3 wychodzą z grupy i do 24 zespołów dołącza 8 z LM.kaczy pisze:Jak to jest potem ...? 2 druzyny z grupy wychodzą i gramy 1/8 finalu ?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 03 paź 2006, 14:58
3 wychodzą z grupy i do 24 zespołów dołącza 8 z LM.kaczy pisze:Jak to jest potem ...? 2 druzyny z grupy wychodzą i gramy 1/8 finalu ?
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 paź 2006, 15:12
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 03 paź 2006, 17:14
Bo tak powiedzial fieldy. Z Blackburn gramy u siebie wiec szansa jest. Kto sie spodziewal ze ogramy Schalke, Parme czy niemalze Lazio? Wisla to zespol z charakterem i u siebie na pewno nie straca punktow.fieldy pisze:Nie wiem jak tam z pozostałymi rywalami, ale z Blackburn Wisła raczej nie wygra, choć mają czesto słabsze dni
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 paź 2006, 17:21
i coś ci się w związku z tym nie podoba ?Martinho pisze:Bo tak powiedzial fieldy
napisałem, że nie macie najmniejszych szans ? napisałem, że raczej nie wygracie. Więc nie przypisuj mi słów, których nie napisałemMartinho pisze:Z Blackburn gramy u siebie wiec szansa jest.
bo tak napisał Martinho .... ty napisałeś, ze na pewno nie stracicie punktów, czyli twoim zdaniem wygracie oba mecze u siebie,Martinho pisze:Wisla to zespol z charakterem i u siebie na pewno nie straca punktow.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 paź 2006, 17:34
kiedy to byloMartinho pisze:Z Blackburn gramy u siebie wiec szansa jest. Kto sie spodziewal ze ogramy Schalke, Parme czy niemalze Lazio?
z Iraklisem wygraliscieMartinho pisze:Wisla to zespol z charakterem i u siebie na pewno nie straca punktow.
Bo ja wiem czy to ten Keitafieldy pisze:Cześku Senegalczyka Keity nie znasz ?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 03 paź 2006, 17:36
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 03 paź 2006, 20:29
takfieldy pisze:i coś ci się w związku z tym nie podoba ?
Uwazasz ze jak powiedziales ze raczej Wisla nie wygra to dajesz nam 50%? Bo na to wychodzi w twojej wypowiedzi. Raczej nie wygramy to naczy chyba ze jest niewielka a nawet znikoma szansa na zwyciestwo.fieldy pisze:napisałem, że raczej nie wygracie. Więc nie przypisuj mi słów, których nie napisałem
A co rozumiesz pod slowem solidne?fieldy pisze:P.S. chcesz się napinac, to choć argumenty miej jakieś solidne
Spoko, pozniej znowu bedziecie plakac ze kupony nie weszly...j1mmy pisze:z Nancy w Lotaryngi - Wisła zero punktów
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 03 paź 2006, 20:51
Przepraszam bardzo, ale chyba nie bierzesz na serio wyniku tego malo waznego, towarzyskiego spotkania Krakowian z Andaluzyjczykami?j1mmy pisze:to nie będzie fc Sevilla grająca na pół gwizdka
Schalke, Parma i Lazio byly dawno temu i nie rozumiem przywolania ich w tym momencie. Rownie dobrze mozna powiedziec, ze Valereanga Oslo ograla Wisle rok temu?czy 2?juz nawet nie pamietam.Martinho pisze:Z Blackburn gramy u siebie wiec szansa jest. Kto sie spodziewal ze ogramy Schalke, Parme czy niemalze Lazio? Wisla to zespol z charakterem i u siebie na pewno nie straca punktow.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 03 paź 2006, 21:45
Chyba wolałbym płakac nad tym , ze mi kupony nie weszły niz nad tym , że polski klub znów dał ciała. Jak patrze na tą wygraną cudem z Iraklisem , który nie jest przodownikiem w Grecji i pomyśśle że ta sama Wisła ma grać z taką Bazyleą czy innym Feyenordem... to prawdę powiedziawszy to Wisła wypada słabiej pod każdym względem i nie rozumiem czemu wszyscy się tak nakręcacie , że oni coś powalcząMartinho pisze:Spoko, pozniej znowu bedziecie plakac ze kupony nie weszly...
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 03 paź 2006, 22:30
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 paź 2006, 23:52
pisząc, że raczej nie wygra, mam na myśli, ze ... raczej nie wygra - czego tu nie rozumiesz ? nie znasz pojęcia "raczej" ? .. ApokalipsaMartinho pisze:Uwazasz ze jak powiedziales ze raczej Wisla nie wygra to dajesz nam 50%? Bo na to wychodzi w twojej wypowiedzi. Raczej nie wygramy to naczy chyba ze jest niewielka a nawet znikoma szansa na zwyciestwo.
to co jest napisane w słownikuMartinho pisze:A co rozumiesz pod slowem solidne?
fieldy pisze:zobaczymy, kto był blizszy prawdy. Ja z moim: "raczej nie wygracie", czy ty, z twoim: "na pewno nie stracimy punktów",
takie usprawiedliwienie na zapas ?Marco pisze:I nawet jesli tam Wisła nie wygra zadnego meczu, to w tym sezonie nie musimy (kibice Wisły) sie za nią wstydzic jak przez ostatnie lata.
chyba logicznym jest, ze po poznaniu grupowych rywali trwa dyskusja o szansach na awans?Marco pisze:Wy juz wyrokujecie na co nas stać,
ja osobiście bym nie chciał, bo :Marco pisze:chcielibyście by Wisla ciulała punkciki za pozostale kluby z ligi, zeby znow 3 miejsce dawało puchary. Niech sie wkoncu wezmą za gre inne zespoly chocby na poziomie zblizonym do Legii (pomimo wpadek ostatnio) i Wisły, ktore to jako jedyne cos robią w kwestii poprawienia rankingu.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 04 paź 2006, 5:09
a to Amika ma kibiców??fieldy pisze:takie usprawiedliwienie na zapas ?Marco pisze:I nawet jesli tam Wisła nie wygra zadnego meczu, to w tym sezonie nie musimy (kibice Wisły) sie za nią wstydzic jak przez ostatnie lata.
podobnie mówili kibice Amiki, gdy ta awansowała do fazy grupowej.
Też mówili, że uratowali honor polskiej piłki, że nawet jak nie awansują - to i tak dużo osiągnęli ... po meczach mówili już co innego, ba - wstydzili się porażek po 0:5, czy 0:3.
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 paź 2006, 9:35
ale Amica to tylko przykład, najlepszy, bo tylko oni do tej pory grali w tej fazie, a że to był mały klub z małej wioski ? to już inna sprawa.Marco pisze:nie obchodzi co mowili kibice Amiki
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 04 paź 2006, 10:08
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 paź 2006, 10:50
Marco pisze:I nawet jesli tam Wisła nie wygra zadnego meczu, to w tym sezonie nie musimy (kibice Wisły) sie za nią wstydzic jak przez ostatnie lata.
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio