9/11 - Strona 2

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 13 paź 2006, 11:49

OK Pisakk
Tylko czy mógłbyś podać jakies namiary na ten eksperyment z komórkami czy są to tylko informacje z filmów i stron demskujących "spisek"?
Numery samolotów to widziałeś/słyszałeś w jakiś mediach? Których? A może to tylko informacje z filmów i stron demskujących "spisek"?
Prof. Kee Dewdney jest tak znakomitym naukowcem, że w googlach poza stronami, które w adresie czy tytule mają "911" trudno znaleść cokolwiek innego:
http://www.google.com/search?hl=pl&clie ... Szukaj&lr=
Nie wiem czemu ale mnie to nawet nie zaskoczyło.

Wiesz, żeby udowodnić jakąś tezę to trzeba przedstawić przekonujące dowody, a nie "tylko wskazać nieścisłości" w innych tezach.

Zresztą dyskusja chyba nie ma sensu, bo ja po prostu nie wierze w ogólnoświatowe spiski, wszechogarniające układy i wszechpotęzne służby, które potrafią w pełnej tajemnicy utrzymać tego typu akcje jak ta z 2001. Chociaż może nie w "pełnej" bo jak widać jest wielu internautów, którzy ten spisek rozgryśli. Może jestem naiwy, ale dopuki nie zobaczę czegoś przekonującego to nie uwierzę.

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 13 paź 2006, 22:40

deltinho pisze:OK Pisakk
Tylko czy mógłbyś podać jakies namiary na ten eksperyment z komórkami czy są to tylko informacje z filmów i stron demskujących "spisek"?
Numery samolotów to widziałeś/słyszałeś w jakiś mediach? Których? A może to tylko informacje z filmów i stron demskujących "spisek"?
Prof. Kee Dewdney jest tak znakomitym naukowcem, że w googlach poza stronami, które w adresie czy tytule mają "911" trudno znaleść cokolwiek innego:
http://www.google.com/search?hl=pl&clie ... Szukaj&lr=
Nie wiem czemu ale mnie to nawet nie zaskoczyło.

Wiesz, żeby udowodnić jakąś tezę to trzeba przedstawić przekonujące dowody, a nie "tylko wskazać nieścisłości" w innych tezach.

Zresztą dyskusja chyba nie ma sensu, bo ja po prostu nie wierze w ogólnoświatowe spiski, wszechogarniające układy i wszechpotęzne służby, które potrafią w pełnej tajemnicy utrzymać tego typu akcje jak ta z 2001. Chociaż może nie w "pełnej" bo jak widać jest wielu internautów, którzy ten spisek rozgryśli. Może jestem naiwy, ale dopuki nie zobaczę czegoś przekonującego to nie uwierzę.
Dyskusja ma oczywiscie sens tak samo jak dyskusja o Wisle Krakow czy 4 lidze polskiej :D .Widziesz deltinho problem nie jest w ludziach, ktorzy maja watpliwosci tylko w tym co rzad pewnego kraju powiedzial kto to zrobil 9/11, jak to zrobil, kiedy to zrobil i jak to pokazano cala ta historie oficjalnie oraz jakie przedstawiono dowody.Ludzie komentuja to co widza i to co powiedziano oficjalnie.To ten rzad jest winny ze pokazal i powiedzial tak jak to zrobil a nie ludzie ktorzy maja watpliwosci.Niech rzad tego kraju przedstawi dowody jak bylo dokladnie czyli co,kiedy,gdzie,kto oraz dowody rzeczowe i ludzie watpiacy oraz majacy watpliwosci zamkna sie na zawsze.To ewidentny blad tego rzadu, bo widac ze nie ma nic do pokazania i udokumentowania, a to sie ludziom nalezy ktorzy zostali dotknieci posrednio o bezposrednio ta tragedia.Wniosek jak ten rzad nie jest w stanie nic kompletnie pokazac i wytlumaczyc ludziom, to cos ukrywa bo nie ma mozliwosci zeby nie istnialy dowody na ta co sie stalo.Ktos chce cos ukryc a dlatego, ze nie chce aby jakies fakty ujrzaly swiatlo dzienne,wiec zatajajac cos ma w tym korzysc i tyle.A Ty deltinho zalozyles sobie jakas teza tez nie poparta zadnymi dowodami i twierdzisz ze sie Tobie tak wydaje to nie dowod, bo taki sam podaje rzad tego kraju, gdzie odbyla sie ta katastrofa.Po WTC posprzatano wszystko jak najszynciej, jak to bylo mozliwe, i nic nie zostalo.Nie ma oficjalnie nawet kawalka metalu z tej tragedi nawet nie pamietam aby jacys eksperci oceniali na miejscu co sie stalo i jak dokladnie tragedia przebiegala.Co jest najdziwniejsze nie ma zadnych szczatek samolotow nawet z tego miejsca w Pentagonie gdzie powinna zostac spora czesc wielkiego samolotu, ktory przy swoich gabarytach caly nawet nie wszedlby w dziure, ktora zostala a te zdjecia sa oficjalnymi zdjeciami rzadowymi nie amatorskimi.To farsa nie sledztwo a wszelkich dowodow rzeczowych brak.Zostaly tylko zdjecia oficjalne, ktore budza sporo watpliwosci a czesc z nich jest wrecz absurdalna do oficjalnej teorii tragedi podanej publicznie.To sprawa tego rzadu i obowiazek aby to zrobic i rozwiesc watpliwosci ludzi no chyba ze nie maja lub nie chca nic pokazac.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”