nie ma takich tabel lig jak holenderskiej, tureckiej, rosyjskiej czy austriackiej ???? :?: :roll:
Liga holenderska jest. Pisane są z niej newsy. A reszty to nie wiem. W naszym serwisie dominują głównie najlepsze ligi świata - fakt, brak jest brazylijskiej - ale wątpię, kto chciałby zajmować się jedną z w/w przez Ciebie lig. Ledwo co dwie się znajdują do Eredivisie, więc nie wiem, jak tam by było z innymi ligami.

Na największych serwisach (np. goal.com) są tylko cztery ligi, lecz newsy pisane są głównie z dwóch. To takie małe porównanie :)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Re: ligi świata

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 gru 2004, 3:21

Kotek pisze:
kalitek pisze:Uważam że ta strona jest bardzo dobra 8) ale dlaczego nie ma takich tabel lig jak holenderskiej, tureckiej, rosyjskiej czy austriackiej ???? :?: :roll:
Liga holenderska jest. Pisane są z niej newsy. A reszty to nie wiem. W naszym serwisie dominują głównie najlepsze ligi świata - fakt, brak jest brazylijskiej - ale wątpię, kto chciałby zajmować się jedną z w/w przez Ciebie lig. Ledwo co dwie się znajdują do Eredivisie, więc nie wiem, jak tam by było z innymi ligami.

Na największych serwisach (np. goal.com) są tylko cztery ligi, lecz newsy pisane są głównie z dwóch. To takie małe porównanie :)
Przyznaje racje Kotkowi. Znajdz strone gdzie mozna znalezc informacje o Twoich ligach. Łatwe do przetłumaczenia...

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 12 gru 2004, 8:29

To już nawet nie o to chodzi. Znajdź ludzi, którzy tym się będą zajmować :)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”