NHL

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 06 paź 2006, 21:09

czeher pisze:pamieta ktos jeszcze tego zawodnika :?:
Ja np w ogóle nie mam pojęcia o czym tu piszecie :P
LookAsh pisze:Wiec moze mi ktos powiedziec jakie daje sie szanse moim dwom ulubionym niegdys druzynom
Tu są jakieś transfery, może Ci to coś powie :roll:
http://www.nhl.com.pl/tracker.php
Oni zaś chyba za bardzo zapatrzyli się w NHL i nie mają pojęcia co się na świecie dzieje
39 Dominik Hasek 41 5-11 180 L Pardubice, Czechoslovakia 1/29/65

czeher pisze:
duch99 pisze: pierwszy shout out Fleury'ego w tym sezonie Szpoko
myslalem, ze bedzie drugim bramkarzem Thibult pierwszym
I pewnie tak będzie:

Fleury na wylocie

Słabsza dyspozycja Marca-Andre Fleury’ego sprawiła, że Pittsburgh Penguins poważnie myślą o transferze 21-letniego bramkarza. Ponoć oferty złożyli już San Jose Sharks, St. Louis Blues oraz Chicago Blackhawks. Spekuluje się, że do walki o młodego bramkarza włączy się również Florida Panthers.

Niektóre źródła podawały również informacje o tym, że usługami bramkarza zainteresowani są Los Angeles Kings, druzyna jednak oficjalnie potwierdziła, że nie będzie starać się pozyskać gracze Penguins.

Fleury został wybrany przez Penguins w pierwszej rundzie z numerem 1. w 2003 roku. W ostatnim sezonie mial 13 zwycięstw przy przeciętnej średniej straconych bramek na mecz [3,25].

czeher pisze:W sumie trudno wkazac faowryta: W red wings mala przebudowa, Carolina i Ottawa oslabili swe sklady w porownaniu do zeszlego sezonu
Jakbyś tak rozwinął swoją myśl i dopisał jeszcze kilka zdań złożonych oraz odniósł się w tej wypowiedzi do całej ligi to byłoby fajnie :pray: Innych też zapraszam do dyskusji :P

Wróć do „Inne sporty”