Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu - Strona 513

XXIII Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026

Kto wygra MŚ?

Hiszpania
4
15%
Francja
3
11%
Anglia
3
11%
Brazylia
5
19%
Argentyna
1
4%
Portugalia
6
22%
Niemcy
1
4%
Holandia
1
4%
Belgia
0
Brak głosów
Ktoś inny
3
11%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 paź 2006, 10:43

lisek_chz pisze:Nie Pirlo ca całokształt i za pracę jaką wykonał w MŚ. Przecież głównie dzieki niemu Włosi zdobyli Mistrzostwo.
Pirlo grał wspaniale, ale tylko na Mundialu. Tylko.
RóżA pisze:Tak, za sezon ligowy.
No to w sezonie ligowym Samuel Eto'o na pewno nie był piłkarzem gorszym. Ani trochę.
RóżA pisze:Wedłu moich informacji zanotował jedną asystę. Porównując to teraz do występu Jego najgroźniejszego rywala- Ronaldinho- wynik ten może napawać optymizmem.
Nie wiem skąd czerpiesz informacje. Ja z oficjalnej strony Mistrzostw Świata. Chyba wiarygodne źródło?
Ronaldinho najgroźniejszym rywalem? Chciałbyś i to bardzo, ale nie ma tak dobrze.

Brylancik idź się pofrustruj na rm.pl. Tam często piszą takie śmieszne/debilne teksty jak ten Twój ostatni. Ewentualnie zanim wyjdziesz możesz mi jeszcze odpisać co jest dziwnego w polityce transferowej Barcelony bo uciekłeś dość szybko wtedy i wciaż nie wiem :(

Kurde lisek załatwiłeś mnie :? Tylko nie wołajcie już pozostałych pokemonów bo nie dam sobie rady :rydzyk:

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 07 paź 2006, 10:45

Załatwiłem Cię stwierdzeniem, żę najwięcej nagród powinni zebrać piłkarze Barcelony? Przecież byli najlepszą drużyną w Europie, wygrali La Ligę, Ligę Mistrzów, chyba nie muszę Ci tego przypominać?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 paź 2006, 10:48

Nie musisz. Wiem o tym doskoanle. Mógłbyś się zająć treningiem myślenia w połączeniu z pisaniem. To nam wszystkim wyjdzie na dobre. Chyba, że dalej pracujesz na rangę, ale to chyba nie jest dobry pomysł :roll:

Jeżeli nie potraficie zbić moich argumentów ani przedstawić swoich to lepiej nie udzielajcie się. Lepiej siedzieć cicho i udawać idiotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8773
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 paź 2006, 10:51

Lepiej siedzieć cicho i udawać idiotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
ja sie kiedys odezwalem i tak zostalem idiota :cry: :cry:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 07 paź 2006, 10:56

Niggaz pisze:Chyba wiarygodne źródło?

Wystarczająco. Coś musiało mi się poplątać.
Niggaz pisze:No to w sezonie ligowym Samuel Eto'o na pewno nie był piłkarzem gorszym. Ani trochę.

Naprwdę cięzko będzie porównać ich występy ligowe. Ty będziesz bronił Eto'o, ja Henry'ego, a obaj mamy wystarczające na to argumenty :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 paź 2006, 10:58

Wiem o tym i nie będę zaskoczony jeżeli Henry wygra tę nagrodę. Twierdzę jednak (jestem tego wręcz pewny), że Eto'o zasłużył na nią conajmniej w takim samym stopniu jak Francuz.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 07 paź 2006, 11:01

Niggaz pisze:Brylancik idź się pofrustruj na rm.pl. Tam często piszą takie śmieszne/debilne teksty jak ten Twój ostatni. Ewentualnie zanim wyjdziesz możesz mi jeszcze odpisać co jest dziwnego w polityce transferowej Barcelony bo uciekłeś dość szybko wtedy i wciaż nie wiem
Cały czas próbujesz udawadniać że np Henry, Pirlo czy ktokolwiek inny nie zasługuje na nagrodę dla najlepszego piłkarza, jednocześnie sugerując ze powinien być nim Eto'o. Jeśli uważasz że Henry miał kiepski sezon to czym były spowodowane te wszystkie podniecenia na forach Barcy i nie tylko jak było "niemal pewne" że Titi przejdzie do blaugrany? Fakt jest taki że 3 bramki na jednej, tak wielkiej imprezie to bardzo dobry bilans i Henry zasługuje na tą nagrodę.

