Lost - Zagubieni [serial] - Strona 27

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 29 cze 2006, 21:13

spyrczak pisze:Mam prosbe, ma ktos moze napisy do 1 sezonu idealnie dopasowane do wersji [vm-online.org] ?????
A po co oglądać z napisami ? :P

Lost - Zagubieni Sezon 1 Lektor Pl Rmvb

Pzdr.

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 05 lip 2006, 6:33

No jestem swiezo po obejzeniu pierwszego sezonu i jestem pod ogromnym wrazeniem :D ten serial jest niesamowity, przynajmniej raz w ciagu jednego odcinka cos mnie zaskakuje, cos noesamowitego :D:D no a moj ulubiony bohater to oczywiscie Sawyer :D:D Tym samym chcialbym sie zwrocic z prosba o wrzucenie linka do 2 sezonu :P:P Dzieki :)

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 05 lip 2006, 8:35

spyrczak pisze:No jestem swiezo po obejzeniu pierwszego sezonu i jestem pod ogromnym wrazeniem Very Happy ten serial jest niesamowity,
poki co :) pozniej juz bedzie coraz gorzej. najpierw ci sie znudzi ten serial, ale ciagnij do konca. Koncowka jest wypasiona :D

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 21 sie 2006, 13:20

od 7 wrzesnia, co czwartek po 2 odcinki "Lost" na TVP :] To tak dla informacji, zarówny tych którzy nie oglądali, jak i reszty. W końcu "Lost" nigdy dość :P
3 sezon od 11 października. Pierwszy odcinek będzie nosił tytuł : "A Tale of Two Cities" i będzie skupiony na....Kate ;)
zapowiada się ciekawie, ale to dopiero za półtora miesiąca...

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 21 sie 2006, 14:54

Czekam zniecierpliwiony, tym bardziej że będzie można ściągnąć chwile po emisji z abc ;)

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 28 wrz 2006, 17:13

pojawil sie odcinek przypominajacy co sie dzialo w minionych dwoch sezonach jest do pobrania torrent na: http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... A27B969675
napiski niedlugo powinny sie pojawic. a pierwszy odcinek 3 sezonu juz za tydzien :D

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 28 wrz 2006, 18:10

spyrczak pisze:moj ulubiony bohater to oczywiscie Sawyer
Spoko, nie ma problemu :lol:

Obejrzałem dwa sezony i z niecierpliwoscia czekam na trzeci 8) Drugi sezon zakończył się naprawde bardzo ciekawie :D

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 paź 2006, 16:13

Specjalny pokaz serialu 'Lost'

Tysiące fanów popularnego serialu "Zagubieni", którzy są mieszkańcami Waikiki na Hawajach, zostało nagrodzonych przez twórców serii (serial powstaje właśnie na Hawajach) i zaproszonych na specjalny, przedpremierowy pokaz gotowego już materiału do trzeciej części "Zagubionych".

Pokaz odbył się w sobotę, 30 września. Cała ekipa "Zagubionych" przybyła na specjalny pokaz. Zorganizowano małą uroczystość, a aktorzy spacerowali nawet po czerwonym dywanie.

Przypomnijmy, że premiera trzeciego sezonu "Zagubionych" w USA odbędzie się w środę, 4 października.

Jak wynika z informacji zamieszczonych na stronie stacji telewizyjnej ABC w premierowym odcinku trzeciej serii zaczną wyjaśniać się niektóre wątki. W pierwszym odcinku trzeciej serii Jack, Kate i Sawyer zaczynają odkrywać przeciwko czemu tak naprawdę stają jako więźniowie 'Innych'.

Zanim pierwsi widzowie zobaczyli pierwszy odcinek z nowej części, zostali poproszeni przez producentów o zachowanie fabuły serialu w tajemnicy, aż do czasu premiery w amerykańskiej telewizji.

"Wierzcie w to lub nie, ale takie rzeczy nie zdarzają się na co dzień. Nie jestem do tego przyzwyczajony, ale bardzo mi to odpowiada. Nigdy nie byłem na żadnej premierze w Hollywood, ale nie wyobrażam sobie żeby były lepsze od tej tutaj" - powiedział Terry O'Quinn, serialowy Locke.

