Prison Break - Strona 8

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 27 wrz 2006, 15:06

Młodego juz złapali. Typ z fbi jest juz coraz blizej. Świr chyba tez jedzie do nich.
Serial powoli sie chyba kończy, a więc bedzie wiecej akcji.
Do przyszłego tygodnia :!:

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 27 wrz 2006, 16:52

t_JB pisze:serial powoli sie chyba kończy, a więc bedzie wiecej akcji.
a czemu ma sie konczyc? sezon- 20 odcinkow na pewno bedzie. nie skonczy sie na 10 przeciez. akcji bedzie duzo, ale wiele watkow sie nei wyjasnilo. wiec jeszcze ten sezon na pewno zostanie skonczony.
Odcinek wyczepissty, troche sie wyjasnilo, w koncu watek z haywire byl- dlugo na to czekalismy-6 odcinkow. pieknie wycial sobie obraz, przypomnial mu sie silos pewnie :P no ale dziac sie bedzie duuzo. Jannete na pewno jakos sie pozbedzie pani policjant, juz T-Bag o to zadba :P

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 27 wrz 2006, 17:29

pablisso pisze:
t_JB pisze:serial powoli sie chyba kończy, a więc bedzie wiecej akcji.
a czemu ma sie konczyc? sezon- 20 odcinkow na pewno bedzie. nie skonczy sie na 10 przeciez.
Wsumie masz racje, moze być jeszcze ciekawie z tym typkiem o prezydentówny.
Jakoś mi tak sie dziwnie skojarzyło z tym końcem :roll: :wink: Hmm

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 27 wrz 2006, 18:46

Odcinek kozak, najlepszy II sezonu. Szkoda że Tweener wpadł, podoba mi się jego rola. Szkoda, że odcinek w połowie urwany, trzeba będzie czekać tydzień na rozwiązanie.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 paź 2006, 16:17

nie wiem czy wszyscy znaja ta stronkę:

http://prisonbreakdownload.blogspot.com/

zawsze mozna z niej zassać nowe odcinki.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 03 paź 2006, 16:58

ma ktos napisy do nowego odcinka?

Awatar użytkownika
Totti16
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totti16 » 03 paź 2006, 18:02

na mininovie nie ma jeszcze torrenta macie link do siódmego??

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 03 paź 2006, 20:56

torrent jest na www.torrentspy.com ---> http://torrentspy.com/torrent/873222/Pr ... D_LOL_eztv napisy sa na napisy.org juz przetlumaczone---> http://napisy.org/Napisy/Id077924/

Co do odcinka: Suuuper!! Tweener :rydzyk: [*]. NIe podobal mi sie jak gral, ale to co zrobil jest swietne. Respeckt! :peace: Odcinek stojący na wyzszym poziomie od pozostalych. Zle ze znowu skonczyl się on na niedokonczonym motywie :D ale to zacheca do sciagniecia nastepnego odcinka! Mahone siada juz psychika cos mi sie wydaje. Zabic Tweenera... :/ [*] Sara tez pewnie bedzie tylko wspomnieniem, pewnie Linc wpadnie. Czyzby tylko Haywire zdołał uciec? "Zaczne od tego patyczka i od tego" :rotfl2: Co najwazniejsze bedzie ciekawie!! Z odcinka na odcinek coraz lepiej jest! Sucre :rozga: Czyzby spodobala mu sie pani policjant? :/

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 03 paź 2006, 23:11

OMG ale odcinek! Śmiem twierdzić że najlepszy z całej serii! Naprawdę geniusz. Szkoda Tweenera, lubiłem go. Sucre :roll: ciekawe jak to się zakończy. Serial coraz bardziej zajebisty, szkoda tylko że teraz bez Davida...

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 04 paź 2006, 16:12

Ciekawie skonczy sie z Sucre sadzac po trailerku : No i czeka nas 3 tygodniowa przerwa :/ Az do 23 pazdziernika :roll:

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 04 paź 2006, 16:20

pablisso pisze:No i czeka nas 3 tygodniowa przerwa Confused Az do 23 pazdziernika
Ale lipa, taki trailer a tu 3 tygodnie przerwy... Ciekawie się zapowiada, w tym momencie chyba trochę wątków się rozjaśniło i naprawdę dobrze się ogląda, a ja cały czas jestem pod wrażeniem ostatniego odcinka...

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 04 paź 2006, 16:43

limansky pisze:a ja cały czas jestem pod wrażeniem ostatniego odcinka...
ostatni odcinek przebil cała serie :D byl tak dobry jak nigdy zaden wczesniejszy. ale pewnie o kazdym kolejnym tak bedziemy mowic :D Naprawde szkoda Tweenera :rydzyk: No ale w nastepnym Bellick wraca do gry :D

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 05 paź 2006, 18:21

Podobno następny odcinek dopiero 23. Wie ktoś coś wiecej ?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3352

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 paź 2006, 18:32

Chcialem napisac ze w porownaniu z pierwszym sezonem to w drugim trup sciele sie gesto.Chcialem sie takze zwierzyc ze to pisanie po kazdym odcinku ze byl najlepszy troche mnie smieszy.
Na koniec chcialem dodac ze niektore akcje sa dosc infantylne.Rozumiem ze trzeba bohaterom przeszkadzac w jakis sposob zeby serial sie krecil ale bez przegiec.Dotychczas sadzilem ze w wiezieniu czesto lojalnosc jest rzecza priorytetowa szczegolnie w stosunku do wspolwieznia ktory pomaga ci z paki uciec.A tutaj latynos po 5 minutowej (nawet nie) gadce pani policjant notabene niczym z serialow brazylijskich o milosci leje na towarzyszy niedoli i jeszcze cala kase chce im zabrac.Tak przynajmniej wynika ze zwiastunu nastepnego odcinka.
To tylko przyklad z ostatniego odcinka ale bylo ich wiecej.
Tak wpadlem ponarzekac bo serial jest fajny chociaz do Beverly Hills 90210 to sie nie umywa ;]

Awatar użytkownika
Riddick
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 05 paź 2006, 19:22

Myślę, że Sucre nie podjął się takiego zachowania tylko z powodu gadki pani milicjant, chłopak się gryzie nie wie co począć bo nie jest pewien Maricruz. może gdybym miał tyle kasy (5mln) to Ona do mnie wróci? nie zapominajmy, że to prosty człowiek, no i jakby nie było.... jest złodziejem, dla kogo kradł? dla... Maricruz. Także Chlopaczek to dal tej dziewczyny poszedł do więzienia, to dla tej dziewczyny uciekł z więzienia na 18 miesięcy przed końcem kary, to dlaczego w imię miłości dla której zrobił już tyle nie miałby wziąść kasy dla siebie, żeby ją zabrać, wyjechać, zapewnić jej luksus do końca życia.

Co do jakości odcinka to jednak ten numer 6. podobał mi się bardziej z drugiego sezonu, zakończenie siódmego jak i to że Mahone zabił potajemnie tamtego zbira było wyczuwalne w powietrzu dość wyraźnie. Szkoda, że przyjdzie czekać nam aż do 23. ale cóż, przynajmniej jest
L O S T :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”