Co do polityki transferowej Barcelony to nie mówię że jest dziwna (napisałem później że źle to ująłem) tylko że nie czas jeszcze jej oceniać bo chyba jak sam wiesz na początku Pereza wychwalano pod niebiosa za sukcesy drużyny a teraz jak jest każdy wie. Poczekamy zobaczymy...
Brylancik idź się pofrustruj na rm.pl.
Argument godny kibica Barcelony. Nie masz na co najeżdżać - najeżdżaj na fioletową stronkę. Nic tylko pozazdrościć.
Niggaz pisze:Ewentualnie zanim wyjdziesz możesz mi jeszcze odpisać co jest dziwnego w polityce transferowej Barcelony bo uciekłeś dość szybko wtedy i wciaż nie wie
Wiesz, istnieją też inne rzeczy, nie tylko forum. Lubisz siedzieć przed kompem 20 godzin dzienniem twoja sprawa. Są takie rzeczy jak szkoła czy nawet życie prywatne, nie mówiąc juz o maturze...

Spadam poflustrować się na rm.pl cya

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 paź 2006, 11:05

brylancik pisze:eśli uważasz że Henry miał kiepski sezon to czym były spowodowane te wszystkie podniecenia na forach Barcy i nie tylko jak było "niemal pewne" że Titi przejdzie do blaugrany?
W którym miejscu napisałem, że Henry miał kiepski sezon? Ogarnij się. Pisałem, że nic nie pokazał na Mundialu. Na Mundialu. Na Mundialu. Ile razy mam to jeszcze powtórzyć, abyś zrozumiał?
brylancik pisze:Argument godny kibica Barcelony. Nie masz na co najeżdżać - najeżdżaj na fioletową stronkę. Nic tylko pozazdrościć.
To jak nazwiesz w takim razie swoje frustrackie, pseudoironiczne wypociny? Ja bronię tylko i wyłącznie jednego zawodnika używając przy tym rzeczowych argumentów a Ty wpadasz i wypisujesz takie idiotyzmy. Spójrz na siebie. Jeżeli się nie boisz oczywiście.
brylancik pisze:Wiesz, istnieją też inne rzeczy, nie tylko forum. Lubisz siedzieć przed kompem 20 godzin dzienniem twoja sprawa. Są takie rzeczy jak szkoła czy nawet życie prywatne, nie mówiąc juz o maturze...
:lol:
Dziwnym trafem wtedy miałeś czas odpisywać gdzie indziej na inny temat więc nie odwracaj kota ogonem.

Ciao :*

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 07 paź 2006, 11:12

Dziwnym trafem wtedy miałeś czas odpisywać gdzie indziej na inny temat więc nie odwracaj kota ogonem.

Ciao
Sprawdź sobie jeszcze raz czy gdziekolwiek odpisywałem. Ew. mogłem napisać pół zdania w knajpie ale do tego raczej czasu nie potrzeba. Jak już się dowiesz gdzie się wypowiadałem to odpisz. Pozatym stwierdziłem że już nie ma sensu więcej pisać, bo ty mojego zdania nie zmienisz ani ja swojego.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 paź 2006, 11:20

