Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 04 paź 2006, 16:44
Diablo_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 04 paź 2006, 19:08
No raczej większych szans na to nie maDiablo_ASR pisze:Mam nadzieję, że Pittsburgh wreszcie odbije się od dna, chociaż niewiele na to wskazuje
Diablo_ASR pisze:Dziś w Przeglądzie Sportowym pisali, że negocjują i do połowy października ma się wyjaśnić.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 paź 2006, 21:42
Diablo_ASR pisze:Mam nadzieję, że Pittsburgh wreszcie odbije się od dna
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 paź 2006, 12:38
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 paź 2006, 18:00
Znaczy się wszystkieduch99 pisze:Kilka wyników wczorajszych spotkań.
Gdzieś czytałem że Carolina nie prezentowała się dobrze w sparingach i ten wynik raczej nie jest zaskoczeniem.duch99 pisze:Carolina - Buffalo 2-3 (dopiero po karnych)
To chyba był pewniak bo Ottawa ma zdecydowanie lepszy bilans w starciu z Toronto. Mecz między tymi drużynami z poprzedniego sezonu przeszedł do historii i chyba dlatego tego nie grałemduch99 pisze:Toronto - Ottawa 1-4
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 05 paź 2006, 20:52
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 paź 2006, 22:08
Jeśli chodzi o ten meczyk, to osobiście nie zawahałbym się postawić na Nashvile. Mając takich zawodników w składzie jak Kariya, Arnott, Dumont, czy Legwand powinni sobie bez problemu poradzić z Blackhawks. Jedyne zagrożenie to forma Khabibulina, który już nie jeden raz ratował tyłek całej drużynie.limansky pisze:Jak oceniacie szanse Nashville Predators w dzisiejszej konfrontacji z Chicago Blackhawks?
No takYukasz pisze:Znaczy się wszystkie
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 06 paź 2006, 15:41
duch99 pisze:eśli chodzi o ten meczyk, to osobiście nie zawahałbym się postawić na Nashvile.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 paź 2006, 17:20
W sumie nie dziwi, mnie to, ze wygrali - uwazam ze team z Chicago bedzie w tym sezonie groznyduch99 pisze:Blackhawks wygrało z Nashvile 8-6 Shocked
myslalem, ze bedzie drugim bramkarzemduch99 pisze:pierwszy shout out Fleury'ego w tym sezonie Szpoko
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 06 paź 2006, 18:00
czeher pisze:weteran Shahanan
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 paź 2006, 18:10
oczywiscie, ze chodzi o ShanahanaLookAsh pisze:Chyba Shanahan Question
nie ma NHL na C+LookAsh pisze:nocnych transmisji na canal +
jak napisalem Yzermen zakonczyl kariere, odszedl Shanahan wiec mala przebudowaLookAsh pisze:Detroit Red Wings oraz kaczorom - tym z Anaheim a nie z Wiejskiej oczywiscie Wink
gra w Nashville Predators, reszty nie jestem pewqien, wiec nie bede wypisywac a szykac mi sie nie chceLookAsh pisze:Kariya
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 06 paź 2006, 18:18
Zawsze można wykupić pakiety telewizyjne danej drużyny (z tego co wiem, to większośc klubów ma takie usługi). Poza tym już niedługo mecze NHL powinny być transmitowane na Polsacie Sport, więc będzie można nadrobić zaległości.LookAsh pisze:Ja ostatnio z NHL nie ejstem na biezaco a kiedys sie tym interesowalem no ale niestety brak mi dostepu do nocnych transmisji na canal +
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 paź 2006, 21:09
Ja np w ogóle nie mam pojęcia o czym tu piszecieczeher pisze:pamieta ktos jeszcze tego zawodnika![]()
Tu są jakieś transfery, może Ci to coś powieLookAsh pisze:Wiec moze mi ktos powiedziec jakie daje sie szanse moim dwom ulubionym niegdys druzynom
Oni zaś chyba za bardzo zapatrzyli się w NHL i nie mają pojęcia co się na świecie dziejeczeher pisze:http://sports.espn.go.com/nhl/teams/roster?team=det
39 Dominik Hasek 41 5-11 180 L Pardubice, Czechoslovakia 1/29/65
I pewnie tak będzie:czeher pisze:myslalem, ze bedzie drugim bramkarzem Thibult pierwszymduch99 pisze: pierwszy shout out Fleury'ego w tym sezonie Szpoko
Jakbyś tak rozwinął swoją myśl i dopisał jeszcze kilka zdań złożonych oraz odniósł się w tej wypowiedzi do całej ligi to byłoby fajnieczeher pisze:W sumie trudno wkazac faowryta: W red wings mala przebudowa, Carolina i Ottawa oslabili swe sklady w porownaniu do zeszlego sezonu
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 paź 2006, 9:23
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 07 paź 2006, 10:16
Może, tzn obecnie nie może, bo doznał kontuzji w meczu przedsezonowym. Co ciekawe zderzył się z LeClairemczeher pisze: Jezeli jestem juz przy p9ingwinach to czy Malkin moze grac![]()
Diablo_ASR
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio