ROCK i gitarowe brzmienia

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post autor: Bassu » 09 paź 2006, 18:55

fieldy pisze:Ta płyta to powód do wstydu dla takiej kapeli jak Metallica
Różne są zdania na temat St.Anger, ale zobacz że przeglądając ich dyskografie można zobaczyć że ludzie się zmieniaja a oni z każdą płytą są inni.Moim zdaniem to dobrze że Metallica wkłada cząstke swojego życia i doświadczeń w piosenki. Zobacz,że oni mają już nie 20 lat tylk 2 razy tyle:P i ciężko od nich oczekiwać aby śpiewali o tym samym co kiedyś :wink: Czy mówiąc o wstydzie masz na myśli to, że kuracja odwykowa miała zły wpływ na Jamsa? Kiedyś były inne czasy i inna Metallica, teraz Ci ludzie są dojrzałymi facetami i i piszą teksty o tym co może zgubić człowieka,wzorując się własnym doświadczeniem. Ale dla mnie tekst to jedno a muzyka to drugie. Sam jestem gitarzystą i według mnie to co stworzyli jest kapitalne, nawet St.Anger pomimo ostrego brzmienia ma w sobie swoją barwe. Natomiast co do tego czy stworzą coś tak samo dobrego jak kiedyś to radze poczekać na Master of Puppets razem z symfonią; ja jestem przekonany że to będzie kawał dobrej muzyki. I wierze też że Metallica, podoła oczekiwaniom fanów, komponując kolejne wspaniałe płyty potwierdzające ich niesamowitą twórczośc;)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”