Napisałeś o tym, że źle się wyraziłeś. Stwierdziłeś, że chodziło Ci o zmienników co wciąż dla mnie jest niezrozumiałe i nie wyjaśniłeś pozostałych wątpliwości tylko w godzinach wieczornych napisałeś cos o UNICEF-ie na koszulkach z tego co pamiętam.
brylancik pisze:Pozatym stwierdziłem że już nie ma sensu więcej pisać, bo ty mojego zdania nie zmienisz ani ja swojego.
W takim razie mógłbym się jeszcze przyczepić do Twojego posta o tych najlepszych piłkarzach. Możesz mi wytłumaczć o co Ci chodziło. Ja póki co wychodzę i pewnie będę jakoś wieczorem. Do tego czasu powinno się pojawić jakieś sensowne wytłumaczenie :roll:
Chodzi mi dokładnie o ten post ->
brylancik pisze:A czy ty niggaz nie uważasz przypadkiem że to powinno tak wyglądać?

Bramkarz: Victor Valdes

Obrońca: Puyol

Pomocnik: Ronaldinho

Napastnik: Eto'o

Zawodnik: Eto'o

To chyba była by najbardziej obiektywna jedenastka, nie?

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 07 paź 2006, 11:44

Niggaz pisze:Napisałeś o tym, że źle się wyraziłeś. Stwierdziłeś, że chodziło Ci o zmienników co wciąż dla mnie jest niezrozumiałe i nie wyjaśniłeś pozostałych wątpliwości tylko w godzinach wieczornych napisałeś cos o UNICEF-ie na koszulkach z tego co pamiętam.
Czyli jednak minąłeś się z prawdą mówiąc
Niggaz pisze:Dziwnym trafem wtedy miałeś czas odpisywać gdzie indziej na inny temat więc nie odwracaj kota ogonem.

Jeśli chodzi ci o tych zmienników to miałem na myśli że nie zawsze będziecie mieć takich Messich, Iniest czy Dos Santosów. Ty się ze mną nie zgodziłeś z tego co pamiętam więc stwierdziałem że nie ma sensu pisać dalej, pozatym nie miałem już czasu.

Niggaz pisze:takim razie mógłbym się jeszcze przyczepić do Twojego posta o tych najlepszych piłkarzach. Możesz mi wytłumaczć o co Ci chodziło. Ja póki co wychodzę i pewnie będę jakoś wieczorem. Do tego czasu powinno się pojawić jakieś sensowne wytłumaczenie Rolling Eyes
Chodzi mi dokładnie o ten post ->
brylancik napisał:
A czy ty niggaz nie uważasz przypadkiem że to powinno tak wyglądać?

Bramkarz: Victor Valdes

Obrońca: Puyol

Pomocnik: Ronaldinho

Napastnik: Eto'o

Zawodnik: Eto'o

To chyba była by najbardziej obiektywna jedenastka, nie?
Bardziej niż Henry zasłużył Eto'o, ale i tak w konfrontacji z takimi nazwiskami jak -> (tutaj 75% nazwisk z tej śmiesznej listy) <- jest bez szans.
Niby czemu bardziej zasłużył? Sezon mieli obaj bardzo udany a Henry dodatkowo strzelił 3 bramki na mundialu i awansował do finału. Jak dla mnie tuta sprawa jest przesądzona. Później ktoś tam napisał że Pirlo powinien zostać najlepszym graczem a ty napisałeś że nie bo przez pół sezonu grał piach. Jakby jeszcze ktoś inny napisał że Essien ty byś napisał że w Chelsea nie gra jak w reprezentacji i tak można pisać o wszystkim i wszystkich. Trochę uogólniłem ale sam dobrze wiesz że by tak było. A jeśli nie oni to któryś z Barcelony nie? Pozatym nie pisałem tego zbyt serio...
Niggaz pisze:To jak nazwiesz w takim razie swoje frustrackie, pseudoironiczne wypociny? Ja bronię tylko i wyłącznie jednego zawodnika używając przy tym rzeczowych argumentów a Ty wpadasz i wypisujesz takie idiotyzmy. Spójrz na siebie. Jeżeli się nie boisz oczywiście.
Spojrzałem przed chwilą :o Muszę powiedzieć że od wczoraj niewiele sie zmieniłem (mam lekko przemęczone oczy po wypadzie na rynek :] )

