Najlepszy Transfer W Primera Division - Strona 16

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
carlitos
Niereformowalny :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carlitos » 09 paź 2006, 20:38

Saviola, Robinho, Cavenaghi, Quaresma itd. itd.
Ile bylo tych "wielkich talentow"? Saviola jest gdzie jest i prezentuje poziom jaki prezentuje. Robinho na razie tylko i wylacznie obrasta mchem i pleśnieje na lawce Realu, Quaresma na Camp Nou gral tak beznadziejnie, ze az szkoda slow....ile bylo tych talentow?i dlaczego z Aguero ma niby byc inaczej?
A dlaczego miałoby być tak samo?
Reyes, darmowe wypożycznie Wink
Z Madrytu odszedł Baptista. W zeszłym sezonie jeśli ktoś nie zawodził to właśnie "bestia"
Szczerze, to nie słyszałem o żadnych takich zapisach w kontrakcie Simao, o ile pamiętam, to na przeszkodzie transferu Portugalczyka na Mestalla stanęły... podatki. Nie wiem dokładnie jak zapis ten wyglądał, ale słyszałem coś, że w przypadku gdy jakis obcokrajowiec mieszkał w Hiszpanii kilka lat, wyjechał z niej, a później znów przyjechał, musiałby oddać fiskusowi łącznie 40% swoich zarobków. Nie wiem ile w tym prawdy, ale z taką wersją spotykałem sie nacześciej przegladając hiszpańskie witryny.
A cóż to za dziwny zapis? :shock:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 09 paź 2006, 20:52

carlitos pisze:W zeszłym sezonie jeśli ktoś nie zawodził to właśnie "bestia"
:shock:
W meczu z Villarealem, kiedy strzelil ladna bramke i w GD za asyste. Cos mnie jeszcze ominelo? Pewnie ze 2-3 udane zagrania. Zaiste, jak na zawodnika za takie pieniadze i w przeciagu calego sezonu - nie zawodzil. Szczegolnie poczatek sezonu w jego wykonaniu byl dosc specyficzny :roll:

A co do tematu, to na najlepszy transfer wyrasta sprowadzenie Reyesa. Choc na tle tak bezbarwnego Realu nie trzeba byc bogiem, zeby sie wybijac.
Moze jeszcze Cannavaro, choc poza liga w tym przypadku raczej katastrofa.

Poza Madrytem - Sobis. Moze byc strzalem w "10" Betisu. Poulsen w Sevilli i zaciag w Altetico. Choc u nich co roku maja strzelac w "10" a konczy sie na ogrywaniu Barcelony. Poza tym osiagniec brak.

Awatar użytkownika
carlitos
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carlitos » 10 paź 2006, 19:04

Shocked
W meczu z Villarealem, kiedy strzelil ladna bramke i w GD za asyste. Cos mnie jeszcze ominelo? Pewnie ze 2-3 udane zagrania. Zaiste, jak na zawodnika za takie pieniadze i w przeciagu calego sezonu - nie zawodzil. Szczegolnie poczatek sezonu w jego wykonaniu byl dosc specyficzny Rolling Eyes
z tego co pamietam to jeszcze min z Getafe czy derbach Madrytu. W CL też nie zawodził
Moze jeszcze Cannavaro, choc poza liga w tym przypadku raczej katastrofa.
:roll:

Don Juan
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 10 paź 2006, 20:19

A dlaczego miałoby być tak samo?
Bo ktoś, kto stworzył ten świat, stworzył go w ten sposób, że jeżeli coś jest w pełni identyczne, to ma taką samą przyszłość, np. są dwie spadające piłki, na tej samej wysokości, mają taką samą mase. Która z nich spadnie pierwsza? Zapewne spadną równo bo są identyczne :)
i dlaczego z Aguero ma niby byc inaczej?
Bo Aguero nie jest identyczny z Saviolą i resztą wymienionych.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”