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 04 paź 2006, 13:17

snake pisze:Wie ktoś może napewno coś o trzeciej serii ?
Szczerze mówiąc, nie mogłem się oprzeć pokusie, no i czytałem troszke spoilerków, filmiki oglądałem, jak tylko jakieś się pojawiały i stwierdzam, że to będzie niezła siecz :twisted:

Spodziewam się po pierwszym odcinku, pewnego rodzaju przypomienia, od początku, co robili inni w momencie katastrofy itd..., poznanie ekipy innych, miejsca w którym przebywają itd... No i może na początek odkrycie jednej z wielu tajemnic 8) Gdzie jest ciało ojca Jacka ? ...
Baqu pisze:Zanim pierwsi widzowie zobaczyli pierwszy odcinek z nowej części, zostali poproszeni przez producentów o zachowanie fabuły serialu w tajemnicy, aż do czasu premiery w amerykańskiej telewizji.

Chyba, co niektórym, jednak nie udało się dotrzymać tajemnicy... Na zagranicznych forach, można już spokojnie przeczytać opis 1 odcinka... :) Naszczęscie, ja się pohamowałem...
Ostatnio zmieniony 04 paź 2006, 13:25 przez meecik_mks, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 04 paź 2006, 13:24

Ja tęz jestem tego bardzo ciekaw. I co dalej z Desmondem i Lockiem? Podobno godzine po emisji w ABC będzie można sciągać najnowszy odcinek ;) Nie mogę się doczekać tylch kilku godzin :twisted:

Awatar użytkownika
Riddick
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 05 paź 2006, 7:27

lisek_chz pisze:Podobno godzine po emisji w ABC będzie można sciągać najnowszy odcinek ;)
No podobno tak... 8)
P.S.
A tu obserwujemy postępy wtłumaczeniu jeśli ktoś czeka na napisy:
http://napisy.org/Tlumaczenie/Id004146

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 05 paź 2006, 13:06

Ja już 1 odcinek mam za sobą...

Początek to niezły szok :shock: Naprawde, nie spodziewałem się, że tak to może wyglądać...

Nie będe opisywał tutaj odcinka, tylko kilka rzeczy które mnie zaciekawiły... mianowicie, czas w którym Ethan i Goodwin dotarli do rozbitków.

Trzęsienie ziemi to chyba na skutek Desmonda, motyw z System Failed... BTW to wydaje mi się, że Ben (Henry Gale), nawet nie wie o Desmondzie !

Ten koleś co pomagał Sawyerowi, jest na bank podstawiony.

Podwodny hatch jednak istnieje :) a te miasteczko, to chyba ten ? na tej mapie, która widział Locke...

Odcinek świetny, mam nadzieje, że następne będą jeszcze lepsze !

Jestem świeżo po oglądnięciu odcinka, także później jak ochłone, to może coś jeszcze napisze... :twisted:

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 05 paź 2006, 13:37

NIe orientuje się ktoś kiedy 3 seria będzie na AXN ??

Awatar użytkownika
Riddick
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 05 paź 2006, 13:52

Na Axn coś chyba koło stycznia puszczą więc trudno bedzie czekać na to... Z drugiej strony ABC ma robić jakąś dłuższą przerwe po 6 czy 8 odcinkach, więc AXN robi tak by puszczać systematycznie..

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 05 paź 2006, 17:40

Dzieki Riddick za linki do odcinka ;) nowy sezon zapowiada sie wrecz smakowicie :D:D poczatek mnie rozwalil we wszystkich miejscach :D postac Juliet niesamowita :D:D a juz myslalem ze jest jedyna normalna sposrod tej bandy ale ostatnia scena rozwiala moje wszystkie watpliwosci :P Juz nie moge sie doczekac nastepnego odcinka <tupie> :D:D jesli caly sezon bedzie jak ten odcinek to juz jestem w 7 niebie :twisted:
Ostatnio zmieniony 06 paź 2006, 15:19 przez spyrczak, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”