Twierdzisz że bronisz jednego zawodnika używając rzeczowych argumentów. Widzę że postępujesz podobnie jak pan Kurski. Nalepszą obroną jest atak. Twoje rzeczowe argumentu to jest wyliczanie słabych punktów przeciwnikom. Henry zły bo strzelił tylko 3 bramki na mundialu a nie 6. Pirlo zły bo złapał formę dopiero na mundial. Eto'o dobry bo nie dali mu szans pokazać formy na mundialu (nie muszę chyba przypominać kto zawalił im w karnych decydujących o mundialu :lol: )

Swoją drogą to mnie też już tu dzisiaj nie będzie więc jeśli masz zamiar odpisywać to zrób to na PW lub w temacie Realu czy Barcelony, bo kanjpy przglądać mi się nie chce.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 07 paź 2006, 12:50

brylancik pisze:(nie muszę chyba przypominać kto zawalił im w karnych decydujących o mundialu )
Eto'o "wypracował" karnego, a przestrzelił go Wome

Xann
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xann » 07 paź 2006, 13:11

brylancik pisze:nie zawsze będziecie mieć takich Messich, Iniest czy Dos Santosów
Każdy klub musi liczyć się z tym że nie zawsze w swoich szeregach będzie miał super wychoanków :roll: Real, Barca, Arsenal itd... Ale póki co to Ty bardzo mocno wylatujesz w przyszłośc bo nazwiska takie jak Krkić, Dos Santos czy Messi pozwalają nam (kibicą Dumy Katalonii) z optymizmem patrzeć w przyszłość 8)

brylancik pisze:Sezon mieli obaj bardzo udany a Henry dodatkowo strzelił 3 bramki na mundialu
Jeśłi bierzesz pod uwagę tylko MŚ to tak trzymaj :roll: Przez trzy bramki odrazu skreślasz Eto'o :?: :lol: To idąć twoim tropem to nasza "Czarna Perła" strzeliła gola w Finale LM :o

brylancik pisze:Widzę że postępujesz podobnie jak pan Kurski (..) najlepszą obroną jest atak
NO Slums Attack też tak ma :lol:

brylancik pisze:nie muszę chyba przypominać kto zawalił im w karnych decydujących o mundialu
kolega Akarin Ci napisał jak to było :roll:

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 07 paź 2006, 13:26

Eto'o "wypracował" karnego, a przestrzelił go Wome
Sory, omyliło mi się z PNA. Tam jak grali bodajże w ćwierćfinale z WKS to Eto'o nie strzelił decydującego karnego.
Xann pisze:Ale póki co to Ty bardzo mocno wylatujesz w przyszłośc bo nazwiska takie jak Krkić, Dos Santos czy Messi pozwalają nam (kibicą Dumy Katalonii) z optymizmem patrzeć w przyszłość
Zobaczymy jak sprawdzą się w europejskich realiach Krkić czy Dos Santos.

Xann pisze:Jeśłi bierzesz pod uwagę tylko MŚ to tak trzymaj Rolling Eyes Przez trzy bramki odrazu skreślasz Eto'o Question Laughing To idąć twoim tropem to nasza "Czarna Perła" strzeliła gola w Finale LM Surprised
Ehhh... chodziło mi o to że podczas sezonu nie da się stwierdzić który był lepszy. Obaj byli świetni ale dodatkowo Henry grał w finale mundialu a Eto'o mógł sobie co najwyżej obejrzeć go w akcji z piwkiem w ręce przed telewizorem. Tyle.
Xann pisze: kolega Akarin Ci napisał jak to było
Przepraszam wszyttkich którzy zostali urażeni tym co napisałem. Moja wina. :krzesło:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 07 paź 2006, 13:36

Brawo lisek! W końcu udało Ci się wywalczyć rangę :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”